Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Принтер HP DesignJet T230 24" з Wi-Fi (5HB07A)

Код:740140
Є в наявності
Принтер HP DesignJet T230 24" з Wi-Fi (5HB07A) фото
Принтер HP DesignJet T230 24" з Wi-Fi (5HB07A) фото
Принтер HP DesignJet T230 24" з Wi-Fi (5HB07A) фото
Принтер HP DesignJet T230 24" з Wi-Fi (5HB07A) фото
Принтер HP DesignJet T230 24" з Wi-Fi (5HB07A) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 283 ₴
28 379
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Простота та функціональність для будь-яких ваших проектів

HP DesignJet T230 – це професійний принтер формату А1, який створений спеціально для дизайнерів, архітекторів, інженерів та фахівців у галузі будівництва. Він здатний друкувати документи як у чорно-білому, так і кольоровому виконанні, а також забезпечує високоякісну графіку, завдяки чому ідеально підходить для друку CAD/будівельних креслень. При цьому DesignJet T230 справляється з листом формату A1 за 35 секунд, забезпечуючи швидкий друк широкоформатних документів. І має можливість підключення через Wi-Fi та віддаленого керування з мобільних пристроїв, дозволяючи вам друкувати та керувати своїм принтером практично з будь-якого місця та в будь-який час за допомогою програми HP Smart. Заощаджуйте свій час від підготовки завдання до остаточного друку та отримуйте завжди відмінні результати з DesignJet T230.

Широкоформатний друк вдома чи в офісі

Працюєте з дому чи в невеликому офісі, і вам потрібен компактний, простий у використанні та доступний плотер для широкоформатного друку? HP DesignJet T230 повністю відповідає цим вимогам. Він ідеально підходить для користувачів, які хочуть роздруковувати формати A1 та A2 за допомогою одного рулону (шириною 610 мм) у режимі онлайн. А за допомогою додаткового аксесуару можна друкувати проекти різних розмірів у форматах A3 та A1 без перемикання джерела носія вручну.

Визначна якість друку

Оцініть максимально детальні зображення та природну передачу кольорів, яку пропонує цей компактний принтер. Технологія друку HP Thermal Inkjet і високоякісне чорнило разом з максимальною роздільною здатністю 2400 x 1200 точок на дюйм дозволяють на виході отримувати приголомшливі результати. Тому кожна лінія буде чіткою, а кожен колір кольорового зображення буде переданий дуже точно.

Висока швидкість. Широка функціональність

Ще одна перевага HP DesignJet T230 – неймовірна простота та швидкість друку. Завдяки високошвидкісному друку, що займає до 35 секунд на кожен відбиток формату A1, ви зможете бути більш продуктивними та друкувати свої проекти до 2 разів швидше, ніж з іншими пристроями цього класу. При цьому, для друку можна використовувати різні типи носіїв: папір з покриттям (документний, щільний з покриттям, звичайний, яскраво-білий, світлокопія), технічний папір, плівку (прозора, матова), фотопапір та папір, що самоклеїться (клей, поліпропілен). Це не тільки підвищить загальну ефективність, але й значно розширить ваші можливості.

Зручне підключення

Легко створюйте та одразу друкуйте свої проекти, використовуючи дротове підключення Fast Ethernet (100Base-T), сертифікований високошвидкісний USB 2.0 або бездротове підключення через Wi-Fi. Таким чином, незалежно від доступних вам носіїв та конфігурації вашої мережі, ви зможете вибрати найбільш зручний для себе спосіб надсилання зображень на друк.

Друк із будь-якого місця

Спростіть взаємодію з принтером за допомогою HP Smart. Цей застосунок дозволить вам друкувати свої документи та керувати плотером практично з будь-якого місця та у будь-який час. Прямо зі свого смартфона або планшета Apple® чи Android™. Тому з DesignJet T230 ви зможете працювати гнучкіше і встигати ще більше.

 

Чорнило HP Bright Office

Друкуйте як професіонал та отримуйте якісні результати з чорнилом HP Bright Office. Це чорнило, розроблене для полегшення вашої роботи, забезпечує на 31% більшу точність ліній та на 65% більше колірної гами. В результаті ви отримуєте чудову якість друку та яскраві, чітко помітні кольори. А також значну економію за рахунок зниженої витрати чорнила, що дозволяє отримати до 100 додаткових сторінок формату A1 на місяць.1 При цьому чорнильні картриджі можна швидко замінювати, а рівні чорнила відображаються на екрані управління та на робочому столі.2

Оптимізація роботи

Крім великого функціоналу самого плотера, він також пропонує корисні програмні рішення, які зроблять друк ще простішим. Так, за допомогою програмного забезпечення HP Click ви зможете відправляти на друк кілька файлів одним клацанням миші, заощаджуючи свій час. А завдяки функції попереднього перегляду True Print Preview для Windows, ви завжди можете бути впевнені, що друкуєте правильно з першого ж разу. Заощаджуйте місце за допомогою найменшого у світі плотера, який стане чудовим доповненням вашого будинку чи офісу. HP DesignJet T230 зможе розміститися навіть у відносно невеликому просторі завдяки своїм компактним розмірам. А ще він на 30% складається з переробленого пластику, що робить його більш екологічним пристроєм.

1За результатами внутрішнього тестування HP, проведеного в січні 2020 р., у ході якого порівнювалися серії принтерів HP DesignJet T200 та принтери Canon TM-200 і TM-300 з точки зору кількості чорнила, що використовується під час планового очищення друкувальних головок.

2Принтер з підтримкою динамічної безпеки. Призначений лише для використання з картриджами з оригінальним чипом HP. Картриджі, в яких використовуються чипи сторонніх виробників, можуть не працювати, а ті, що працюють сьогодні, можуть не працювати в майбутньому.

3Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

4Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Технологія друку
Вбудована СНПЧ

Ні

Формат друку

A1

Двохсторонній друк

Ні

Фотодрук

Немає

Швидкість кольорового друку

35 стор/хв

Швидкість чорно-білого друку

35 стор/хв

Швидкість друку фотографій

Немає

Інтерфейси

Бездротові інтерфейси

Wi-Fi

Wi-Fi Direct

Провідні інтерфейси

USB

Ethernet

Підтримка додатків

HP Smart

Apple AirPrint

Ємність лотка

Лоток подачі

Ні

Лоток прийому

Ні

Друк

Наявність ЖК-дисплея

Є

Дозвіл друку

1200х2400

Друк без комп'ютера

Мобільний пристрій

Витратні матеріали

Кількість картриджів
Конфігурація картриджів

Жовтий

Пурпурний

Блакитний

Чорний

Щільність паперу

60-280 г/м²

Додаткова інформація

Колір

Чорний

Матеріал корпусу

Пластик

Вбудований факс

Ні

Підтримувана ОС

Windows

Споживана потужність

Споживана потужність (друк/очікування), Вт: 35/0,2

Розміри (Д*Ш*В), мм

1013 x 440 x 285 мм

Вага

21.5 кг

Комплектація

Принтер; Інструкція; Гарантійний талон

Особливості

Ємність чорного картриджа/підвищеної ємності, мл. (Аркушів): 29/80; Середня місткість кольорових картриджів/підвищеної ємності, мл. (Аркушів): 29/80; Максимальна/мінімальна ширина рулону, мм: 610/279; Максимальна товщина носія з рулону, мм: 11,8; Мови керування: HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4; Пам'ять (буфер прийому даних), MБ: 512

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера