Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP ProBook 430 G8 Pike Silver (6S6F0EA)

Код:739434
Є в наявності
Ноутбук HP ProBook 430 G8 Pike Silver (6S6F0EA) фото
Ноутбук HP ProBook 430 G8 Pike Silver (6S6F0EA) фото
Ноутбук HP ProBook 430 G8 Pike Silver (6S6F0EA) фото
Ноутбук HP ProBook 430 G8 Pike Silver (6S6F0EA) фото
Ноутбук HP ProBook 430 G8 Pike Silver (6S6F0EA) фото
Ноутбук HP ProBook 430 G8 Pike Silver (6S6F0EA) фото
Ноутбук HP ProBook 430 G8 Pike Silver (6S6F0EA) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 359 ₴
35 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP ProBook 430 G8

Зробіть вибір на користь ефективності та портативності з ноутбуком HP ProBook 430 G8. Він став ще легшим та компактнішим у порівнянні з попереднім поколінням, але при цьому не втратив у продуктивності. Цей невеликий ультрабук оснащений ефективним процесором Intel Core, швидкою двоканальною пам'яттю DDR4 і надійним накопичувачем, завдяки чому зможе забезпечити просту роботу навіть у дорозі. Також він має неймовірно чіткий Full HD IPS дисплей з широкими кутами огляду та антивідблисковим покриттям для комфортного перегляду в будь-яких умовах. І пропонує всі необхідні функції, які допоможуть зробити вашу роботу та розваги ще комфортнішими, включаючи ємний акумулятор, зручну клавіатуру, швидкий Wi-Fi 6, HD веб-камеру та комплексні функції захисту. Завдяки такому набору характеристик HP ProBook 430 G8 зможе задовольнити потреби сучасних професіоналів у ефективній та мобільній роботі звідки завгодно.

Новий тонкий та компактний дизайн

Працюйте, навчайтеся і розважайтеся будь-де. Завдяки 13-дюймовому екрану та компактному дизайну, цей ноутбук ідеально підходить для щоденних поїздок. Особливо з урахуванням того, що HP ProBook 430 G8 став на 14,3% легшим, і на 10,2% компактнішим у порівнянні з пристроями попереднього покоління. А його ємна батарея дозволяє вільно використовувати лептоп протягом усього дня і підтримує швидку зарядку (50% за 30 хвилин) без впливу на цикли перезарядки акумулятора.

Робота без затримок

Завдяки процесору Intel Core 11-го покоління цей ноутбук забезпечує стабільну та надійну продуктивність для всіх ваших основних завдань. Швидка двоканальна пам'ять DDR4-3200 МГц у поєднанні з NVMe SSD сховищем дозволяє легко запускати кілька додатків одразу та плавно перемикатися між завданнями. Крім того, ви зможете зберігати безліч важливих файлів, музики, фільмів та програм у пам'яті пристрою. Тому, працюєте ви над проектами чи насолоджуєтеся онлайн-розвагами, цей ультрабук дозволить вам завжди підтримувати потрібний темп.

Чітка картинка під будь-яким кутом

Насолоджуйтесь роздільною здатністю FHD (1920 x 1080) на 13,3-дюймовому дисплеї цього ноутбука, який разом з яскравими кольорами та широкими кутами огляду, властивими IPS матриці, забезпечує виняткову чіткість графіки та тексту. На цьому екрані все, від документів до розважальних відео, виглядатиме просто чудово, створюючи захоплюючі враження від перегляду.

Зручне спілкування онлайн

Будьте завжди у зоні досяжності для колег, друзів або сім'ї завдяки функціональним можливостям онлайн спілкування в ProBook 430 G8. Цей ноутбук підтримує бездротове підключення за допомогою передового модуля Wi-Fi 6, який легко може забезпечити вам гігабітну швидкість. А також має 720p HD веб-камеру та подвійний масив мікрофонів з інтелектуальним шумозаглушенням, які додадуть чіткості у ваші відеодзвінки та зроблять участь в онлайн конференціях набагато простішою.

Захист від кібератак

Цей ноутбук оснащений багаторівневою системою безпеки, що забезпечує комплексний захист пристрою: від BIOS до браузера. Вона включає апаратні та програмні засоби, які шифрують дані, використовують штучний інтелект з глибоким навчанням для виявлення та блокування шкідливих програм, а також дозволяють відновлювати систему у разі зараження комп'ютера. Крім того, на додаток до багаторівневого захисту HP ProBook 430 G8 має сканер відбитків пальців (опціонально), що також гарантує безпеку пристрою та конфіденційність вашої інформації.

Проста у використанні клавіатура та плавний тачпад

Переписуйтесь у чатах, набирайте великі звіти або створюйте презентації легко та просто. Тиха та чуйна клавіатура HP з новою програмованою клавішею та опціональним підсвічуванням зробить роботу з текстами набагато комфортнішою. Вона дозволяє легко друкувати та знижує стомлюваність при тривалій роботі. А сенсорна панель Multi-Touch ClickPad забезпечує більш плавне, інтуїтивне керування та точне розпізнавання команд.

Довговічність, що заслуговує на довіру

Надійність важлива для комп'ютерів у бізнесі. Тому кожна модель HP проходить суворі випробування, у тому числі і на стійкість до впливу навколишнього середовища, щоб продемонструвати свою якість. HP ProBook 430 G8 пройшов різні тести за стандартами військових закупівель MIL-STD 810G, показавши високу надійність та витривалість, що значно перевершують галузеві стандарти. Це надійний ноутбук, який стане відмінним компаньйоном для вас у будь-який час і в будь-якому місці, будь то ділова поїздка чи відпустка.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

2,8 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 2)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,28 кг

Довжина

20,84 см

Ширина

30,69 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження