Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP Pavilion Plus 14-eh1007ua Silver (825D8EA)

Код:737549
Немає в наявності
Ноутбук HP Pavilion Plus 14-eh1007ua Silver (825D8EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Plus 14-eh1007ua Silver (825D8EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Plus 14-eh1007ua Silver (825D8EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Plus 14-eh1007ua Silver (825D8EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Plus 14-eh1007ua Silver (825D8EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Plus 14-eh1007ua Silver (825D8EA) фото
Ноутбук HP Pavilion Plus 14-eh1007ua Silver (825D8EA) фото
cashback iconКешбек 364 ₴
36 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дивовижні можливості в компактному пристрої

HP Pavilion Plus 14 – компактний, легкий і водночас ефективний 14-дюймовий ноутбук, який готовий працювати так само старанно, як і ви. Використовуйте свою систему з максимальною ефективністю завдяки процесору Intel Core Raptor Lake 13-го покоління та значному запасу оперативної пам'яті. Насолоджуйтесь детальною та яскравою картинкою на IPS екрані. Поліпшіть мультимедійні розваги за допомогою імерсивного звуку від B&O і транслюйте завжди чітке відео за допомогою високоякісної веб-камери з роздільною здатністю 5 МП. Робіть все це в будь-якому місці завдяки компактному корпусу, ємному акумулятору з підтримкою швидкого заряджання, зручній клавіатурі з підсвічуванням та надійному бездротовому підключенню через Wi-Fi 6E. Ноутбук HP Pavilion Plus – відмінний компаньйон у будь-яких повсякденних завданнях.

Виконуйте ще більше завдань

Вийдіть за межі звичної швидкості з гібридним процесором Intel Core 13-го покоління. Він забезпечує хорошу загальну потужність обчислень та кращу продуктивність у багатозадачному режимі, тому задовольнить потреби навіть вимогливих користувачів. Великий запас ОЗП дозволяє лептопу легко справлятися з важкими робочими навантаженнями, допомагаючи виконувати кілька завдань одночасно і встигати більше за день. А акумулятор високої ємності, здатний заряджатися від 0 до 50% приблизно за 30 хвилин, дасть вам ще більше часу для всього, що потрібно встигнути.

Захоплюючі розваги на екрані

14-дюймовий IPS дисплей ноутбука забезпечує неймовірно чітке зображення з багатою кольоровою гамою, а співвідношення сторін 16:10 створює комфортний простір для роботи та розваг. Насолоджуйтесь приголомшливим переглядом з насиченими кольорами, які зберігають свою яскравість під різними кутами, й точними деталями. І працюйте скільки завгодно завдяки технології Low Blue Light, яка забезпечує низький рівень синього світла, що знижує навантаження на очі та дозволяє користуватися ноутбуком довше, без будь-якого дискомфорту.

Блискавична робота з великим SSD-накопичувачем

Завантажуйте PDF-файли, доповіді, звіти та інші дані, зберігаючи при цьому свої особисті файли та фотографії на твердотільному накопичувачі ємністю до 512 ГБ (залежно від конкретної моделі). Крім того, SSD PCIe накопичувач значно прискорює роботу всієї системи та запуск будь-яких програм. Тому ви зможете зовсім забути про довге очікування.

Чітка картинка та звук

5-мегапіксельна камера HP True Vision з технологією TNR (Temporary Noise Reduction) забезпечує чіткі відеодзвінки, а вбудовані подвійні цифрові мікрофони дозволяють передавати звук високої якості без фонових шумів. Тому спілкування на відстані стане ще більш простим та легким. Крім того, аудіосистема Bang & Olufsen надає звучанню вбудованих у ноутбук динаміків глибину та насиченість, роблячи прослуховування музики та перегляд фільмів ще більш захоплюючими.

Стильна зовнішність

HP Pavilion Plus – це не просто ноутбук, це стильний аксесуар, що поєднує у собі видатну продуктивність та естетичну привабливість. Цей універсальний ноутбук з тонким та легким компактним корпусом має оригінальний, але водночас відносно стриманий та елегантний зовнішній вигляд. Легка вага близько 1,4 кг робить його ідеальним супутником у будь-яких ситуаціях, підкреслюючи ваш стиль та надаючи можливість бути завжди на зв'язку та готовим до творчості, роботи чи розваг.

Зручна клавіатура з підсвічуванням

Повнорозмірна клавіатура з підсвічуванням та сенсорна панель HP Imagepad з підтримкою мультитач-жестів дозволяють легко вести справи, переписуватися з друзями чи колегами, а також керувати ноутбуком та всіма файлами в ньому. У будь-який час доби та при будь-якому освітленні.

Гнучкість у підключенні

Отримайте всю продуктивність, необхідну для виконання роботи, а також можливість підключення будь-де завдяки гарному вибору дротових і бездротових інтерфейсів. Завдяки сучасним модулям Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.3 ви зможете підключатися до мережі та легко обмінюватися даними на високих швидкостях. І користуватися різноманітними фізичними портами, включаючи Thunderbolt 4 з підтримкою Power Delivery та DisplayPort, USB Type-C з функціями заряджання та передачі даних, двома портами USB Type-A, портом HDMI 2.1 для виведення контенту на зовнішні екрани, а також комбінованим портом для навушників та мікрофона.*

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

300 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

0,9 ГГц

Максимальна частота процесора

4,6 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.1 Type-А

2 x USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

microSD

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,4 кг

Довжина

22,4 см

Ширина

31,35 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера