Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Проектор Epson EB-FH06 FHD (V11H974040)

Код:722605
Архiв
Проектор Epson EB-FH06 FHD (V11H974040) фото
Проектор Epson EB-FH06 FHD (V11H974040) фото
Проектор Epson EB-FH06 FHD (V11H974040) фото
Проектор Epson EB-FH06 FHD (V11H974040) фото
Проектор Epson EB-FH06 FHD (V11H974040) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 403 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Проектор Epson EB-FH06 FHD

Перед вами високоякісний, яскравий, мобільний проектор для дому та офісу, побудований на базі технології Epson 3LCD, з роздільною здатністю 1080p та набором додаткових функцій для більшої гнучкості та простоти використання. Дивіться кіно у роздільній здатності Full HD на екрані діагоналлю до 300 дюймів! Швидко починайте ділову презентацію, не витрачаючи час на попереднє налаштування - проектор створювався з розрахунком, щоб установка була якнайшвидшою! Завдяки 3500 люмен яскравості та технології 3LCD, кольори на екрані будуть яскравими та точними, а зображення – таким, як задумав режисер.

Більше – значить краще!

Відчуйте повне занурення у улюблені фільми та ігри завдяки цьому Full HD проектору, здатному створювати зображення вражаючої якості діагоналлю до 300 дюймів. Виробляючи виключно живі та натуральні кольори, технологія 3LCD при цьому досягає переваги яскравості аж до трьох разів у порівнянні з конкурентами.

Простота установки та зручність використання

Користуватися проектором має бути не складніше, ніж звичайним телевізором. Саме тому Epson EB-FH06 простий у використанні та простий в установці завдяки різним функціям, що спрощують корекцію форми зображення при проектуванні з нестандартних кутів щодо екрана (автоматична корекція вертикального нахилу, спеціальний повзунок для корекції горизонтального нахилу, функції «Quick Corner» для налаштування форми зображення шляхом зміни положення кутових точок).

Завдяки двом HDMI роз'ємам, підключення до ваших пристроїв, таких як цифрові плеєри, ігрові консолі, ПК тощо, також стало виключно простим. Використовуючи опціональний адаптер бездротової мережі ELPAP11 (купується окремо), ви також отримуєте підтримку Wi-Fi, що дозволяє відображати контент з мобільних пристроїв за допомогою програми iProjection.

Довгострокове рішення

Шукаєте довгострокове, просте у використанні та доступне рішення для перегляду улюблених фільмів? Завдяки довгому ресурсу лампи цього проектора, ви зможете дивитися фільм щодня протягом 18 років (з розрахунку середньої тривалості фільму в 1 год. 45 хв., при лампі, що працює в економічному режимі).

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Формфактор
Технологія
Співвідношення сторін

16:9

Контрастність
Яскравість

3500 люмен

Роздільна здатність
Бездротові інтерфейси

Wi-Fi (опціонально)

Дротові інтерфейси та роз'єми

2 х HDMI; 1 х VGA (вхід); 1 х композитний (RCA); 1 х USB-A 2.0; 1 х Mini-USB 2.0

Вбудована акустична система

Так

Особливості

Діапазон проекційної відстані, м (мін-макс): 1.09 – 10.94; Слайд кришка; Швидке включення; Миттєве відключення; USB Display 3 в 1; Можливості підключення бездротовою мережею Wi-Fi (опціонально); Моніторинг, управління та передача зображення бездротовою мережею; функція Quick Corner; Автоматична корекція вертикальних трапецеїдальних спотворень; Слайдер корекції горизонтальних спотворень; Функція AV Mute; Перегляд зображень із USB накопичувачів; Перегляд відео з USB-накопичувачів; Пряме підключення до документ-камери Epson ELPDC07/ELPDС13/ELPDC21; Функція копіювання налаштувань та оновлення прошивки через USB; Фронтальне виведення теплого повітря; Функція Split Scree

Eкран

Макс. діагональ екрану
Макс. відстань до екрану

8,43 м

Мін. відстань до екрану

0,86 м

Функції та налаштування

Тип лампи

UHE

Ресурс лампи

6000 г

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Час роботи акумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габаритні розміри (В*Ш*Г)

302 x 92 x 252 мм

Вага

2,7 кг

Колір

Білий

Комплектація

Проектор; Кабель живлення 1,8 м; Кабель для підключення до ПК із 15-контактним роз'ємом D-Sub (n/n) 1.8 м; Пульт ДУ; Інструкція користувача

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера