Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Очищувач повітря Dyson HP7A

Код:718960
Очікується
Очищувач повітря Dyson HP7A фото
Очищувач повітря Dyson HP7A фото
Очищувач повітря Dyson HP7A фото
Очищувач повітря Dyson HP7A фото
Купуй офіційний продукт у Цитрусі.
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 296 ₴
29 690

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чисте повітря та комфорт цілий рік

Бажаєте цілий рік насолоджуватися чистим повітрям та комфортною атмосферою у своєму будинку? Встановіть очищувач Dyson HP7A із технологією Pure Hot+Cold. Завдяки герметичному фільтру HEPA та фільтру з активованим вугіллям цей очищувач може вловлювати 99,95% мікроскопічних забруднюючих речовин та алергенів розміром до 0,1 мікрона, а також видаляти неприємні запахи та деякі гази, такі як бензол, наприклад. А технологія Air Multiplier дозволяє вентилятору без використання лопатей створювати потужний повітряний потік, який досягне кожного куточка кімнати. Причому це робить більш ефективним як охолодження, так і обігрів приміщень. Крім того, очищувач автоматично визначає, реагує та відображає якість повітря в режимі реального часу на невеликому РК-дисплеї, а пульт дистанційного керування дозволяє легко керувати ним навіть з іншого кута кімнати. Dyson HP7A – це стиль, зручність та функціональність, об'єднані в одному пристрої заради вашого комфорту.

Уловлює пил, алергени та віруси

Розроблений для поліпшення якості повітря, цей очищувач ідеально підходить для людей, які піклуються про своє здоров'я або страждають на алергію. Поєднання фільтра HEPA та фільтра з активованим вугіллям дозволяє йому відфільтровувати 99,95% частинок розміром до 0,1 мікрона ², у тому числі пил, квітковий пилок, бактерії та віруси, такі як вірус грипу H1N1⁵. А також затримувати гази та видаляти неприємні запахи. Тому, якщо ви живете у забрудненому районі або чутливі до пилку, цей очищувач допоможе вам дихати набагато легше та вільніше.

Контроль повітря у реальному часі

Три датчики постійно сканують повітря та взаємодіють з унікальним алгоритмом Dyson, щоб точно діагностувати, відображати та реагувати на якість повітря у приміщенні.

Повністю відповідає стандарту HEPA H13

Щоб запобігти витоку забруднюючих речовин назад у повітря, не тільки фільтр, але і весь очищувач герметизований відповідно до стандарту HEPA H13³. Тому все, що потрапляє усередину, залишається всередині.

Охолоджує та обігріває, коли це необхідно

Dyson HP7A може забезпечити вам як освіжаючий легкий бриз у літню спеку, так і швидко зігріти взимку завдяки функціям обдування повітрям та нагріву. Таким чином ви зможете забезпечити собі найбільш комфортні умови у будь-яку пору року. Крім того, ви можете вибирати правильний потік повітря завдяки 10 налаштуванням швидкості – як для гарячого, так і для холодного повітря. При цьому максимальний повітряний потік 434 л/с забезпечує достатню потужність навіть у найспекотніші дні.

Швидкий та рівномірний обігрів приміщення

Технологія Air Multiplier™ і обертання на 70 градусів навколо осі дозволяють очищувачу ефективно поширювати очищене або нагріте повітря по всьому приміщенню. ⁴ А, як тільки задана температура буде досягнута, нагрівання автоматично зупиняється, щоб даремно не витрачати електроенергію.

Нічний режим

Спіть спокійно знаючи, що ваш очисник буде працювати всю ніч, щоб забезпечити найкращі умови для відпочинку. Спеціальний нічний режим затемнює дисплей і переводить пристрій на максимально тихі налаштування, щоб ніщо не заважало вашому сну.

Зручне керування, просте обслуговування

Ви можете легко налаштовувати та змінювати установки Dyson HP7A за допомогою пульта дистанційного керування. Навіть перебуваючи в іншому кінці кімнати. А вигнутий та намагнічений корпус пульта дозволяє акуратно зберігати його на верхній частині очисника, коли ви ним не користуєтесь. Крім того, фільтр очищувача дуже просто замінюється, а завдяки відсутності незручних решіток і лопатей, що швидко обертаються, очистити HP7A від пилу дуже просто.

*Усі дані отримані під час лабораторних випробувань. Реальні показники можуть дещо відрізнятися.

*Ефективність фільтрації перевірена на рівні 0,1 мкм (EN1822, ISO29463). Швидкість захвату газу варіюється.

*Вплив частинок маслом DEHS, зазначеним у EN1822, у камері, вказаній у ASTM F3150. Протестовано в максимальному режимі в IBR US, ефективність усієї машини вище 99,95%.

*При максимальних налаштуваннях. Випробувано на поширення повітрям, покриття очищення в приміщенні площею 81 м3.

*Вся машина протестована незалежною сторонньою лабораторією Airmid (Ірландія) у випробувальній камері об'ємом 28,5 м3, попередньо кондиціонованій до 20±3°С та відносній вологості 50±5%. Грип A (H1N1) потрапив у аерозоль у випробувальній камері, і його концентрація у повітрі спостерігалася протягом 60 хвилин за максимальної швидкості вентилятора. Очисник Dyson досягнув ефективності [99.95%], але в реальному житті ефективність може відрізнятися залежно від реального середовища та швидкості вентилятора. Протестовано лише на грипі A(H1N1).

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення
Тип фільтру

HEPA фільтр

Вугільний

Функції
Об'єм резервуару для води

Немає зволоження

Ефективність зволоження

Немає зволоження

Клькість швидкостей

10

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Спосіб установки

Підлоговий

Рівень шуму

62 дБ

Оснащення

Пульт ДУ

Джерело живлення

Від мережі

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

76,4 х 20,5 х 26 см

Вага

5,69 кг

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

110 х 26 х 26 см

Комплектація

Очисник, кабель живлення, пульт дистанційного керування, вугільні фільтри, фільтри HEPA

Найпопулярніші запити в категорії Очищувач повітря Dyson HP7A