Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Проектор Hisense C1 TriChroma Laser Mini

Код:737158
Очікується
Проектор Hisense C1 TriChroma Laser Mini фото
Проектор Hisense C1 TriChroma Laser Mini фото
Проектор Hisense C1 TriChroma Laser Mini фото
Проектор Hisense C1 TriChroma Laser Mini фото
Проектор Hisense C1 TriChroma Laser Mini фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 899 ₴
89 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужний. Функціональний. Портативний

Пориньте у яскраві кольори та точні деталі під час перегляду контенту з розумним міні-проектором Hisense C1. Завдяки лазерному двигуну TriChroma, що перевершує галузеві стандарти, він може похвалитися вражаючим покриттям кольорового простору BT.2020 — до 110%. Функція цифрового фокусування об'єктива потурбується про те, щоб зображення завжди було чітким, незалежно від розміру – від 65 до 300 дюймів. З системою Auto Magic AI налаштування проектора виконується дуже просто, і у вас залишається більше часу, щоб повністю поринути у процес перегляду. На додачу до всього, C1 сертифікований Dolby Vision та Dolby Atmos на базі JBL Audio Solution, що забезпечує захоплюючі враження від перегляду і максимально збільшує його розважальний потенціал.

Найширший колірний простір у галузі

TriChroma – найкраща лазерна технологія, яка будь-коли використовувалася в міні-проекторі. Вона використовує чистий червоний, зелений та синій лазери для досягнення нового рівня передачі кольору з більш ніж 1 мільярдом відтінків. Завдяки ній проектор покриває 110% колірного простору BT.2020, забезпечуючи кольори, які ще ніколи не були такими реальними. Завдяки максимальній яскравості в 1600 ANSI люменів картинка, створювана C1, сяє настільки яскраво, що все, що ви дивитеся, вражає блискучими деталями, об'ємними кольорами та глибоким чорним кольором. Ідеально для домашнього кінотеатру.

Імерсивні розваги

Отримайте по-справжньому кінематографічний досвід, не виходячи із власного будинку. Hisense C1 TriChroma Laser Mini може проеціювати зображення розміром від 65 до 300 дюймів з неймовірно чітким фокусуванням для максимального занурення під час перегляду. Він створює зображення, яке здатне заповнити все поле зору, перетворюючи вечір кіно, трансляцію спортивних матчів чи ігри на захоплююче видовище.

Неймовірна чіткість та контрастність

Роздільна здатність 4K Ultra HD поєднує понад 8 мільйонів пікселів, забезпечуючи неймовірну чіткість навіть на надвеликій проекції. Розширений динамічний діапазон HDR10 додає зображенню кольору та контрастності, а технологія Dolby Vision ще більше пожвавить ваші розваги завдяки ультраяскравим кольорам. Тому ви можете насолоджуватися яскравою картинкою з неймовірною глибиною та деталізацією, яку неможливо отримати при використанні стандартного зображення.

Потужний звук JBL та Dolby Atmos

Цей міні-проектор пропонує звук, який виходить далеко за його межі. Два вбудовані динаміки потужністю 20 Вт, JBL Audio та Dolby Atmos дозволять вам опинитися в центрі подій. Почуйте, як звук наповнює вашу кімнату і отримайте чітку мову, ясні високі та потужні низькі частоти без необхідності встановлючвати додаткове обладнання. Ви навіть можете використовувати цей проектор як Bluetooth-динамік або підключати його через надшвидкісний порт HDMI з eARC для передачі нестисненого звуку до системи об'ємного звучання.

Більше часу на перегляд, менше часу на налаштування

Система регулювання Hisense AutoMagic забезпечує абсолютну зручність, що дозволяє вам без проблем налаштовувати проектор під будь-які умови. Оснащений високоточним подвійним CMOS-модулем, лазерним радаром ToF, високочутливим датчиком освітленості ALS та відкаліброваним нейромережевим NPU, цей пристрій виконує більшу частину налаштуваннь автоматично. Проектор самостійно коригує трапецеїдальні спотворення, встановлює фокус і вирівнює екран, щоб забезпечити кришталево чисту картинку без довгого налаштування та зайвих зусиль з вашого боку.

Захист очей

Hisense C1 – це не тільки комфорт, а й безпека. Коли проектор виявляє когось перед собою, він автоматично приглушує яскравість світла, щоб зменшити вплив джерела проекційного світла на очі людини (автоматично вмикається у дитячому режимі).

Розваги у будь-якому місці

Ще одна перевага C1 полягає у його портативності. Цей міні-проектор ідеально підходить для домашнього використання, що дозволяє дивитися фільми або грати на дуже великому екрані. Але також його можна вільно брати на пікніки або влаштовувати кіновечори з друзями на задньому дворі будинку. Додайте своїм розвагам масштабу з Hisense C1 TriChroma Laser Mini.

Smart TV на базі VIDAA

Відкрийте для себе цілий світ різноманітного контенту та нескінченних розваг. Проектор працює на ОС VIDAA Smart TV, забезпечуючи вам доступ до популярних потокових сервісів, таких як Apple TV, Netflix, YouTube або Disney+ та сотень програм. Тому знайти улюблене шоу, свіжий серіал або фільм не складе для вас жодних труднощів. Він також забезпечує сумісність з Miracast та Apple AirPlay для зручного обміну контентом та підтримує Apple HomeKit для плавної інтеграції з вашим розумним будинком. Легко транслюйте музику, ігри, відео зі свого iPhone, iPad або Mac на великий екран, створюючи вдома максимально комфортне середовище.

Ігровий режим та ALLM

Немає необхідності вручну змінювати налаштування зображення, коли ви збираєтеся перейти до ігор. Автоматичний режим із низькою затримкою визначає, коли ігрова консоль є активним джерелом, та автоматично налаштовує параметри проектора для оптимізації продуктивності гри.

Широкі можливості для підключення

Вбудований Wi-Fi, Bluetooth та цілий ряд портів, включаючи HDMI 2.1 (ALLM), HDMI eARC, USB 3.0, Ethernet та інші, дозволяють легко підключати міні-проектор до будь-якого обладнання. З'єднайте Hisense C1 з ігровою консоллю і можете поринути у віртуальний світ ігор із небувалою реалістичністю. Підключіть його до вашої аудіосистеми та отримайте по-справжньому захоплюючий звук для всіх своїх розваг. Все у ваших руках.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Формфактор
Технологія
Співвідношення сторін

16:9

Контрастність
Яскравість

1600 люмен

Роздільна здатність
Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Wi-Fi

Дротові інтерфейси та роз'єми

2 х HDMI; 1 х USB 2.0; 1 х USB 3.0; Вихід для навушників; S/PDIF Output; Ethernet RJ45 port; Service port

Вбудована акустична система

Так

Особливості

Операційна система: VIDAA; Потужність звуку 20 Вт; Потужність лампи: 180 Вт; Фокусування: автоматичне; Dolby Atmos; HDR10+; Dolby Vision; Відеостандарти, що підтримуються: NTSC; Процесор MT9900; Динамічний контраст: 2000000:1

Eкран

Макс. діагональ екрану
Мін. діагональ екрану

65"

Макс. відстань до екрану

7.62 м

Мін. відстань до екрану

1.651 м

Функції та налаштування

Тип лампи

Laser

Ресурс лампи

25000 г

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Ємність батареї

Ні

Час роботи акумулятора

Ні

Енергоспоживання

89 Вт

Габарити і комплектація

Габаритні розміри (В*Ш*Г)

245 х 216 х 179 мм

Вага

4,6 кг

Колір

Сірий/Синій

Комплектація

Проектор; Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження