Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Керамічний обігрівач CECOTEC Ready Warm 6250 Ceramic Sky Style

Код:709370
Очікується
Керамічний обігрівач CECOTEC Ready Warm 6250 Ceramic Sky Style фото
Керамічний обігрівач CECOTEC Ready Warm 6250 Ceramic Sky Style фото
Керамічний обігрівач CECOTEC Ready Warm 6250 Ceramic Sky Style фото
Керамічний обігрівач CECOTEC Ready Warm 6250 Ceramic Sky Style фото
Керамічний обігрівач CECOTEC Ready Warm 6250 Ceramic Sky Style фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-9%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 20 ₴
2 299
2 099

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Керамічний обігрівач CECOTEC Ready Warm 6250 Ceramic Sky Style

Дизайнерський керамічний обігрівач CECOTEC Ready Warm 6250 Ceramic Sky Style потужністю 2000 Вт допоможе вам легко створити вдома комфортну атмосферу та затишок у холодні зимові дні. Цей сучасний прилад з осциляцією, регульованим термостатом та 3 режимами роботи відрізняється високою ефективністю та абсолютною безпекою. Він оснащений системами захисту від перекидання та перегріву, які автоматично відключають прилад при падінні або надто сильному нагріванні. І працює практично безшумно завдяки технології OnlySilence. Ідеальний вибір для будь-якого сучасного будинку.

  • Керамічний обігрівач потужністю 2000 Вт
  • Регульований термостат для оптимізації енергоспоживання
  • 3 режими роботи: Eco (1000 Вт), Turbo (2000 Вт) та Cool (вентилятор для охолодження)
  • Автоматичне коливання на 90° для більшого кута нагрівання завдяки системі Rotate Wind
  • Захист від перекидання та перегріву
  • Система EasyGo для легкого транспортування

Керамічний нагрівальний елемент – баланс між потужністю та безпекою

Вертикальний нагрівач ReadyWarm 6250 Ceramic Sky розроблений з використанням керамічної технології Warm Space, яка забезпечує більшу ефективність та безпеку завдяки здатності PTC самостійно регулювати вихідну потужність залежно від підвищення температури. Крім того, тепло швидко поширюється у просторі. Тому ви отримуєте не лише продуктивний, а й економічний обігрівач, який може вільно забезпечити обігрів приміщення загальною площею до 20 м2.

Ваш універсальний помічник

Завдяки подвійному регульованому термостату ви можете налаштувати Ready Warm 6250 Ceramic Sky Style на рівень потужності та температуру відповідно до ваших потреб у будь-яких обставинах та в кожній кімнаті. Режим Eco (1000 Вт) стане чудовим вибором для підтримки певної температури при невеликій витраті електроенергії. Максимальний режим Turbo (2000 Вт) дозволить вам швидко та ефективно обігріти будь-яку кімнату у вашому будинку у найкоротші терміни. Крім того, цей обігрівач має додатковий режим Cool (функція вентилятора), який забезпечить вас приємним бризом у спекотні літні дні.

Тепло у кожному куточку

Система RotateWind забезпечує автоматичне обертання на 90°, за рахунок чого обігрівач може охоплювати набагато більшу площу та пропонує більш ефективне нагрівання приміщення.

Надійна система безпеки

Ready Warm 6250 Ceramic Sky Style – це не лише висока ефективність, а й надійність. Обігрівач оснащений системою Overprotect для захисту від перегріву та системою AutoOff, яка автоматично вимикає прилад, щоб уникнути пошкодження обігрівача та приміщення. Датчик нахилу також автоматично зупиняє подачу електрики, якщо обігрівач переміщається у незвичайне положення або падає. А захисна решітка перешкоджає доступу всередину обігрівача, щоб уникнути випадкових контактів з нагрівальним елементом та опіків.

Безшумна робота

Технологія OnlySilence дозволить вам насолоджуватися приємною обстановкою з максимальною тишею та комфортом. Дивіться телевізор, спілкуйтеся з рідними чи читайте новини без подразнюючого стороннього шуму.

Зручний у використанні

Модель Ready Warm 6250 Ceramic Sky Style підходить для будь-яких ситуацій завдяки своїй вертикальній конструкції, яка забезпечує високу стійкість, невеликому розміру та зручності у користуванні. А система EasyGo полегшує транспортування. Прилад має ергономічну ручку і вагу всього 2,01 кг, що дає можливість легко переміщати його з кімнати до кімнати.

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Вид
Наявність дисплея

Ні

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Потужність
Площа обігріву

20 м²

Джерело живлення
Додаткова інформація

Рівень шуму: 30дБ

Захист від перекидання та перегріву

Автоматичне коливання на 90 °

Регульований термостат

Система EasyGo для легкого транспортування

3 режими роботи: Eco (1000 Вт), Turbo (2000 Вт) та Cool

Можливість використання у ванних кімнатах

Захист від перекидання

Захист від перегріву

Габарити і колір

Колір
Вага

2,01 кг

Габарити та колір

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера