Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Проектор Samsung The Freestyle 2nd Gen (SP-LFF3CLAXXUA)

Код:730191
Є в наявності
Проектор Samsung The Freestyle 2nd Gen (SP-LFF3CLAXXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle 2nd Gen (SP-LFF3CLAXXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle 2nd Gen (SP-LFF3CLAXXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle 2nd Gen (SP-LFF3CLAXXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle 2nd Gen (SP-LFF3CLAXXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle 2nd Gen (SP-LFF3CLAXXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle 2nd Gen (SP-LFF3CLAXXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle 2nd Gen (SP-LFF3CLAXXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle 2nd Gen (SP-LFF3CLAXXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle 2nd Gen (SP-LFF3CLAXXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle 2nd Gen (SP-LFF3CLAXXUA) фото
Проектор Samsung The Freestyle 2nd Gen (SP-LFF3CLAXXUA) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Зроблено для України
Новинка
cashback iconКешбек 329 ₴
32 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Компактний дизайн

Компактний дизайн з регульованою підставкою 180° та можливість проєкції зображення на будь-яку поверхню. Встановіть портативний проєктор на регульованій підставці і проєкціюйте улюблений контент на будь-яку поверхню, регулюючи кут нахилу на 180°.

Миттєве налаштування

Просто встановіть The Freestyle 2-ї генерації у зручному для вас місці і він автоматично, без необхідності у переміщенні, налаштує картинку, виправивши спотворені зображення.

Преміальний звук 360°

Потужний вбудований динамік The Freestyle 2-ї генерації відтворює об’ємне звучання на 360 градусів, забезпечуючи повне занурення у звук.

Досвід Smart TV

Smart TV відкриває світ контенту завдяки сертифікованим OTT-сервісам та власним сервісам Samsung (потрібен обліковий запис Samsung, інтерфейс може бути змінено без попереднього повідомлення).

Компактний дизайн

Познайомтеся з The Freestyle 2-ї генерації. У цьому компактному розумному проєкторі є все, що вам потрібно. Беріть The Freestyle 2-ї генерації із собою куди завгодно та насолоджуйтесь моментами на великому екрані у будь-який час та в будь-якому місці.

Сумісність із зовнішньою батареєю

Підключіть портативний проєктор Freestyle 2-ї генерації до зовнішньої батареї за допомогою кабелю USB-C. Сумісний з акумуляторами зі стандартом USB-PD, потужністю 50 Вт та вихідною напругою 20 В і вище.1

Автокорекція трапецеїдальних викривлень

Просто увімкніть The Freestyle 2-ї генерації, і він легко виправить спотворені зображення, вирівнявши екран і зробивши його прямокутним.

Автофокус

Отримуйте чіткі зображення за лічені секунди за допомогою функції автофокусування проєктора The Freestyle 2-ї генерації . Тепер ви можете повністю зосередитися на контенті, не відволікаючись на сторонні речі.

Автоматичне вирівнювання

Автовирівнювання гарантує, що ваш екран залишиться рівним на будь-якій поверхні, включаючи кам'янисті кемпінги, м'які ліжка.

Великий екран

Перетворіть будь-яку кімнату на домашній кінотеатр за допомогою The Freestyle 2-ї генерації, здатного проєкціювати зображення розміром від 30 до неймовірних 100 дюймів.

Підтримка технологій Full HD/PurColor/HDR

Пориньте у зображення з роздільною здатністю Full HD та яскравими кольорами, начебто ви знаходитесь прямо у кадрі.

30 000 годин роботи світлодіодів

Завдяки довговічному світлодіодному джерелу світла проектор Freestyle 2-ї генерації забезпечує понад 30 000 годин яскравого перегляду. Тепер ви можете насолоджуватися 15 000 блокбастерами.

Доступ до Samsung ТВ

Дублюйте, керуйте та переглядайте телевізор за допомогою The Freestyle 2-ї генерації.

Підключення телефона

Транслюйте контент прямо зі свого телефона за допомогою SmartThings для Android та iOS або AirPlay 2 для пристроїв Apple.

Функція Tap View

Просто торкніться смартфоном The Freestyle 2-ї генерації , щоб відобразити контент на проєкції.

Пульт із сонячною батареєю

Завдяки сонячній панелі на задній частині, яку можна використовувати для зарядки, тепер вам не потрібно використовувати одноразові батарейки, оскільки вони не найкращим чином впливають на навколишнє середовище.2

Мультизв'язок через Bluetooth

Підключіть два комплекти навушників та насолоджуйтесь спільним переглядом фільмів, не заважаючи іншим людям.

Розумне згладжування країв

З’єднайте один The Freestyle 2-ї генерації з другим пристроєм за допомогою функції Інтелектуального згладжування країв і отримайте максимальний ефект від домашнього кінотеатру. 3

1Кабель живлення з роз'ємом USB Type-C включений у комплект портативного екрана The Freestyle 2-ї генерації. Портативна батарея продається окремо. Проєктор The Freestyle 2-ї генерації сумісний із зовнішніми акумуляторами зі стандартом USB-PD, потужністю 50 Вт та вихідною напругою 20 В і вище. Samsung не несе відповідальності за використання зовнішніх батарей інших виробників.

2Щоб зарядити пульт дистанційного керування сонячною енергією, покладіть його сонячною панеллю вгору. Поставте його у вітальні при ввімкненому світлі або біля вікна, де він буде вбирати в себе природне сонячне світло. Дизайн і розташування кнопок пульта із сонячною батареєю може відрізнятися в різних регіонах. Якщо акумулятор пульта розрядився, його потрібно зарядити за допомогою кабелю USB-C. Будь ласка, зверніться до меню телевізора (Налаштування – Загальні налаштування – Живлення та енергозбереження – Доступна батарея пульта дистанційного керування), щоб перевірити рівень заряду батареї пульта дистанційного керування.

3Потрібно 2 одиниці проєкторів The Freestyle 2-го покоління. Обидва проєктори і ваш мобільний телефон повинні бути підключені до однієї мережі Wi-Fi. Для використання цієї функції потрібен додаток SmartThings. Пристрої iOS підтримують лише зображення. Пристрої Galaxy підтримують як зображення, так і відео. Розташуйте камеру так, щоб було видно 8 маркерів на екранах проєктора, а потім натисніть кнопку Поєднати. 8 екранних маркерів не повинні перекривати один одного. З цією функцією можлива максимальна довжина екрана 160 дюймів. Рекомендується переглядати на екрані з діагоналлю не менше 130 дюймів. Інтерфейс може бути змінено без попереднього повідомлення.

Характеристики

Основні характеристики

Формфактор
Технологія
Співвідношення сторін

16:9

Контрастність
Яскравість

550 люмен

Роздільна здатність
Бездротові інтерфейси

Wi-Fi

Bluetooth 5.2

Дротові інтерфейси та роз'єми

HDMI (micro) х 1; USB-type-C; Технологія Anynet+ (HDMI-CEC)

Вбудована акустична система

Так

Особливості

Процесор зображення: Crystal Engine; HDR10+; HLG; Contrast Enhancer; Колір: Pur Color; Режим Фільм; Підтримка технології Dolby Digital Plus (MS12 2ch); Звукова потужність (RMS): 5 Вт; Тип динаміків: 360 градусів; Підтримка Multiroom Link; Технологія Blutooth Audio; Адаптивний звук; Операційна система Tizen; Підтримка 27 європейських мов; Веб-браузер; Відображення мобільного дотику; Звукова стіна: Lite; Вибір додатків; Легке налаштування; Режим Ambient: Для Freestyle; Автоматичне відключення

Eкран

Макс. діагональ екрану
Мін. діагональ екрану

100"

Макс. відстань до екрану

2,7 м

Мін. відстань до екрану

0,8 м

Функції та налаштування

Тип лампи

LED

Ресурс лампи

30000 г

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Енергоспоживання

50 Вт

Габарити і комплектація

Габаритні розміри (В*Ш*Г)

140 x 243 x 137 мм

Вага

1.4 кг

Колір

Білий

Комплектація

Проектор, Пульт керування, Кабель живлення, Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера