Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Плита комбінована Electrolux RKK520200W

Код:707179
Немає в наявності
Плита комбінована Electrolux RKK520200W фото
Плита комбінована Electrolux RKK520200W фото
Плита комбінована Electrolux RKK520200W фото
Плита комбінована Electrolux RKK520200W фото
Плита комбінована Electrolux RKK520200W фото
-10%
Вигода 1 530 ₴
cashback iconКешбек 137 ₴
13 769

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Оптимальна конфігурація

Комбінація з газової варильної поверхні та електричної духовки – це для багатьох оптимальний варіант. Миттєве нагрівання та контроль газу на поверхні з професійною багатофункціональною електричною духовкою – універсальна практичність приготування їжі.

Рівномірний прогрів

Щоб блюдо у духовці плити Electrolux готувалося швидше та рівномірніше, усередині камери організовано циркуляцію гарячого повітря. Це найбільш ефективний спосіб досягти потрібного результату. Адже підвищення температури може призвести до підгоряння, а збільшення часу видаляє із продукту дуже багато води. За інших рівних умов, конвекційне нагрівання дасть вам масу переваг.

Якісний матеріал

Внутрішня частина духовки в плиті Electrolux покрита фірмовою емаллю. Вона візуально здається звичайною. Але особливий жароміцний склад забезпечує поверхням небувалий запас витривалості. При цьому гладка поверхня практично не має пор, в які можуть проникати залишки продуктів. Тому очищення від забруднень після вимкнення духовки пройде швидко.

Готуйте саме стільки часу, скільки потрібно завдяки таймеру

Щоб ваші страви ніколи не були пересмажені, ця духовка оснащена електронним таймером, який вимикає нагрівання після встановлених часів.

Push Button Ignition

Система для вмикання полум'я на варильній поверхні плити Electrolux реалізована окремою кнопкою. Немає нічого простішого. Адже ви будь-якої миті можете натиснути її і викликати появу іскри біля потрібної конфорки.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені як ілюстрація продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Клас енергоспоживання
Газ-контроль

Поверхні

Тип управління

Механічне

Дисплей

З дисплеєм

Таймер

З таймером

Додаткова інформація

Функції нижньої духовки: Отвір для відведення пари; Скринька для зберігання посуду; Довжина кабелю живлення: 1,5 м; Висота з відкритою кришкою, мм: 1440; Висота із закритою кришкою, мм.: 880; Максимальна потужність підключення, Вт: 1846.1

Варильна панель

Тип варильної панелі
Кількість конфорок
Діаметр та потужність конфорок

Ліва ближня варильна зона (Тип, Потужність): Газ дуже великої потужності, 3000 Вт/100 мм Вт; Ліва дальня варильна зона (Тип, Потужність): Газ середньої потужності, 1000W/54mm Вт; Права ближня варильна зона (Тип, Потужність): Газ великої потужності, 2000W/70mm; Права дальня варильна зона (Тип, Потужність): Газ великої потужності, 2000 Вт/70 мм

Типи нагрівальних елементів

Газові

Духова шафа

Фізичні характеристики

Висота
Ширина
Глибина
Колір
Матеріал дверцят духовки

Скло

Матеріал робочої поверхні
Матеріал решіток поверхні

Чавун

Матеріал внутрішнього покриття

Кислостійка емаль легкого очищення

Комплектація

Плита; Деко; Грати; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера