Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

HUB USB McDodo HU-7420 10 в 1 (Gray)

Код:707626
Є в наявності
HUB USB McDodo HU-7420 10 в 1 (Gray) фото
HUB USB McDodo HU-7420 10 в 1 (Gray) фото
HUB USB McDodo HU-7420 10 в 1 (Gray) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 19 ₴
1 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Безмежні можливості

У вашому ноутбуці чи моноблоці не знайшлося потрібного порту? Простим виходом із ситуації стане універсальний хаб McDodo HU-7420. Оснащений десятьма популярними інтерфейсами, цей девайс дає можливість приєднувати до комп'ютера флеш-накопичувачі, проектори, монітори та іншу необхідну периферію. А компактні габарити пристрою дозволяють легко розмістити його в ящику столу або кишені ноутбучної сумки.

Особливості:

  • Порти HDMI, 2 USB-A 2.0, 2 USB-A 3.0, VGA, USB-C (PD 100 Вт), RJ-45, SD та TF
  • Сумісний з операційними системами Windows, Mac OS, iPad OS та Android
  • Швидка синхронізація з технологією Plug and Play
  • Стильний та компактний алюмінієвий корпус

Порти на будь-який випадок

Ця модель надає максимум можливостей для комфортної та продуктивної роботи. Так, 2 порти USB-A 2.0 та 2 USB-A 3.0 стануть в нагоді для підключення мишки, клавіатури та принтера, для з'єднання з інтернетом є Gigabit RJ-45, для карт пам'яті до 2 Тб підійдуть слоти SD і TF, а порт USB-C підтримує 100 Вт наскрізну зарядку лептопа через хаб. Крім того, для виведення картинки на дисплеї передбачені порти VGA (до 1920х1080 пікселів) та HDMI (до 4К).

Блискавична комунікація

Ще одна перевага McDodo HU-7420 – технологія Plug and Play. Завдяки цьому хаб не потребує додаткових налаштувань або встановлення драйверів. Аксесуар буде готовий до роботи відразу після підключення, не забираючи ваш час на додаткові маніпуляції. При цьому модель сумісна з операційними системами Windows, Mac OS, iPad OS та Android, що дозволяє використовувати її з більшістю моделей комп'ютерів, планшетів та іншої цифрової техніки.

Компактний та довговічний

Багатопортовий хаб відрізняється невеликою вагою та компактними габаритами, а тому вільно поміщається на долоні та не завдасть незручностей у процесі транспортування. Крім того, концентратор виконаний у міцному алюмінієвому корпусі, який не лише надійно захищає електронне начиння від механічних пошкоджень, а і надає пристрою солідний та показний зовнішній вигляд.

Характеристики

Основні характеристики

Тип перехідника
Доступні інтерфейси
Колір

Сірий

Основні характеристики

Сумісність

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії HUB USB McDodo HU-7420 10 в 1 (Gray)