Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

realme Pad 2 8/256GB LTE (Grey)

Код:732233
Очікується
realme Pad 2 8/256GB LTE (Grey) фото
realme Pad 2 8/256GB LTE (Grey) фото
realme Pad 2 8/256GB LTE (Grey) фото
realme Pad 2 8/256GB LTE (Grey) фото
realme Pad 2 8/256GB LTE (Grey) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Sweet.tv - realme

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Створюйте більше, творіть із задоволенням

realme Pad 2 — це планшет нового покоління, що пропонує не просто збалансовані технічні характеристики, а цілий світ розваг у ваших руках. Його 11,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2К та частотою оновлення 120 Гц подарує вам захоплюючий візуальний досвід із яскравими кольорами та високою чіткістю. Чотири стереодинаміки з технологією Dolby Atmos доповнять картинку об'ємним звуком високої якості. Чипсет Helio G99 забезпечить відмінну продуктивність для простої багатозадачності та комфортної роботи. Практична функція Dynamic RAM розширить оперативну пам'ять для більш ефективного використання ресурсів. А з потужним акумулятором ємністю 8360 мАг та швидкою зарядкою SUPERVOOC 33 Вт, realme Pad 2 стає надійним компаньйоном для тривалих сеансів роботи та розваг. Все це робить цей планшет чудовим вибором для тих, хто шукає один універсальний пристрій для роботи, відпочинку та творчості.

Дисплей 2К 120 Гц для яскравіших вражень від усього, що ви робите

Головна фішка realme Pad 2 — найкращий дисплей в сегменті, що поєднує в собі перший у сегменті екран з частотою 120 Гц і роздільною здатністю 2K (2000 × 1200) і найбільший розмір. Цей чудовий 11,5-дюймовий екран не тільки здатний відображати близько 1 мільярда відтінків, але й забезпечує неймовірну чіткість зображення, роблячи картинку максимально реалістичною. Він також дарує плавний досвід перегляду завдяки частоті 120 Гц, підкреслюючи важливість кожної деталі у ваших фотографіях, відео та додатках. Незалежно від того, навчаєтеся ви, розважаєтеся чи просто насолоджуєтеся моментом відпочинку, realme Pad 2 зробить ваш візуальний досвід воістину неповторним.1

Ще більше часу

Звертайте увагу на те, що важливо для вас, а не на рівень заряду акумулятора. Найбільша батарея в сегменті 8360 мАг у поєднанні зі швидкою зарядкою SUPERVOOC 33 Вт забезпечать достатній запас часу, щоб ви могли спокійно займатися своїми справами весь день, не переймаючись необхідністю підзарядки. Один повний заряд дозволяє переглядати відео на планшеті до 17 годин поспіль, читати протягом 24 годин або слухати музику до 190 годин.2 Економте свої сили, а не час з realme Pad 2.

Ефективність у роботі

Реально потужний чипсет Helio G99 забезпечує надійну та плавну роботу планшета. Завдяки двом флагманським ядрам A76 з тактовою частотою до 2,2 ГГц та передовому 6-нм техпроцесу ви отримуєте високу вихідну потужність при низькому енергоспоживанні для більш тривалої роботи. І можете легко відкривати та використовувати будь-які програми.

Справжня плавність і жодних затримок

Виконуйте кілька завдань одночасно і простіше, ніж будь-коли раніше. Все завдяки вбудованій оперативній пам'яті об'ємом до 8 ГБ та додатковим 8 ГБ, доступним завдяки технології динамічного розширення оперативної пам'яті Dynamic RAM. Отримуючи в результаті до 16 ГБ оперативної пам'яті,3 ви можете відкривати ще більше програм і плавніше перемикатися між ними.

Чим більше, тим краще

realme Pad 2 також пропонує величезне сховище для всіх ваших творчих проектів. Завдяки найбільшому у своєму сегменті флеш-накопичувачу UFS 2.2 ви можете зберігати всі свої улюблені фотографії, відео, програми та файли прямо в пам'яті планшета. І ще залишиться достатньо місця для музики, фільмів та інших розваг.

Чотири динаміки з Dolby Atmos

Аудіосистема realme Pad 2, оснащена чотирма динаміками з великими звуковими порожнинами, забезпечує захоплюючий звук нового рівня, додатково посилений технологією Dolby Atmos. Захоплюючий користувацький досвід в поєднанні з неймовірним звуком дозволить вам глибше поринути в розваги.

8-мегапіксельна AI-камера

Робіть фотографії за допомогою realme Pad 2, коли телефону немає під рукою. А при фотографуванні тексту опція Text Scanner інтелектуально ідентифікує, обрізає та покращує текст, завдяки чому вам буде простіше, ніж будь-коли, зберігати чіткі фотографії документів, конспектів чи книг.

realme UI 4.0

Цей планшет працює на базі realme UI 4.0 власної розробки, яка робить його використання більш простим та зручним для власника за рахунок безлічі розумних і практичних функцій. Так, нова функція «Подвійне вікно» підтримує використання програми у двох різних вікнах, що робить багатозадачність зручнішою.4 Опція «Spilt Screen»5дозволяє легко розділяти екран на 2 частини для одночасного перегляду двох додатків. А розумна бічна панель дає вам коротке уявлення про ваш розклад та завдання, допомагаючи вам працювати розумніше та ефективніше. І це лише деякі з доступних користувачеві функцій цього планшета.

Ультратонкий дизайн

Надтонкий планшет realme Pad 2 із металевим корпусом преміум-класу приємно тримати в руці. Він відрізняється високою міцністю і має стильне оздоблення задньої панелі з різними текстурами, які разом із виділеним блоком камери створюють привабливий та сучасний образ. А товщина всього 7,2 мм дозволяє легко помістити його в сумку і взяти із собою куди завгодно.6

Режим читання 2.0

Режим читання налаштовує екран так, щоб імітувати читання звичайної паперової книги. А також включає вбудований захист для очей, який захистить ваші очі від утоми під час тривалого читання.

Google Kids Space

Платформа Google Kids Space пропонує широкий вибір програм, відео та книг для дітей. А її барвистий,яскравий та простий у навігації інтерфейс робить читання та навчання захоплюючим.

1Дані про характеристики екрана взяті з результатів випробувань, проведених у realme лабораторії. Результати можуть відрізнятись залежно від фактичного використання. Тривале використання програм не рекомендується і може призвести до стомлення очей та пошкодження зору. Для безпеки очей після години використання слід зробити 10 хвилинну перерву.

2Час автономної роботи realme Pad 2 заснований на даних лабораторій realme. Результати можуть відрізнятись залежно від фактичного використання.

3Динамічна ОЗП об'ємом 16 ГБ доступна лише у версії з ОЗП 8 ГБ.

4Функція подвійного вікна доступна лише для деяких програм, і список підтримуваних програм постійно оновлюватиметься. Ілюстрація призначена лише для довідки.

5Функція «Spilt Screen» доступна лише для деяких програм, і список підтримуваних програм буде продовжувати оновлюватися. Ілюстрація призначена лише для довідки.

6Дані про товщину 7,2 мм отримані в лабораторії realme. Через різні методи вимірювання фактичні дані можуть мати певний діапазон похибки.

7Зображення продукту призначено лише для довідки. Дані на цій сторінці базуються на розрахункових параметрах, а також на даних лабораторних випробувань і випробувань постачальника і можуть незначно відрізнятися в залежності від версії тестового програмного забезпечення та конкретних умов тестування.

Характеристики

Основне

Серія
Операційна система

Зв'язок

Тип SIM-карти

Nano-SIM

Тип зв'язку
Робота в режимі стільникового телефону

Так

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану в дюймах
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрану PX

2000x1200

Частота оновлення екрану

120 Гц

Захист скла

Так

Особливості екрану

Співвідношення екрану до корпусу: 85,2%

Яскравість дисплея: 450 ніт (пікова)

1 млрд кольорів

Процесор

Процесор
Кількість ядер процесора
Частота процесора

2,2 ГГц

Графічний процесор

Mali-G57

Пам'ять

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті
Розширення пам'яті

До 1 Тб

Тип карти пам'яті

MicroSD

Камера

Кількість мегапікселів основної камери
Запис відео основної камери

FullHD (1920x1080), 30fps

Фронтальна камера
Автофокусування

Так

Спалах

Так

Особливості камери

AI Beauty

Фільтр

HDR

Панорама

Text Scanner

Бездротові технології

Wi-Fi

802.11 ac

Wi-Fi Direct

Так

Супутникова система

Beidou

GPS

Galileo

ГЛОНАСС

Bluetooth

5,2

Акумулятор

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятора

8360мАг

Швидка зарядка

33 Вт

Додаткові характеристики

Датчики

Гіроскоп

Датчик магнітної індукції

Датчик освітлення

Акселерометр

Біометричний захист

Сканер обличчя Face Unlock (Face ID)

Роз'єм ЗП

USB Type-C

Клавіатура в комплекті

Ні

Особливості

Dolby Atmos Sound Effect

Hi-Res Audio Certified

Підтримка OTG

Матеріал корпуса
Колір

Штучний інтелект

AI

Чи не інтегровано

Фізичні характеристики

Вага

518 г

Габарити (ВхШхГ)

268.2 х 168.5 х 7.2 мм

Комплектація

USB кабель

Планшет

Зарядний пристрій

Гарантійний талон

Інструкція користувача

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження