Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Очищувач повітря PHILIPS AC0650/10

Код:726009
Є в наявності
Очищувач повітря PHILIPS AC0650/10 фото
Очищувач повітря PHILIPS AC0650/10 фото
Очищувач повітря PHILIPS AC0650/10 фото
Очищувач повітря PHILIPS AC0650/10 фото
Очищувач повітря PHILIPS AC0650/10 фото
Очищувач повітря PHILIPS AC0650/10 фото
Очищувач повітря PHILIPS AC0650/10 фото
Очищувач повітря PHILIPS AC0650/10 фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-33%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 39 ₴
5 999
3 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Найбільш енергоефективний та компактний очищувач повітря

Одним натисканням кнопки очищувач повітря видаляє алергени та забруднювачі, споживаючи при цьому мінімум енергії. Завдяки своєму компактному та витонченому дизайну він ідеально впишеться у вашу оселю. Керуйте очищувачем повітря у будь-який час та у будь-якому місці за допомогою програми Philips Air+

Видаляє забруднюючі речовини менш ніж за 17 хвилин

Наш очищувач повітря подає чисте повітря в кожен куточок кімнати зі швидкістю 170 м3/год, ретельно очищаючи приміщення площею до 44 м2. Попрощайтеся з такими забруднювачами, як PM2.5, бактерії, пилок, пил, лупа домашніх тварин та інші менш ніж за 17 хвилин.

Фільтрує 99,97% частинок розміром 0,003 мікрона

Наша 2-рівнева фільтрація за допомогою фільтра NanoProtect HEPA захоплює 99,97% наддрібних частинок розміром 0,003 мікрона Технологія NanoProtect HEPA не тільки вловлює забруднювачі, але також використовує електростатичний заряд для їхнього притягнення, очищаючи до 2 разів більше повітря, ніж традиційні фільтри HEPA H13, і демонструючи кращі показники енергоефективності.

Видаляє віруси та аерозолі з повітря

Завдяки технології VitaShield ви отримаєте чистіше повітря, ніж будь-коли. Вона вловлює аерозолі, мікроби та частинки розміром до 0,003 мікрона, що менше, ніж найменший відомий вірус. Незалежно протестовано зовнішньою лабораторією на предмет видалення вірусу H1N1 з повітря. Також протестовано на видалення 99,99% вірусу HCov-E229

Енергоефективний дизайн

Очищуйте повітря за мінімального споживання енергії та заощаджуйте кошти на рахунках за електроенергію. Наш очищувач, що працює з максимальною потужністю 12 Вт, вдвічі енергоефективніший, ніж інші провідні очищувачі повітря. У режимі сну він споживає лише 2 Вт, що в 30 разів менше, ніж звичайна лампочка.

Надзвичайно тихий та майже непомітний

Насолоджуйтеся спокійним сном із нашим інноваційним очищувачем. У режимі сну він працює з рівнем шуму всього 19 дБ, що тихіше за шепіт. Також приглушується світло цифрового дисплея, щоб воно не заважали вашому сну. Із цим пристроєм повітря у вашому домі завжди буде чистим, навіть вночі.

Ретельно протестовано на довговічність та якість, яким можна довіряти

Обираючи Philips, ви обираєте надійний бренд із більш ніж 80-річним досвідом у галузі технологій для очищення повітря та догляду за здоров’ям. Наші очищувачі повітря проходять 170 суворих випробувань перед випуском і сертифіковані Європейським центром дослідження проблем алергії.

Керуйте очищувачем повітря за допомогою додатку Philips Air+

Використовуйте наш додаток для додаткової зручності та контролю. У додатку можна увімкнути та вимкнути очищувач, налаштувати параметри швидкості та стежити за станом фільтра. Крім того, ви можете дізнатися більше про очищення повітря з нашої колекції статей у додатку та переглядати дані про якість повітря надворі, доступні у будь-який час і в будь-якому місці.

Компактний та вишуканий дизайн

Компактний та вишуканий дизайн очищувача робить його ідеальним доповненням до будь-якого інтер’єру, дозволяючи без зайвих зусиль покращити якість повітря і прикрасити вашу оселю. Його висота лише 34 см, тому його можна розмістити на столі або полиці. Насолоджуйтеся свіжим і чистим повітрям із ноткою вишуканості.

Індикатор терміну служби фільтра

Наш очищувач попереджає про необхідність заміни фільтра, забезпечуючи оптимальну продуктивність за мінімальних витрат. Крім того, оригінальний фільтр Philips гарантує оптимальну роботу протягом 12 місяців, забезпечуючи чистоту повітря цілий рік.

Три ручні налаштування швидкості: середня, турборежим, режим сну

Налаштуйте параметри очищення повітря за допомогою трьох різних режимів швидкості нашого очищувача: режим сну, середній та турборежим. Для ефективного очищення повітря за високого рівня забруднення просто встановіть турборежим для досягнення найшвидших результатів.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення
Тип фільтру

HEPA фільтр

Функції
Рекомендована площа приміщення

до 44 м²

Об'єм резервуару для води

Немає зволоження

Продуктивність

170 м³/год

Потужність

12 Вт

Ефективність зволоження

Немає зволоження

Клькість швидкостей

3

Експлуатація

Тип управління

Електронне

Зі смартфону

Можливості підключення

Wi-Fi

Спосіб установки

Настільний

Підлоговий

Рівень шуму

49 дБ

Режими

Режим сна

Середній

Турборежим

Оснащення

Дисплей

Джерело живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Індикація увімкнення приладу; Індикація продуктивності; Індикація працездатності фільтрів; Індикатор Wi-Fi; Довжина шнура: 1,6 м

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

243 x 237 x 341 мм

Вага

2,2 кг

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

263 x 263 x 375 мм

Вага в упаковці

3,2 кг

Комплектація

Очищувач повітря; Фільтр; Шнур живлення; Інструкція; Гарантійний талон

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Очищувач повітря PHILIPS AC0650/10