Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Конвектор CECOTEC Ready Warm 6720 Crystal Connection

Код:709378
Очікується
Конвектор CECOTEC Ready Warm 6720 Crystal Connection video preview
Конвектор CECOTEC Ready Warm 6720 Crystal Connection фото
Конвектор CECOTEC Ready Warm 6720 Crystal Connection фото
Конвектор CECOTEC Ready Warm 6720 Crystal Connection фото
Конвектор CECOTEC Ready Warm 6720 Crystal Connection фото
Конвектор CECOTEC Ready Warm 6720 Crystal Connection фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-10%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 44 ₴
4 999
4 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Конвектор Ready Warm 6720 Crystal Connection

 
 

Знайомтеся, це скляний конвектор Ready Warm 6720 Crystal Connection, ваш майбутній провідник у світ тепла та комфорту. Безшумний девайс з гнучким регулюванням температури та можливістю використання в умовах підвищеної вологості. Ефективно обігріває приміщення і при цьому не пересушує повітря. Загартоване скло, чорний стриманий колір, ретельно продумані лінії – він ідеально впишеться в інтер'єр будь-якої кімнати. Спробуйте скористатися гаджетом лише раз – і ви точно не захочете з ним розлучатися!

  • Максимальна потужність 1500 Вт
  • 2 режими роботи
  • Віддалене керування смартфоном через програму «Tuya Smart»
  • Таймер до 24 годин

Робота в 2 режимах

Два режими потужності створені для адаптації до потреб. Мінімізуйте споживання енергії в режимі Eco з мінімальною потужністю 750 Вт. Або увімкніть пристрій на повну потужність (1500 Вт), щоб максимально швидко обігріти кімнату.

 
 

Висока швидкість нагрівання

Максимальна потужність 1500 Вт дозволить вам швидко обігріти кімнату розміром до 15 м². Якісна алюмінієва система опалення із технологією FlashWarm дозволяє підтримувати високу температуру із мінімальними витратами енергії.

Легке керування через смартфон

Справжній комфорт – це коли можна вибрати потрібні налаштування, не встаючи з дивана. Просто встановіть додаток Tuya Smart на свій смартфон, а потім керуйте та насолоджуйтесь. Адже за допомогою програми ви зможете все: увімкнути чи вимкнути девайс, вибрати потрібний режим та температуру, встановити таймер або заблокувати пристрій від дітей.

 
 

Сенсорне управління

Конвектор оснащений технологією SmartControl зі світлодіодним екраном та сенсорною панеллю. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс для простого вибору налаштувань.

Зручність у використанні

Прилад має ніжки та настінний кронштейн. А система EasyGo та невелика вага конвектора (6,2 кг) спрощують його транспортування. Завдяки технології Only Silence гаджет працює дуже тихо. З ним ви забудете про зайвий шум і не відволікатиметеся на сторонні звуки.

 
 

Обігрівайте будь-яку кімнату

Ви можете спокійно розмістити конвектор у вітальні, спальні чи ванній кімнаті. Тому що гаджет захищений від потрапляння вологи за стандартом IP24. Крім того, його можна використовувати навіть у дитячій. Адже із системою блокування від дітей найменші й допитливіші навіть за бажання не зможуть натиснути щось зайве. Щоб вибрати цей режим або вимкнути його, утримуйте відповідну кнопку протягом 3 секунд.

Таймер 24/7

З ним ви зможете опалювати кімнату стільки, скільки потрібно. Наприклад, щодня по 2 години, 7 днів на тиждень. Просто запрограмуйте точний час роботи та спокійно займайтеся своїми справами, а конвектор сам вимкнеться у запланований час.

 
 

А якщо прилад перегріється?

Вам взагалі не варто турбуватися про це. Адже для цього створено систему Overprotect: саме вона відстежує критичні зміни температури, і як тільки виявляє перегрів – конвектор вимикається. З нею як сам аксесуар, так і ваша квартира під надійним захистом. Прилад має світловий індикатор живлення. Розміри: 24 см х 76 см х 43 см (ширина х довжина х висота). У комплекті: конвектор, ніжки, інструкція, настінні анкери.

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Вид
Наявність дисплея

Так

Взаємодія зі смартфоном

Так

Потужність
Площа обігріву

15 м²

Джерело живлення
Додаткова інформація

Матеріал: алюміній

Управління: Сенсорне

Захист від перегріву

Призначення: Побутовий

Габарити і колір

Колір
Вага

6 кг

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

55 x 12.5 x 103 см

Комплектація

Інструкція

Комплект настінних анкерів

Ніжки

Конвектор

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера