Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Очищувач повітря PHILIPS AC3055/51

Код:700502
Є в наявності
Очищувач повітря PHILIPS AC3055/51 фото
Очищувач повітря PHILIPS AC3055/51 фото
Очищувач повітря PHILIPS AC3055/51 фото
Очищувач повітря PHILIPS AC3055/51 фото
Очищувач повітря PHILIPS AC3055/51 фото
Очищувач повітря PHILIPS AC3055/51 фото
Очищувач повітря PHILIPS AC3055/51 фото
Очищувач повітря PHILIPS AC3055/51 фото
Очищувач повітря PHILIPS AC3055/51 фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 189 ₴
18 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Усуває 99,9 % вірусів, алергенів та забруднюючих речовин (3, 4, 7)

Усього один дотик до кнопки — і очисник повітря усуне невидимі віруси, алергени та забруднюючі речовини, щоб ви могли дихати чистим повітрям. Швидке та ефективне очищення досягається завдяки високому показнику CADR 520 м³/год.

 

Superior performance

  • Висока якість роботи у приміщеннях площею до 73 м²
  • Фільтр HEPA утримує 99,97% часток розміром 0,003 мкм
  • Видаляє з повітря до 99,9% вірусів та аерозольних часток
  • Інтелектуальні датчики для розумного очищення
  • Ретельно перевірена якість, якій можна довіряти

Seamless operation

  • Нічний режим для максимально тихої роботи
  • Низьке споживання енергії
  • Виявляє та видаляє алергенний пил у нічний час (10)

Effortless control

  • Відображення якості повітря
  • Розумний індикатор стану фільтра
  • Відстеження та керування у додатку
  • Автоматичний режим та 4 ручні режими швидкості
   

Безшумна робота

У нічному режимі індикатори горять менш яскраво, а очисник працює практично безшумно, щоб ви могли спокійно спати.

Відображення якості повітря

Зручний перегляд поточного рівня якості повітря у вашому будинку. На дисплеї відображається числова концентрація алергенів, газів та частинок PM2.5, а колір на світловому кільці відповідає загальному рівню якості повітря.

 

Розумний індикатор стану фільтра

Очисник повітря точно розраховує термін служби фільтра залежно від рівня забруднення та часу роботи. Для зручності обслуговування пристрій повідомить вам про потребу заміни фільтра.

Низьке споживання енергії

Завдяки енергоефективній системі очисник повітря забезпечує споживання лише 60 Вт потужності. Це можна порівняти з показниками для однієї лампи розжарювання.

 

Висока якість роботи

Потужна циркуляція повітря 360° забезпечує ефективне очищення приміщень площею до 73 м2 без застоювання повітря у кутках. Це підвищує показник CADR (ефективність очищення повітря) до 610 м3/год (2). Повітря у кімнаті площею 20 м² стане чистим лише за 5 хвилин (1).

Новий нічний режим з опцією видалення алергенів

Поряд із стандартним нічним режимом, пристрій оснащений спеціальним нічним режимом з опцією видалення алергенів для захисту користувача у нічний час. Цей режим ефективно виявляє алергенний пил у повітрі та перемикає пристрій на вищу швидкість, забезпечуючи на 40% чистіше повітря вночі (11); при цьому рівень звуку залишається низьким.

 

Видаляє 99,97% частинок

3-шарова фільтрація з NanoProtect HEPA, вугільним фільтром та фільтром попереднього очищення затримує 99,97% дрібних частинок розміром до 0,003 мкм (4), захищаючи вас від частинок PM2.5, бактерій, пилку, пилу, лупи тварин, газів та інших забруднюючих речовин (7). Сертифіковано Європейським центром досліджень проблем алергії.

Сумісно з додатком CleanHome+

Відстежуйте якість повітря та керуйте очисником повітря у будь-який час та звідки завгодно з додатком Clean Home+. Отримуйте сповіщення про низький рівень якості повітря.

   

1Гіпотетичний час для повітря, що проходить через фільтр, вказаний для одного сеансу очищення з такого розрахунку: показник CADR (520 м³/год) розділити на об'єм приміщення 48 м³ (за умови, що площа приміщення дорівнює 20 м², а висота стелі — 2, 4 м.

2Випробування показника CADR проведене незалежною лабораторією відповідно до вимог стандарту GB/T18801-2015. Ми покращили наші методи тестування та контролю якості, тому оновили значення CADR для нашої продукції. Якщо ви купили товар, на коробці якого значення CADR ще не оновлено, будьте впевнені, що товар має покращені характеристики, які можна переглянути на веб-сайті.

3Тестування на коефіцієнт зменшення кількості мікробів проведене організацією Airmid Health Group Ltd., у повітрі тестової камери об'ємом 28,5 м³ містився вірус грипу роду А (H1N1). *Сам по собі очисник повітря не забезпечує захист від коронавірусної інфекції (Covid-19), але він може використовуватися в рамках плану, для захисту вас і ваших близьких (Агентство з охорони довкілля США).

4На підставі даних повітря, що проходить через фільтр; для випробування iUTA, виконаного згідно з DIN71460-1, використовувався аерозоль NaCl.

5Тестування на коефіцієнт зменшення кількості мікробів виконувалось у незалежній лабораторії; у камері для тестування знаходилися аерозольні частинки пташиного коронавірусу (IBV), фільтрація проводилася через фільтр Philips HEPA NanoProtect.

6Рекомендований термін служби приладу ґрунтується на теоретичному розрахунку середньорічного обсягу шкідливих аерозольних частинок поза приміщеннями та щоденного використання очисника повітря протягом 16 годин в автоматичному режимі.

7Випробовано незалежною лабораторією з фільтруючим матеріалом при швидкості потоку повітря 5,33 м/с. На підставі тестування повітря, що проходить через фільтр; тестування відповідно до вимог стандарту JISB 9908-2015.

8Alexa та Google Home підтримуються не у всіх регіонах.

9Розраховане середнє значення звукового тиску на відстані 1,5 метра від пристрою базується на вимірюваннях відповідно до вимог стандарту IEC 60704. Рівень звукового тиску залежить від планування кімнати, обробки та розташування пристрою та слухача.

10Згідно з результатами випробування в реальних умовах, в рамках якого пил піднімався людиною, що стає на ліжко.

11Базується на вимірюваннях показника CADR, що проводяться на пристрої, який працює у нічному режимі та у нічному режимі з опцією видалення алергенів. Вимірювання проводилися відповідно до вимог стандарту GB/T-18801/2015.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення
Тип фільтру

HEPA фільтр

Попереднього очищення

Вугільний

Функції
Рекомендована площа приміщення
Об'єм резервуару для води

Немає зволоження

Продуктивність

520 м³/год

Потужність

58 Вт

Ефективність зволоження

Немає зволоження

Клькість швидкостей

4

Експлуатація

Тип управління

Зі смартфону

Можливості підключення

Wi-Fi

Спосіб установки

Підлоговий

Рівень шуму

15 - 56 дБ

Режими

Автоматичний

Ручний

Нічний

Турборежим

Оснащення

Дисплей

Підсвічування

Датчик работи

Датчик заміни фільтру

Датчик якості повітря

Датчик мікрочастинок

Джерело живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Датчик якості повітря: Частинки PM2.5, гази; Фільтрування алергенів: 99,99%; Фільтрація вірусів та аерозолів: 99,9%; Фільтрування частинок ***: 99,97% (0,003 мкм); мін. рівень шуму (нічний режим): 15 dB (9); Макс. рівень шуму (турборежум): 56 dB (9); Довжина шнура: 1,8 м; Автоматичний режим; Ручні режими швидкості: 4 (автоматичний, швидкість 1, швидкість 2, турборежим); Звіти про якість повітря: Світлове кільце, числові; Автоматичне підсвічування; Напруга: 230 V; Додаток, що підключається через Wi-Fi: Clean Home+; Сумісність зі смартфонами: Пристрої iPhone та Android; Голосове управління: Alexa, Google Home (7)

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу

Пластик

Габарити (ВхШхГ)

657 х 295 х 295 мм

Вага

7,2 кг

Найпопулярніші запити в категорії Очищувач повітря PHILIPS AC3055/51