Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Проектор Panasonic PT-VMZ50 WUXGA

Код:727947
Архiв
Проектор Panasonic PT-VMZ50 WUXGA фото
Проектор Panasonic PT-VMZ50 WUXGA фото
Проектор Panasonic PT-VMZ50 WUXGA фото
Проектор Panasonic PT-VMZ50 WUXGA фото
Проектор Panasonic PT-VMZ50 WUXGA фото
Проектор Panasonic PT-VMZ50 WUXGA фото
Проектор Panasonic PT-VMZ50 WUXGA фото
Проектор Panasonic PT-VMZ50 WUXGA фото
Проектор Panasonic PT-VMZ50 WUXGA фото
Проектор Panasonic PT-VMZ50 WUXGA фото
Проектор Panasonic PT-VMZ50 WUXGA фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Проектор Panasonic PT-VMZ50

Родзинкою проекторів серії PT-VMZ50 є їхня гнучкість. Цей РК-проектор має найлегшу у світі вагу (від 7,2 кг) з яскравістю до 5000 лм. Це робить його мобільнішим і спрощує перенесення з приміщення до приміщення. При цьому 1,6-кратний зум та функції горизонтального/вертикального зсуву об'єктива дозволяють вирівнювати картинку великого розміру на екрані при проектуванні у приміщеннях будь-якого розміру.

Жива картинка у приміщеннях з яскравим освітленням

Лазер SOLID SHINE з удосконаленим оптичним механізмом LCD дозволяє досягти яскравої та живої деталізованої картинки незалежно від рівня штучного освітлення в приміщенні. При цьому текст виходить розбірливим, а статичні зображення та відео зберігають високу насиченість кольору та контрастність, створюючи ефект занурення.

Висока яскравість у пристрої з компактним корпусом

Проектор дозволяє досягти яскравості до 5000 лм, маючи при цьому вагу всього 7,2 кг – це робить його найкомпактнішим і найлегшим лазерним РК-проектором у світі. Висока яскравість робить картинку першокласною навіть при світлі внутрішнього освітлення, що робить проектування ще більш захоплюючим.

Відсутність необхідності заміни джерела світла протягом 20 000 годин

Термін служби лазерного джерела світла подовжено до 20 000 годин,* що дозволяє знизити витрати на обслуговування та обслуговуючий персонал, а також зменшити знос у порівнянні з ламповими аналогами. Компанії можуть істотно зменшити обсяг складських запасів запасних частин і мінімізувати ймовірність простою.

Висока контрастність на рівні 3 000 000:1

Високоточна цифрова модуляція світлового потоку лазера дозволяє досягти динамічної контрастності на рівні 3 000 000:1 з низьким енергоспоживанням. Висока контрастність підвищує глибину, об'ємність та реалістичність відтворення відеофайлів. При цьому видно найдрібніші деталі та відтінки навіть при частій зміні світлих і темних сцен.

Технологія Daylight View Basic

Технологія Daylight View Basic підвищує чіткість зображення шляхом підвищеної деталізації в темних ділянках зображення, які складно розглянути в умовах яскравого освітлення. Датчик вимірює рівень зовнішнього освітлення шляхом оптимізації растрового відображення кольорів та яскравості для найкращої відповідності до рівня освітленості.

Повітряний фільтр

У місцях із середнім вмістом пилу в повітрі (у навчальних аудиторіях та офісних приміщеннях) повітряний фільтр проектора не потребує обслуговування протягом 20 000 годин. Екологічний фільтр можна мити та використовувати повторно до двох разів, що дозволяє скоротити витрати на його заміну.

Об'єктив з 1,6-кратним оптичним зумом

Об'єктив з 1,6-кратним оптичним зумом та гнучким проекційним відношенням дозволяє виконувати проектування зображень великого розміру як з близької відстані від екрану, так і здалеку. Це ідеально підходить для стаціонарної установки у приміщеннях будь-якого розміру. Функція горизонтального/вертикального зсуву об'єктива в широкому діапазоні дозволяє за лічені хвилини вирівнювати картинку відповідно до поверхні проектування. Це дуже зручно в умовах, коли проектор розташований надто високо, низько або не в центрі.

Виділений порт DIGITAL LINK

Виділений порт DIGITAL LINK дозволяє передавати відео, звук та керуючі команди по LAN-кабелю на відстань до 150 метрів, а 4K-сигнали – на відстань до 50 метрів. Комутатор DIGITAL LINK та цифровий блок сполучення (доступні у вигляді опції) спрощують роботу, виступаючи у якості хабу для підключених пристроїв-джерел та передаючи сигнали на проектор по одному кабелю. Виділений LAN-порт може за бажанням виступати як окремий інтерфейс управління.

Функція налаштування екрана

Функція налаштування екрана дозволяє підігнати зображення під розмір екрану під час проектування під нестандартним кутом. Функція корекції кривизни екрану дозволяє усунути бочко-і подушкоподібні спотворення для проектування природнішої картинки на непласкі поверхні.

Зручна функція затвора

Кнопка «ЗАТВОР» на проекторі або на пульті дистанційного керування тимчасово блокує світловіддачу. Це зручно для організації перерви під час презентації або у випадках, коли потрібно тимчасово припинити виведення зображення на екран, не відключаючи живлення, і миттєво повернутися до проектування в потрібний момент.

Швидкий запуск та швидке вимикання

Лазерному джерелу світла проектора не потрібен час на розігрів, тому під час роботи в режимі швидкого запуску/швидкого вимикання зображення з'являється практично миттєво. Для вимкнення живлення також не потрібне охолодження, тому проектор можна безпечно вимикати будь-якої миті.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені у якості ілюстрації продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Формфактор
Технологія

3LCD

Співвідношення сторін

16:10

Контрастність
Яскравість

5000 люмен

Бездротові інтерфейси

Ні

Роздільна здатність
Дротові інтерфейси та роз'єми

HDMI х 2 вхід; VGA х 2 вхід + 1 вихід; stereo mini-jack/вхід + вихід; RCA/вхід; USB/вхід + вихід; RS232/вхід; RJ45; DigitalLink; stereo RCA х 2 вхід

Вбудована акустична система

Так

Особливості

Проєкційне співвідноошення: стандартне (1.3 - 2) /1.09 - 1.77:1, короткофокусний (0.8 - 1.3); Масштабування і фокусування: ручна /f=15.30–24.64 мм; Корекція трапеції: V= ±25° H= ±35°; Оптичне збільшення (Трансфокатор): 1.6; Зсув лінз /V= +44% 0% H=±20%; Рівень шуму: 37 дБ

Eкран

Макс. відстань до екрану

7,62 м

Мін. відстань до екрану

0,76 м

Функції та налаштування

Тип лампи

Laser Diode

Ресурс лампи

20000 г

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Енергоспоживання

370 Вт

Габарити і комплектація

Габаритні розміри (В*Ш*Г)

399 x 133 x 348 мм

Вага

7,2 кг

Колір

Білий

Комплектація

Проектор; Пульт ДК; Кабель живлення; Керівництво по експлуатації; Кришка об'єктива; Ремінець; Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Проектор Panasonic PT-VMZ50 WUXGA