Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP 470 G10 Asteroid Silver (8A4X7EA)

Код:739766
Є в наявності
Ноутбук HP 470 G10 Asteroid Silver (8A4X7EA) фото
Ноутбук HP 470 G10 Asteroid Silver (8A4X7EA) фото
Ноутбук HP 470 G10 Asteroid Silver (8A4X7EA) фото
Ноутбук HP 470 G10 Asteroid Silver (8A4X7EA) фото
Ноутбук HP 470 G10 Asteroid Silver (8A4X7EA) фото
Ноутбук HP 470 G10 Asteroid Silver (8A4X7EA) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 479 ₴
47 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP 470 G10

Ноутбук HP 470 G10 є відмінним поєднанням високої продуктивності та елегантного дизайну. Оснащений потужним процесором Intel Core 13-го покоління та значним обсягом оперативної пам'яті, він забезпечує продуктивність настільного комп'ютера у мобільному форм-факторі ноутбука. І дає великий простір для комфортної роботи завдяки 17,3-дюймовому FHD дисплею, що пропонує яскраві кольори та чітку деталізацію, занурюючи вас у захоплюючі враження від перегляду будь-якого контенту. Автоматичні рішення для забезпечення безпеки та тривалий час автономної роботи допоможуть підтримувати вашу продуктивність протягом усього дня. А цілий ряд сучасних інтерфейсів, включаючи Wi-Fi 6 та SuperSpeed USB Type-C, гарантують стабільне підключення та швидку передачу даних. Все це робить HP 470 G10 ідеальним компаньйоном як для роботи, так і для розваг – вдома чи в дорозі.

Сила, що дає великі можливості

Завдяки процесору Intel Core 13-го покоління, високошвидкісній пам'яті DDR4-3200 МГц та місткому твердотільному SSD-накопичувачі цей ноутбук забезпечує високу продуктивність для вирішення ресурсомістких завдань та легкої багатозадачності. Тому, працюєте ви в багатозадачному режимі з кількома програмами, займаєтеся творчим проектом або насолоджуєтеся мультимедійним контентом, HP 470 G10 зможе задовольнити всі ваші потреби.

Просторий дисплей для комфортного перегляду

Широкоформатний 17,3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD забезпечує комфортний перегляд контенту та зручну роботу з усіма вашими програмами. За рахунок великої діагоналі та вузьких рамок він пропонує багато місця, дозволяючи вміщати більше вікон на екрані. А чітке зображення, яскраві кольори та антивідблискове покриття роблять картинку незмінно приємною для очей. Таким чином, все, від роботи з документами або перегляду веб-сторінок до мультимедійних розваг, принесе вам ще більше задоволення.

Проста робота вдома та в дорозі

Працюйте там, де вам потрібно, завдяки цілому набору технологій, які роблять цей ноутбук зручним для мобільного використання. Ємна батарея з підтримкою швидкого заряджання HP Fast Charge забезпечить хорошу автономність та дозволить не залежати від джерела живлення. Сучасний стандарт бездротового зв'язку Wi-Fi 6 з гігабітними швидкостями надасть швидке та надійне з'єднання навіть у перевантажених сигналами середовищах. А завдяки HD-камері HP з широким динамічним діапазоном ви завжди виглядатимете краще під час віртуальних конференцій в умовах яскравого та слабкого освітлення.

Безпека корпоративного рівня

З HP 470 G10 ви зможете не тільки працювати будь-де, але й бути спокійні за свої конфіденційні дані. Цей лептоп оснащений цілою низкою функцій безпеки, які забезпечать йому всебічний захист. Так, механічна шторка веб-камери не дозволить будь-кому побачити вас, якщо ви того не хочете. Модуль шифрування TPM 2.0 подбає про захист важливої інформації, такої як паролі та ідентифікаційні дані. А опціональний сканер відбитків пальців зробить вхід систему простішим — лише один дотик і можете приступати до роботи.*

Підключення на будь-який випадок

Цей ноутбук готовий до активної роботи і дозволить вам створити комфортні умови будь-де. Для підключення до інтернету або різних аксесуарів ви завжди зможете скористатися бездротовим зв'язком через Wi-Fi 6 або Bluetooth 5.3. Крім того, у вашому розпорядженні буде цілий набір фізичних портів, таких як USB Type-C (швидкість передачі даних 5 Гб/с), пара швидких USB 3.2, роз'єм HDMI 1.4 та комбінований роз'єм для навушників/мікрофона. Це забезпечить вам безперебійний зв'язок та використання різноманітних периферійних пристроїв – миші, додаткового монітора, принтера тощо.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

300 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

1,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,6 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.1 Type-А

1 x USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк

Ні

Підсвічування клавіатури

Ні

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,08 кг

Довжина

25,78 см

Ширина

40,07 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження