Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Apple iPad Air 10.9'' 64GB Wi-Fi+4G Starlight (MM6V3) 2022

Код:705369
Очікується
Apple iPad Air 10.9'' 64GB Wi-Fi+4G Starlight (MM6V3) 2022 фото
Apple iPad Air 10.9'' 64GB Wi-Fi+4G Starlight (MM6V3) 2022 фото
Apple iPad Air 10.9'' 64GB Wi-Fi+4G Starlight (MM6V3) 2022 фото
Apple iPad Air 10.9'' 64GB Wi-Fi+4G Starlight (MM6V3) 2022 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
ОФІЦІЙНИЙ ПАРНЕР APPLE
-10%
Вигода 4 000 ₴
cashback iconКешбек 369 ₴
40 999
36 999
Колір
Blue фото
Grey фото
Pink фото
Purple фото
Starlight фото
Модель
256 GB64 GB

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дисплей Liquid Retina – повне занурення у картинку

Насолоджуйтеся кожним кадром фільму і легко створюйте власний контент на великому Liquid Retina дисплеї з діагоналлю 10,9 дюйма на iPad Air 2022. Завдяки передовим технологіям, таким як True Tone та розширена кольорова гама (P3), а також супервисокій роздільній здатності 2360x1640 пікселів він забезпечує насичену, яскраву картинку, повну деталей та нюансів. Пориньте у те, що робите та дивіться улюблений контент у найкращій якості з iPad Air.

Сучасний стиль

Легкий, витончений та практичний iPad Air 2022 стане чудовим супутником на кожен день. Він не тільки пропонує широкий функціонал і допомагає завжди залишатися на зв'язку, але й виглядає надзвичайно стильно у своєму корпусі зі скла та металу. Вибирайте з п'яти розкішних кольорів той, що найбільше подобається, і отримаєте аксесуар, який ідеально доповнюватиме ваш образ

Неймовірні швидкості чипа M1

iPad Air з новим революційним чіпом M1 – ваш найкращий інструмент для мобільної роботи, відпочинку та творчості. Цей потужний 8-ядерний центральний процесор забезпечує до 60% більшу продуктивність, ніж у попереднього покоління і включає 8-ядерний графічний процесор зі збільшеною майже вдвічі швидкістю обробки графіки. Завдяки такому поєднанню планшет легко запускає будь-які програми, дозволяє швидко перемикатися між додатками або працювати відразу в декількох, а також грати в ігри з насиченою графікою. Що б ви не робили, робіть це легко.

Допомога штучного інтелекту

Додатковою перевагою чипа M1 стала 16-ядерна система Neural Engine від Apple, яка прискорює машинне навчання та допомагає адаптувати продуктивність планшета до ваших завдань. Тому ви зможете ще швидше редагувати фотографії в Adobe Lightroom, створювати 3D моделі, монтувати короткі відео та багато іншого.

Чіткі фото з безліччю деталей

Знімайте та ділитесь з усіма фотографіями, зробленими на 12 Мп ширококутну камеру планшета. Вона не тільки здатна знімати фото та відео у форматі 4K, але й підтримує функцію Smart HDR, яка додатково покращує кольори та деталізацію картинки. Щоб ви могли відобразити та передати у кадрі все, що хочете. Крім того, за допомогою цієї камери ви можете сканувати документи, а потім робити на них мітки за допомогою Apple Pencil.

Залишайтесь завжди в центрі уваги

З iPad Air ваше спілкування онлайн стане ще комфортнішим. Все завдяки його надширококутній фронтальній камері з роздільною здатністю 12 Мп та функцією «Центрування в кадрі». Вона автоматично фокусується на вас та підтримує фокус навіть якщо ви рухаєтеся. А якщо хтось приєднується до спілкування чи навпаки, виходить за межі кадру, він розширюється чи зменшується – залежно від ситуації.

Швидкий та надійний зв'язок

Вам важливо завжди залишатися на зв'язку з рідними, чи потрібно постійно бути в контакті з колегами? iPad Air 2022 оснащений передовим модулем бездротового зв'язку з підтримкою Wi-Fi 6, за рахунок чого у зоні покриття Wi-Fi у вас завжди буде надшвидке інтернет-з'єднання. Таким чином, ви зможете використовувати файли у хмарі, переглядати звіти або дивитися серіали з друзями через SharePlay та робити багато іншого. При цьому ємна батарея, заряду якої вистачає на цілий день, дозволить зосередитись на своїх справах, а не на пошуку вільної розетки.

Легко та безпечно з Touch ID

Безпека персональних даних є важливим моментом для кожного. Тому Apple забезпечила iPad Air системою Touch ID для ідентифікації власника. Вона вбудована у верхню кнопку, що дає можливість швидко розблокувати iPad при включенні, а також заходити в додатки та безпечно оплачувати послуги або покупки через Apple Pay за допомогою відбитка пальця.

iPadOS 15

Працюйте в кількох програмах одночасно, робіть швидкі нотатки, діліться контентом з друзями та рідними за допомогою SharePlay і легко знаходьте потрібні програми та опції у своєму iPad Air простим дотиком. Все це і багато іншого доступно в потужній і зручній операційній системі iPadOS 15. Вона полегшує вашу взаємодію з планшетом і розширює можливості iPad для того, щоб забезпечити найвищий рівень комфорту для кожного користувача.

Apple Pencil та Magic Keyboard – для роботи та творчості

Ви можете легко перетворити свій iPad Air на невелику та мобільну робочу станцію, яка дозволить творити й працювати звідки завгодно. Просто додайте потрібні аксесуари, такі як Apple Pencil 2-го покоління, Magic Keyboard або Smart Keyboard Folio та отримайте весь необхідний функціонал. Малюйте, робіть нотатки на знімках екрана та фотографіях, набирайте текст та надсилайте електронні листи, де б ви не знаходилися. Екосистема аксесуарів для iPad дозволить знайти ідеальний для вас варіант.

Характеристики

Основне

Серія
Операційна система

Зв'язок

Тип SIM-карти

Nano-SIM

Тип зв'язку
Робота в режимі стільникового телефону

Ні

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану в дюймах
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрану PX

2360x1640

Захист скла

Так

Процесор

Процесор
Кількість ядер процесора
Графічний процесор

Apple GPU (8-core graphics)

Пам'ять

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті
Розширення пам'яті

Ні

Тип карти пам'яті

Ні

Камера

Кількість мегапікселів основної камери
Запис відео основної камери

UHD 4K (3840 x 2160), 60fps

Фронтальна камера
Автофокусування

Так

Спалах

Так

Бездротові технології

Wi-Fi

802.11ax

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Bluetooth

5

Акумулятор

Тип акумулятора

Li-Ion

Автономна робота

До 9 годин роботи в інтернеті по мережі

Акумулятор ємністю: 28,6 Втч

Додаткові характеристики

Датчики

Триосьовий гіроскоп

iBeacon

Акселерометр

Цифровий компас

Барометр

Датчик зовнішньої освітленості

Біометричний захист

Face ID

Роз'єм ЗП

USB Type-C

Клавіатура в комплекті

Ні

Особливості

Стереодинаміки

Матеріал корпуса
Колір

Фізичні характеристики

Вага

462 г

Габарити (ВхШхГ)

247,6 x 178,5 x 6,1 мм

Комплектація

iPad Air

20W USB‑C Power Adapter

Кабель USB-C (1 метр)

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Apple iPad Air 10.9'' 64GB Wi-Fi+4G Starlight (MM6V3) 2022