Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Принтер А4 HP LJ Pro M501dn (J8H61A)

Код:741397
Є в наявності
Принтер А4 HP LJ Pro M501dn (J8H61A) фото
Принтер А4 HP LJ Pro M501dn (J8H61A) фото
Принтер А4 HP LJ Pro M501dn (J8H61A) фото
Принтер А4 HP LJ Pro M501dn (J8H61A) фото
Принтер А4 HP LJ Pro M501dn (J8H61A) фото
Принтер А4 HP LJ Pro M501dn (J8H61A) фото
Принтер А4 HP LJ Pro M501dn (J8H61A) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 223 ₴
22 329
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP LaserJet Pro M501dn

Друкуйте документи незмінно високої якості за допомогою HP LaserJet Pro M501dn – монохромного лазерного принтера, що забезпечує вражаючу швидкість та продуктивність. Він завжди готовий до роботи та виконує всі завдання з винятковою точністю. І допомагає позбутися очікування протягом робочого дня завдяки надшвидкому двосторонньому друку та загальної ємності лотків у 650 аркушів для виконання великих обсягів друку. Крім того, він здатний надрукувати до 100 000 сторінок на місяць, легко справляючись з будь-якими завданнями, і оснащений дворядковим РК-дисплеєм з підсвічуванням та цифровою клавіатурою для перевірки стану та введення даних. А завдяки найкращій у своєму класі безпеці та вбудованим можливостям Ethernet цей принтер дозволить вам краще контролювати робочі процеси. І все це вмістилося в компактному дизайні, що дозволяє розмістити принтер навіть у обмеженому просторі.

Швидке пробудження та друк

Не втрачайте свого часу даремно в очікуванні роздруківки документів. Цей принтер видає перший відбиток лише за 7,3 секунди з енергозберігаючого режиму та друкує до 43 сторінок на хвилину. Таким чином, він допоможе вам підвищити продуктивність свого офісу та підтримувати потрібний темп. Оптимізуйте процес друку та зменшіть витрати паперу за допомогою функції двостороннього друку. Насолоджуйтесь простим двостороннім друком, заощаджуючи ресурси та допомагаючи створити більш екологічне та економічно ефективне рішення для друку.

Зручність роботи

Друкуйте більше і водночас менше завантажуйте свій принтер. HP LaserJet Pro M501dn оснащений багатоцільовим лотком на 100 аркушів, а також стандартним вхідним лотком на 550 аркушів, які підходять для роботи з усіма найпоширенішими форматами паперу. Це означає, що ви можете більше часу приділяти друкуванню і менше відволікатися на заправку паперу.

Спільна робота та підключення

Підключіть цей принтер до домашньої або офісної мережі за допомогою вбудованого Ethernet-порту. Він забезпечить легкий доступ до пристрою, швидке надсилання завдань на друк та просте спільне використання ресурсів для всієї команди. А високошвидкісний порт USB 2.0 дозволить не тільки підключати принтер до комп'ютера, але й дасть простий спосіб підключення та друкування за допомогою USB-накопичувача або іншого пристрою.

Мобільний друк

Цей принтер також підтримує кілька протоколів мобільного друку, включаючи HP ePrint, Apple AirPrint™ та Mopria™, що дозволяє друкувати матеріали безпосередньо зі смартфонів або планшетів. Просто підключіть свій планшет або телефон до пристрою через USB і надсилайте документи на друк відразу, не пересилаючи їх додатков на ПК або будь-куди ще.

Більше сторінок, продуктивності та захисту

HP LaserJet Pro забезпечить вам незмінно чіткий текст, насичені відтінки чорного та чітку графіку за допомогою прецизійного чорного тонера. Оригінальний тонер HP з технологією JetIntelligence гарантує високу якість відбитків на виході. А також дозволяє друкувати більше сторінок з одного картриджа, ніж його попередники, та використовує технологію захисту від підробок для автентифікації картриджів. Все для того, щоб ви були впевнені у якості готової продукції.

 

Отримайте надійний захист та легко керуйте принтером

З LaserJet Pro ви можете зосередитися на дійсно важливих речах, тому що цей принтер не тільки забезпечує високу продуктивність, але й має провідні функції безпеки. Вбудовані в апаратне забезпечення, програмне забезпечення та ОС принтера, вони ефективно захищають його від кібератак та інших загроз, забезпечуючи безпеку друку з моменту завантаження до завершення роботи. А платформа HP Web Jetadmin з набором основних функцій керування дозволить вам легко контролювати роботу принтера та налаштовувати його на власний розсуд.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Технологія друку
Вбудована СНПЧ

Ні

Кольоровість
Формат друку

А4

Двохсторонній друк
Фотодрук

Немає

Швидкість кольорового друку

Ні

Швидкість чорно-білого друку

45 стр/хв

Швидкість друку фотографій

Немає

Інтерфейси

Бездротові інтерфейси

Ні

Провідні інтерфейси

USB

Ethernet

Підтримка додатків

Mopria

AirPrint

HP ePrint

Ємність лотка

Лоток подачі

550 + 100 стор

Лоток прийому

250 стр

Друк

Наявність ЖК-дисплея

Є

Обсяг друку (кількість сторінок в місяць)

100000

Ресурс чорного картриджа

6000

Ресурс кольорового картриджа

Ні

Дозвіл друку

600х600

Друк без комп'ютера

Мобільний пристрій

Витратні матеріали

Кількість картриджів
Конфігурація картриджів

HP 87Х (CF287Х)

HP 87A (CF287A)

Щільність паперу

60-220 г/м²

Додаткова інформація

Колір

Білий

Матеріал корпусу

Пластик

Вбудований факс

Ні

Підтримувана ОС

Mac OS

Windows

Linux

Споживана потужність

Енергоспоживання, Вт (максимум/очікування): 660/6,1

Розміри (Д*Ш*В), мм

639-376 x 418 x 289 мм

Вага

11.62 кг

Комплектація

Принтер; Інструкція; Гарантійний талон

Особливості

Вихід першої сторінки, ч/б (A4, режим готовності): 5,8 секунд; Дисплей: 2-рядковий LCD-дисплей (текстовий); Підтримувані розміри носіїв: Лоток 1: 10x15 см, A4, A5, A6, конверт B5, конверт C5, користувацький, конверт DL, B5 (JIS), B6 (JIS); лоток 2, лоток 3: A4, A5, A6, користувацький, B5 (JIS), B6 (JIS)

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера