Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук MSI Creator 16 Grey (A11UET-083UA)

Код:699792
Немає в наявності
Ноутбук MSI Creator 16 Grey (A11UET-083UA) video preview
Ноутбук MSI Creator 16 Grey (A11UET-083UA) фото
Ноутбук MSI Creator 16 Grey (A11UET-083UA) фото
Ноутбук MSI Creator 16 Grey (A11UET-083UA) фото
Ноутбук MSI Creator 16 Grey (A11UET-083UA) фото
Ноутбук MSI Creator 16 Grey (A11UET-083UA) фото
Ноутбук MSI Creator 16 Grey (A11UET-083UA) фото
Ноутбук MSI Creator 16 Grey (A11UET-083UA) фото
Ноутбук MSI Creator 16 Grey (A11UET-083UA) фото
-4%
Вигода 4 500 ₴
cashback iconКешбек 999 ₴
99 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Технології у поєднанні з естетикою

Найкращі творчі проекти часто ґрунтуються на точному розрахунку. Саме прагнення краси та наукового прогресу було основою розвитку суспільства на різні епохи, починаючи з Ренесансу, відомого не лише своїми художніми шедеврами, а й технологічними проривами. У новому ноутбуці Creator 16 математичний принцип «золотої пропорції» дозволяє досягти приголомшливого естетичного ефекту. Технологія у поєднанні з естетикою – новий розділ в еволюції ноутбуків MSI!

Естетика у дизайні

Витончений корпус ноутбука Creator 16, виконаний на високоточному фрезерному верстаті, припаде до смаку всім, хто цінує унікальні та витончені речі. Його поверхня місячно-сірого кольору переливається на світлі, змінюючи свій вигляд, наче фази місяця.

Стрибок продуктивності

Новий процесор Intel Core i9 11-го покоління відмінно проявляє себе у будь-яких творчих сценаріях використання завдяки восьми ядрам з Turbo-частотою до 4,9 ГГц (при одночасному завантаженні двох ядер).

Відеокарти GeForce RTX 30-ї серії – найкраще у всьому!

Ноутбуки на базі платформи NVIDIA Studio з відеокартами GeForce RTX 30 серії допоможуть втілити у реальність будь-які творчі ідеї. Вони вдвічі перевершують своїх попередниць 20-ї серії за швидкістю рендерингу і наділені вдвічі більшим об'ємом відеопам'яті, тому обробка великих тривимірних моделей або відеоматеріалів у форматі RAW і роздільній здатності до 8K здійснюватиметься набагато швидше, ніж раніше. Крім того, вони можуть похизуватися покращеною економічністю, яка позитивно позначається на часі автономної роботи ноутбука, та підтримують технології штучного інтелекту, які прискорюють професійні додатки для створення мультимедійного контенту. Зображення при цьому виводиться на дисплей з високою точністю передавання кольорів та роздільною здатністю до 1440p.

Ідеальний дисплей

При розширенні співвідношення сторін дисплея від 16:9 до 16:10 екранний простір збільшується на 11%, а отже, працювати за ноутбуком Creator 16 у професійних програмах, наприклад, від Adobe, буде зручніше. Для ще більш комфортної взаємодії з додатками дисплей має сенсорний інтерфейс.

Новий стандарт бездротового зв'язку

Ноутбук оснащений бездротовим модулем стандарту Wi-Fi 6, що забезпечує безпрецедентну швидкість, низьку латентність та підвищену стабільність навіть у мережах з великою кількістю користувачів – ідеально для плавної трансляції онлайн-відео або швидкого передавання великих файлів.

Справжня мобільність

Ноутбук Creator 16 виконаний в ультратонкому металевому корпусі завтовшки всього 15,9 мм. Цей витончений пристрій легко поміщається у будь-яку сумку чи рюкзак. Мобільності сприяє акумулятор високої ємності – 90 Втгод, заряду якого вистачить надовго.

Відображення кращого

Якість зображення – це найважливіший аспект роботи над мультимедійним контентом, і ексклюзивний дисплей True Pixel може похизуватися чудовими характеристиками, які для цього потрібні. Висока роздільна здатність QHD+, широке охоплення кольорів (100% DCI-P3), точне передавання кольорів (Delta E менше 2) завдяки фабричному калібруванню, технологія True Color – такий дисплей стане ідеальним інструментом для будь-яких творчих завдань.

Ефективне охолодження

Ексклюзивна система охолодження Cooler Boost Trinity+ включає вентилятори з неймовірно тонкими лопатями – всього 0,1 мм завтовшки. За рахунок цього досягається посилення потоку повітря, що допомагає уникнути перегріву компонентів.

Насолода звуком

Пориньте у світ бездоганного звуку за допомогою аудіосистеми Dynaudio з підтримкою форматів високої роздільної здатності Hi-Res Audio. Чотири динаміки з програмним модулем налаштування видають дзвінкий бас і чіткий звук голосу. Слухайте музику саме такою, якою її хотіли уявити виконавці!

Безліч інтерфейсів

Creator 16 пропонує повноцінний комплект високошвидкісних інтерфейсів, серед яких Thunderbolt 4™ (пропускна здатність до 40 Гбіт/с, можливість послідовного підключення пристроїв) та слот для карт пам'яті формату UHS-III (теоретична швидкість передавання даних – до 624 МБ/с ). Завдяки цьому ви завжди зможете зберегти свої творчі проекти або поділитись ними з іншими користувачами навіть у мобільних умовах.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

120 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

2,5 ГГц

Максимальна частота процесора

4,9 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2 x USB 3.2 Type-A (Gen 2)

2 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

Ні

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Вбудовані динаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

2,2 кг

Ширина

35,9 см

Довжина

25,6 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація