Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Очищувач повітря Dyson HP09 (Hot+Cool Formaldehyde)

Код:718947
Очікується
Очищувач повітря Dyson HP09 (Hot+Cool Formaldehyde) фото
Очищувач повітря Dyson HP09 (Hot+Cool Formaldehyde) фото
Очищувач повітря Dyson HP09 (Hot+Cool Formaldehyde) фото
Очищувач повітря Dyson HP09 (Hot+Cool Formaldehyde) фото
Очищувач повітря Dyson HP09 (Hot+Cool Formaldehyde) фото
Очищувач повітря Dyson HP09 (Hot+Cool Formaldehyde) фото
Очищувач повітря Dyson HP09 (Hot+Cool Formaldehyde) фото
Купуй офіційний продукт у Цитрусі.
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 359 ₴
35 990

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стильний кліматичний центр вашого будинку

Dyson HP09 Hot+Cool Formaldehyde – це потужний та елегантний очищувач повітря, який поєднує функції трьох пристроїв відразу: очищувача, вентилятора і обігрівача. Він має каталітичний фільтр, який може нейтралізувати формальдегід з повітря, перетворюючи його на воду та CO₂, а також повністю відповідає стандарту HEPA H13, затримуючи 99,95% алергенів, бактерій та забруднюючих речовин розміром від 0,1 мікрона. Завдяки технології Air Multiplier, цей вентилятор створює сильний повітряний потік, здатний охолодити вас у літню спеку, а в режимі обігріву Dyson HP09 перетворюється на продуктивний тепловентилятор, який швидко зігріє вас взимку. При цьому просте керування за допомогою пульта або прямо з вашого смартфона зробить контроль за роботою приладу максимально простим та зручним. Ви зможете встановити потрібну температуру та вибрати до 10 налаштувань швидкості для ідеальної атмосфери у будь-якій кімнаті, не встаючи з ліжка чи дивана. Насолоджуйтесь напрочуд чистим повітрям і завжди відчувайте ідеальну температуру з Dyson HP09 Hot+Cool Formaldehyde.

Для реальних результатів

Dyson – єдиний очищувач, який перевершує стандартні умови випробувань і щоразу дає фантастичні результати. Інженери Dyson розробили тест POLAR, щоб кинути виклик галузевому стандарту тестування, вимірюючи фільтрацію, чутливість і циркуляцію повітря ще ретельніше, щоб гарантувати належне очищення всього приміщення.

Удосконалена технологія фільтрації

Очисник Dyson HP09 оснащений передовою системою фільтрування, яка подбає про те, щоб ви могли дихати легко і вільно у себе вдома. Вона складається з декількох шарів, включаючи фільтр HEPA H13, здатний відфільтровувати 99,95% всіх частинок з повітря, таких як ультратонкий пил, пилок, алергени та віруси¹ розміром до 0,1 мікрона.³ А також включає фільтр з активованим вугіллям, який видаляє запахи та гази, включаючи різні леткі органічні сполуки.

Знищує формальдегід у мільярдах каталітичних тунелів.

Унікальний каталітичний фільтр Dyson безперервно вловлює та розщеплює молекули формальдегіду на воду та CO₂. При цьому він є самовідновним, а тому його не потрібно замінювати, що позбавить вас зайвого клопоту. ²

Постійний моніторинг якості повітря

Чотири точні датчики постійно аналізують повітря, в той час як унікальний алгоритм Dyson діагностує забруднюючі речовини на молекулярному рівні. Усі показання відображаються в реальному часі на РК-дисплеї, а очищувач миттєво реагує на них та налаштовує свою роботу залежно від поточних показань сенсорів.

Весь очищувач повністю герметичний за стандартом HEPA

Щоб запобігти потраплянню забруднюючих речовин назад у повітря, відповідно до стандарту HEPA герметизовано не тільки фільтр, але й весь очищувач.⁴ А значить усе, що потрапляє всередину, залишається всередині.

Зігріває взимку. Охолоджує влітку.

Dyson HP09 Hot+Cool Formaldehyde легко створить приємну та безпечну атмосферу у вас вдома. Все завдяки фірмовій технології Air Multiplier™. Вона створює потужний потік повітря, що дозволяє пристрою легко поширювати очищене повітря по всьому приміщенню, освіжати в спеку і швидко зігрівати в холодну пору року. А з 10 налаштуваннями вентилятора на вибір, ви можете точно налаштувати прилад залежно від ваших потреб – від легкого вітерця до потужного потоку повітря, незалежно від того, нагріваєте приміщення чи охолоджуєте його. Крім того, ця модель оснащена інтелектуальним термостатом, який автоматично припиняє нагрівання по досягненню потрібної температури, і енергія не витрачається марно.

Обертання на 350°

Регульоване обертання по горизонтальної осі в діапазоні 350° дозволяє ефективно поширювати очищене повітря по всьому приміщенню.

Розумне очищення, кероване додатком або голосом

Легко налаштовуйте роботу очищувача за допомогою пульта дистанційного керування, що входить до комплекту. Або використовуйте застосунок Dyson Link⁶, щоб контролювати якість повітря з будь-якого місця. Він дозволяє вам дізнатися все про якість повітря та термін служби фільтра, а також віддалено змінювати налаштування. Також ви можете задіяти свого голосового помічника та давати інструкції через Alexa, Siri або Google Assistant.

Простий догляд за фільтром

Фільтр очищувача швидко і легко змінюється. А з автоматичними повідомленнями про термін служби фільтра на РК-дисплеї або в MyDyson ви не пропустите момент, коли потрібно буде замінити фільтр. Тому якість повітря у будинку завжди буде на висоті.

1Очисники Dyson піддавалися впливу повітряно-краплинного грипу A (вірус H1N1) та бактеріофага MS2 у незалежній лабораторії з використанням камери об'ємом 30 м3. Через 60 хвилин при максимальній швидкості вентилятора концентрація завислих частинок у камері знизилася до 99,9%. Реальна ефективність може відрізнятись.

2Повне машинне тестування третьою стороною на основі GB/T 18801-2018 кумулятивного тестування чистої маси формальдегіду з безперервним упорскуванням до досягнення плато CADR формальдегіду. Насправді результати можуть відрізнятися.

3Ефективність фільтрації перевірена на рівні 0,1 мкм (EN1822, ISO29463).

4Швидкість уловлювання газу може змінюватись.

5Вплив частинок маслом DEHS, зазначеним у EN1822, у камері, вказаній у ASTM F3150. Протестовано в максимальному режимі в IBR US, ефективність усієї машини вище 99,95%.

6Потрібен пристрій з підтримкою Wi-Fi та Bluetooth від 4.0, iOS 10 або Android 5 (або вище), підключення до Wi-Fi або мобільної мережі. Можуть застосовуватися стандартні тарифи на передачу даних та обмін повідомленнями.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення
Тип фільтру

HEPA фільтр

Функції
Рекомендована площа приміщення
Об'єм резервуару для води

Немає зволоження

Потужність

240 Вт

Ефективність зволоження

Немає зволоження

Клькість швидкостей

10

Експлуатація

Тип управління

Зі смартфону

Можливості підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Спосіб установки

Підлоговий

Оснащення

Таймер

Джерело живлення

Від мережі

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

76,4 х 24,8 х 24,8 см

Вага

5,7 кг

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

104,5 х 28 х 28 см

Комплектація

Очисник, кабель живлення, пульт дистанційного керування, вугільні фільтри, фільтри HEPA

Найпопулярніші запити в категорії Очищувач повітря Dyson HP09 (Hot+Cool Formaldehyde)