Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP Pavilion Gaming 17 Black (13F20EA)

Код:671538
Немає в наявності
Ноутбук HP Pavilion Gaming 17 Black (13F20EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Gaming 17 Black (13F20EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Gaming 17 Black (13F20EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Gaming 17 Black (13F20EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Gaming 17 Black (13F20EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Gaming 17 Black (13F20EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Gaming 17 Black (13F20EA) фото
cashback iconКешбек 474 ₴
47 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP Pavilion Gaming 17 (13F20EA)

HP Pavilion Gaming 17 – це потужний та стильний ноутбук, що підходить для геймінгу, роботи з графікою та інших ресурсомістких завдань. Продуктивна платформа, що включає процесор Intel Core i7 10-го покоління, дискретну графіку NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti та 16 Гб оперативної пам'яті допоможе домогтися успіху у будь-якій справі. А великий Full HD екран з частотою оновлення 144 Гц та аудіосистема від Bang & Olufsen додадуть видовищності іграм та іншим мультимедійним розвагам. Грайте і творіть собі на втіху, не обмежуючи себе ні в чому з Pavilion Gaming 17.

Ідеальна плавність та реалістичність картинки

HP Pavilion Gaming 17 – чудовий вибір для ігор, роботи над творчими проєктами та обробки фото/відео контенту. А все тому, що ноутбук оснастили передовим IPS-дисплеєм з діагоналлю 17,3 дюйма, роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080) та частотою оновлення 144 Гц. Завдяки мінімальному часу відгуку у 7 мс він забезпечує справжню гладкість візуальних ефектів. А широке колірне охоплення, висока контрастність й точність передавання кольорів роблять картинку максимально природною.

Можливості на максимумі

Робота з 3D-графікою, геймінг, трансляція контенту у 4K роздільній здатності та запуск декількох додатків одночасно. Цей ноутбук з 6-ядерним процесором Intel Core i7 10-го покоління легко впорається з усім. Здатний розігнатися до 5 ГГц (у режимі Turbo), він дає вам неймовірну потужність та нові можливості для вирішення будь-яких завдань.

Заряджена на гру

Любите сучасні ігри з передовою графікою? Тоді не відмовляйте собі ні в чому з потужною дискретною відеокартою NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti. Вона створена на базі передової архітектури Turing, що забезпечує революційні графічні можливості, і має 6 Гб виділеної оперативної пам'яті GDDR6. Тому запросто потягне новітні комп'ютерні ігри на високих налаштуваннях і дозволить геть забути про лаги та підвисання.

Чудова швидкість реакції

Насолоджуйтесь швидкою роботою ноутбука у будь-якій ситуації. Завдяки 16 Гб оперативної пам'яті DDR4-2933 МГц з високою пропускною здатністю та SSD-накопичувачу на 512 Гб лептоп миттєво відгукується на кожну вашу команду і швидко завантажує навіть «важкі» додатки та файли.

Для найспекотніших баталій

Два кулери, широкі задні вентиляційні отвори і додаткові повітрозабірники забезпечують максимальний потік повітря та ефективне охолодження процесора й відеокарти. Що дозволяє ноутбуку стабільно працювати навіть під час пікових навантажень і не перегріватися при тривалому використанні.

Сильне звучання, багате деталями

Аудіосистема, налаштована експертами Bang & Olufsen, та фірмова технологія HP Audio Boost допомагають по-справжньому відчути те, що відбувається на екрані. Потужне, і водночас реалістичне звучання стереодинаміків дозволяє розчути найменші нюанси мелодій і розібрати навіть найтихіший шелест.

Стабільний сигнал та висока швидкість з’єднання

Для любителів онлайн шутерів або багатокористувацьких MMOFPS, які потребують стабільного підключення до мережі, ноутбук оснастили комбінованим модулем бездротового зв'язку, що включає Wi-Fi 6 (2x2) та Bluetooth® 5.0 з підтримкою гігабітних швидкостей. Він забезпечить стійкість всіх з’єднань і до 3 разів швидше передавання даних у порівнянні з Wi-Fi 5. З ним навіть важкі ігри та великі файли завантажуватимуться швидко і без затримок.

Комфортне спілкування у відеочатах

Веб-камера HP Wide Vision HD з двома вбудованими цифровими мікрофонами дозволяє з комфортом спілкуватися у чатах і влаштовувати групові баталії. Завдяки широкому полю огляду і високій роздільній здатності 720p HD вас побачать і почують з усією можливою чіткістю.

Потужний акумулятор з підтримкою швидкої зарядки

Працюйте і грайте там, де хочете. HP Pavilion Gaming 17 оснащений містким акумулятором на 52,5 Втгод і зможе протриматися далеко від розетки понад 7 годин у режимі відтворення відео. Що досить непогано для ігрового апарата з екраном у 17 дюймів. А функція швидкого завантаження дозволяє заповнити ресурс акумулятор майже на 50% всього за 45 хвилин.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,6 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

2933 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ac

Роз'єми USB

3 x USB 3.0 Type-A

1 х USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,77 кг

Довжина

28,2 см

Ширина

40,5 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація