Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук HP ProBook 450 G9 Silver (85A64EA)

Код:739627
Є в наявності
Ноутбук HP ProBook 450 G9 Silver (85A64EA) фото
Ноутбук HP ProBook 450 G9 Silver (85A64EA) фото
Ноутбук HP ProBook 450 G9 Silver (85A64EA) фото
Ноутбук HP ProBook 450 G9 Silver (85A64EA) фото
Ноутбук HP ProBook 450 G9 Silver (85A64EA) фото
Ноутбук HP ProBook 450 G9 Silver (85A64EA) фото
Ноутбук HP ProBook 450 G9 Silver (85A64EA) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 399 ₴
39 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Комфортна робота. Стильний дизайн

HP ProBook 450 G9 – це ноутбук, розроблений з урахуванням основних вимог сучасних користувачів. Крім надзвичайно високої продуктивності процесорів Intel Core 12-го покоління, він пропонує користувачеві 15,6-дюймовий екран з реалістичною картинкою і зручну клавіатуру з цифровим блоком. Все це доповнює наявність сучасної оперативної пам'яті та SSD-накопичувача, які відповідають за блискавичну передачу даних. А також передове програмне забезпечення в галузі захисту даних та кібербезпеки. Тому він ідеально підходить для професіоналів, що працюють у корпоративних умовах, а також для підприємств малого та середнього бізнесу, яким потрібне доступне поєднання інновацій, основних функцій безпеки та мультимедійних можливостей.

Ефективність завдяки сучасній начинці

Ноутбук оснащений процесором Intel Core 12-го покоління, сила якого полягає, крім іншого, в його інноваційній архітектурі. Він забезпечує як високу продуктивність у повсякденних програмах, так і енергоефективність при мобільній роботі. Також лептоп обладнаний сучасною оперативною пам'яттю стандарту DDR4 та SSD-накопичувачем, що сприяє підвищенню швидкості відгуку та швидкій роботі всіх програм. Таким чином, з ProBook 450 G9 ви зможете легко вирішувати свої повсякденні завдання та встигати набагато більше.

Висока мобільність та стильний дизайн

ProBook 450 G9 має дуже легкий, міцний та стильний корпус, що робить його одночасно портативним та надійним супутником. Витончений і компактний, він готовий супроводжувати вас усюди. У той час як ємна батарея з підтримкою швидкої зарядки подбає про те, щоб у вас було достатньо часу для вирішення будь-яких питань навіть на ходу.

Швидка та ефективна бездротова мережа

Не лише портативність вашого ПК, а й пропускна здатність з'єднання визначають, як ви зможете працювати. Отримайте швидке та надійне з'єднання з гігабітною швидкістю навіть у щільних бездротових середовищах завдяки адаптеру Wi-Fi 6Е та насолоджуйтесь миттєвою передачею даних та зручною віддаленою роботою з будь-якого місця. Фірмова технологія HP Sure Click захистить ваш комп'ютер від сайтів та вкладень PDF або Microsoft Office зі шкідливими програмами чи вірусами. Ця технологія інтегрована на апаратному рівні та відкриває будь-які вкладення у режимі «Тільки читання». Тому ви можете спокійно серфити в інтернеті та швидко шукати інформацію.

Легке спілкування

HD веб-камера, оптимізована для відеодзвінків в умовах низького освітлення, забезпечує чіткість зображення у будь-який час. А функція тимчасового шумозаглушення знижує ефекти візуального шуму і пікселізації, дозволяючи підвищити чіткість картинки, що транслюється, щоб ви могли відобразити всі деталі і з комфортом проводити відеоконференції з колегами або спілкуватися з друзями по відеозв'язку. Ви можете більше не перейматися тим, що хтось може отримати доступ до вашої системи і спостерігати за вами через веб-камеру. Вбудована камера HP із фізичною шторкою дає захист від зловмисного спостереження і дарує вам упевненість у тому, що ваша конфіденційність завжди знаходиться під вашим контролем.

Більше можливостей та комфорту

Використовуйте будь-які додаткові інструменти та периферичні пристрої – від додаткового 4К-монітора до бездротової миші – щоб зробити свою роботу зручнішою та ефективнішою. Ноутбук має в своєму розпорядженні достатньо портів для підключення чого завгодно: три SuperSpeed USB Type-A (5 Гбіт/с), універсальний SuperSpeed USB Type-C® (10 Гбіт/с, стандарт USB Power Delivery, DisplayPort 2.1), комбінований роз'єм для навушників та мікрофона, мережевий порт RJ-45 та HDMI 2.1b.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

10

Базова частота процесора

1,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,4 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

NVIDIA GeForce MX570

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 х USB 3.1 Type-А

1 х USB 3.1 Type-C

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Срібло

Вага

1,74 кг

Довжина

23,39 см

Ширина

35,94 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження