Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Gigabyte U4 Gray (U4_UD-70RU823SD)

Код:701713
Немає в наявності
Ноутбук Gigabyte U4 Gray (U4_UD-70RU823SD) фото
Ноутбук Gigabyte U4 Gray (U4_UD-70RU823SD) фото
Ноутбук Gigabyte U4 Gray (U4_UD-70RU823SD) фото
Ноутбук Gigabyte U4 Gray (U4_UD-70RU823SD) фото
Ноутбук Gigabyte U4 Gray (U4_UD-70RU823SD) фото
Ноутбук Gigabyte U4 Gray (U4_UD-70RU823SD) фото
Ноутбук Gigabyte U4 Gray (U4_UD-70RU823SD) фото
Ноутбук Gigabyte U4 Gray (U4_UD-70RU823SD) фото
Ноутбук Gigabyte U4 Gray (U4_UD-70RU823SD) фото
Ноутбук Gigabyte U4 Gray (U4_UD-70RU823SD) фото
cashback iconКешбек 359 ₴
35 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Продуктивність у русі

Легко виконуйте складні завдання у дорозі з тонким та легким ноутбуком Gigabyte U4. Це справжній мобільний офіс, який чудово оснащений та забезпечує продуктивність на всіх рівнях. Революційний процесор Intel® Core™ 11-го покоління та графіка Intel® Iris® Xᵉ підвищують ефективність та збільшують час автономної роботи, щоб задовольнити ваші потреби протягом дня. Чіткий 14-дюймовий екран та зручна клавіатура додають комфорту у будь-якій справі, а витривалість військового рівня дозволить вам працювати у будь-якій обстановці та бути мобільним. Рухайтесь тільки вперед з новим Gigabyte U4!

Робота без прив'язки до місця

Насолоджуйтесь свободою пересування та займайтеся справами навіть у дорозі. Абсолютно новий U4 відрізняється вишуканим, легким корпусом з алюмінієво-магнієвого сплаву, вагою 990 грамів і товщиною всього 16,5 мм.1 Тому цей сучасний ультрабук можна легко брати на зустрічі та без проблем носити із собою всюди.

Максимальна продуктивність – ключ до успіху

Різниця між звичайним та чудовим ноутбуком у тому, що останній завжди на крок попереду. Тому U4 було створено на базі останньої версії Intel® Core™ i7 11-го покоління з максимальною тактовою частотою 5,0 ГГц та інтегрованою графікою Iris® Xᵉ. Цей чіпсет відрізняється підвищеною на 28% ефективністю 2 у порівнянні з попереднім поколінням, даючи необхідну вам обчислювальну та графічну потужність для вирішення будь-яких завдань.

Нескінченна візуальна насолода

Яскравий IPS-дисплей з антивідблискуючим покриттям і роздільною здатністю FHD 1920x1080 зробить роботу та розваги ще кращими. Чітка картинка знижує навантаження на очі і дозволяє бачити більше деталей, а 100% покриття кольорової гами sRGB забезпечує більш насичені та реалістичні кольори для справді приємного перегляду. При цьому ультратонкі рамки завтовшки по 4,5 мм і співвідношення екрану до корпусу у 83% забезпечують найбільш ефективне використання площі екрану.

Легке спілкування без відволікаючих факторів

З Gigabyte U4 розмовляти на відстані стане ще простіше. Кожна ваша посмішка та слово чітко передаватимуться через об'єктив HD-камери та подвійні мікрофони. При цьому всі зайві звуки відфільтровуватимуться завдяки вбудованій функції шумозаглулення, щоб ніщо не заважало вашій розмові. А стереодинаміки та аудіотехнологія DTS: X® Ultra, що забезпечує багаті звукові ефекти, дозволять вам чітко чути кожне слово під час робочих нарад та кожен шурхіт під час перегляду фільмів.

Завжди залишайтеся на зв'язку

Будь-який професіонал знає, що швидкий та стабільний інтернет – це ключ до успіху. Мережевий стандарт нового покоління 802.11AX6 (Wi-Fi 6) не боїться проблем, пов'язаних із спільним використанням мережі кількома користувачами та пристроями. Насолоджуйтесь стабільним з'єднанням, низькою затримкою та вищою швидкістю, без перешкод. Де завгодно.

Більше ефективності, менше турбот

Попрощайтеся з безладом та безліччю різних дротів на робочому столі завдяки універсальному порту Thunderbolt™ 4. Він дозволяє миттєво передавати великі обсяги даних, транслювати відео у форматі до 4К, а також швидко заряджати пристрої. До того ж, ноутбук має вбудований слот для карт пам'яті microSD, з яким передача даних з мобільних пристроїв буде набагато простішою. А пара відсіків для встановлення SSD M.2, один з яких підтримує високошвидкісний стандарт PCIe 4.0, дозволять створити справді швидку та ефективну систему.

Готовий до напруженої роботи

Не дозволяйте розрядженій батареї переривати ваш робочий процес. Цей ноутбук отримав ємний акумулятор, який забезпечує йому до 8 годин 3 автономної роботи та підтримує технологію швидкої зарядки USB PD. Тому енергії йому вистачить на цілий день роботи. З таким помічником ви точно не пропустите важливі для вас повідомлення або відеоконференцію.

Приголомшлива витривалість

Gigabyte U4 – це не тільки стильний та потужний, але ще й дуже надійний ноутбук, здатний витримувати непрості умови. Він пройшов ряд випробувань на відповідність військовому стандарту MIL-STD 810G, включаючи тести на удари, температуру та вологість, роботу на екстремальній висоті, стійкість до механічних вібрацій, піску, пилу та соляного туману. Тому він може запропонувати захист та безпеку ваших даних незалежно від умов навколишнього середовища.

1Вага та розміри ноутбука можуть змінюватись в залежності від конфігурації, виробничого процесу та методу вимірювання. Допустима похибка за вагою +/- 5%.

2Тест продуктивності процесора заснований на даних порівняння i7-1195G7 та i7-1065G7, результат може різнитися в залежності від конфігурації.

3Дані згідно з тестуванням батареї, проведеним GIGABYTE LAB 21 серпня 2021 року з використанням сценарію PCMark® 10 v2.1.2508 64 Modern Office. Фактичний термін служби батареї може змінюватись в залежності від конфігурації продукту, умов експлуатації та налаштувань керування живленням. Місткість батареї з часом зменшуватиметься.

4Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,9 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Ні

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

0,99 кг

Довжина

21,6 см

Ширина

32,2 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація