Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Проектор XGIMI Aura

Код:698856
Є в наявності
Проектор XGIMI Aura фото
Проектор XGIMI Aura фото
Проектор XGIMI Aura фото
Проектор XGIMI Aura фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-10%
Вигода 13 000 ₴
cashback iconКешбек 1 159 ₴
128 999
115 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Більше, ніж просто телевізор

Проектор XGIMI Aura – це справжня революція в області домашнього кінематографа. Цей компактний і стильний пристрій використовує лазерне джерело світла, за допомогою якого здатне перетворити будь-яку стіну на великий екран з роздільною здатністю аж до 4K UHD (3840х2160). З урахуванням максимальної яскравості в 2400 ANSI люмен * і ряду фірмових технологій оптимізації зображення, таких як функція швидкого автофокусування, цей проектор здатний забезпечити вам розкішний досвід ТВ-перегляду без самого телевізора. З ним ви запросто перетворите будь-яку стіну у розкішний 150-дюймовий кінотеатр, насолоджуючись іммерсивним контентом в чудовій якості та супроводі об'ємного звуку від Harman Kardon.

Діагональ до 150 дюймів

Оснащений передовою технологією ультракороткофокусного проектування (UST), XGIMI Aura пропонує вам можливість розгорнути великий екран в будь-якому куточку вашого будинку. Просто розмістіть проектор на відстані 17,3 дюйма від стіни і насолоджуйтеся 150-дюймовим зображенням надвисокої чіткості.

Незабутні враження від картинки в 4K

Роздільна здатність 4K UHD з 8,3 мільйонами пікселів на екрані, технологія ALDP та HDR10 прекрасно поєднуються один з одним, забезпечуючи приголомшливо чітке зображення і живі, реалістичні кольори. З Aura ви зможете побачити кожен фільм так, як задумав його режисер.

Захоплююче звучання

Два високочастотних і два низькочастотних динаміка Harman Kardon по 15 Вт кожен забезпечують чіткі високі, динамічні середні частоти й багаті баси. А підтримка технологій Dolby Audio, DTS Studio Sound, DTS-HD виводить його за рамки звичайного стерео. Відкрийте для себе насичений звук, що заповнює всю кімнату та дозволяє вам почути і відчути набагато більше.

Передова лазерна технологія

Удосконалене лазерне підсвічування Aura і дивовижно багата глибина кольору (понад 1 мільярда відтінків) забезпечують неймовірно соковиту і барвисту картинку. Причому на відміну від традиційних телевізорів, ви отримуєте постійну яскравість протягом багатьох років, чудовий кольоровий дисплей, розсіяне освітлення без погіршення якості зображення і, найголовніше, враження від перегляду, які ніколи не будуть колишніми.

Виняткова яскравість

Маючи яскравість у 2400 ANSI люмен, проектор XGIMI Aura ідеально відтворює ваші фільми, телешоу та відеоігри з чудовими деталями і хорошою видимістю. Навіть вдень або при ввімкненому світлі ви зможете побачити все чітко і ясно.

Чіткість зображення нового рівня

Попрощайтеся з розмитими зображеннями при перегляді спортивних матчів або динамічних бойовиків. Ефективна технологія компенсації руху 60 Гц (MEMC) гарантує, що зображення на екрані завжди буде яскравим, неймовірно плавним і детальним.

Весь контент в одному пристрої

Завдяки інтегрованим Android TV 10.0, Google Assistant і вбудованому Chromecast доступ до улюбленого контенту стане ще простішим. Насолоджуйтеся більш ніж 5000 додатками, такими як Disney+, HBO Max і YouTube, зручною бездротовою трансляцією свого контенту на великий екран, простим голосовим керуванням та зрозумілим інтерфейсом Android TV.

Дивіться більше. Регулюйте менше

Фірмова 8-точкова корекція трапецеїдальних спотворень дозволяє налаштувати розмір і якість зображення за своїм смаком. Все, що вам потрібно зробити, це включити Aura, налаштувати дисплей у кілька кліків і отримати доступ до улюбленого контенту за секунди.

Безпечний перегляд

З Aura ваші очі не втомляться навіть після тривалого перегляду. Все завдяки тому, що проектор усуває шкідливе синє світло і використовує зображення з дифузним відображенням. У цьому плані він набагато безпечніший за більшість телевізорів.

Інтелектуальний захист очей

Інтегрований автоматичний регулятор світла, оснащений передовими ІЧ-датчиками, виявляє будь-яку присутність і негайно затемнює лазер. Таким чином він ефективно захищає ваші очі від шкідливого випромінювання якщо ви раптом опиняєтеся в безпосередній близькості від проектора.

Різні варіанти підключення

Завдяки широкому набору портів, включаючи три HDMI 2.0, три USB 2.0, вхід для навушників 3,5 мм, а також бездротових інтерфейсів Wi-Fi і Bluetooth 5.0, проектор Aura готовий до всього. Крім того, ви завжди можете поліпшити геймінг за допомогою режиму Game Mode, а ще слухати музику або дивитися свої фото прямо зі смартфона на великому екрані. З цим пристроєм у вас буде маса можливостей.

* Дані щодо яскравості надані лабораторією XGIMI. Фактична яскравість продукту може відрізнятися в залежності від конкретної версії програмного забезпечення, навколишнього середовища і версії продукту.

Характеристики

Основні характеристики

Формфактор
Технологія
Співвідношення сторін

16:9

Яскравість

2400 люмен

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Wi-Fi

Роздільна здатність
Дротові інтерфейси та роз'єми

DC x 1; HDMI 2.0 x 3; USB 2.0 x 3; LAN; Mini USB (Debug) x1; Headphone x 1

Вбудована акустична система

Так

Особливості

Рівень шуму: <32dB; Chromecast; Інтелектуальне налаштування екрана; Інтелектуальне запобігання перешкодам; Автоматична корекція трапецеїдальних спотворень (±40 градусів); Автофокус; Джерело світла: Лазер; Операційна система: Android; Проекційне відношення: 1.2:1; Вбудовані динаміки; Корекція спотворення; Зворотна проекція; Підтримка; HDR; З 3D; З пультом ДУ; Цифрове масштабування

Eкран

Макс. діагональ екрану
Мін. діагональ екрану

65"

Макс. відстань до екрану

0,4 м

Мін. відстань до екрану

0,1 м

Функції та налаштування

Тип лампи

UHP

Ресурс лампи

25000 г

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Час роботи акумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габаритні розміри (В*Ш*Г)

606 x 401 x 139 мм

Вага

15 кг

Колір

Чорний

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Проектор XGIMI Aura