Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Проектор XGIMI MoGo 2

Код:727680
Немає в наявності
Проектор XGIMI MoGo 2 video preview
Проектор XGIMI MoGo 2 фото
Проектор XGIMI MoGo 2 фото
Проектор XGIMI MoGo 2 фото
Проектор XGIMI MoGo 2 фото
Проектор XGIMI MoGo 2 фото
-9%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 199 ₴
19 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Проектор XGIMI MoGo 2

Компактний мультимедійний проектор XGIMI MoGo 2 був створений для використання вдома та за його межами. Пристрій має яскравість 400 лм, підтримує стандарт колірної передачі D65 і має 2 динаміки по 8 Вт. Усе це супроводжується передовими програмними алгоритмами для забезпечення високої якості картинки та звуку. Портативний проектор MoGo 2 базової модифікації. Пристрій не має вбудованого акумулятора, але оснащений роз'ємом USB-C для підключення до павербанка. У домашніх умовах живлення може бути класичним від розетки.

Найкращий колір

У MoGo 2 інтегрований стандарт колірної температури D65 і підтримка колірної гами DCI-P3 на 90%. Це робить візуалізацію більш насиченою, барвистою і приємною для очей. Незрівнянна перевага з аналогічними продуктами на ринку. Дивіться улюблені фільми або інший контент, насолоджуючись усіма деталями і фарбами.

Технологія ISA

Фірмова технологія XGIMI ISA адаптує зображення залежно від навколишнього середовища. Технологія має на увазі точну і повністю автоматичну корекцію трапецеїдальних спотворень, підстроювання зображення під екран, автофокусування і запобігання перешкод. Все це є базовою начинкою для будь-якого проектора XGIMI нових поколінь. Корекція трапецій - Зображення завжди буде прямокутним без Вашого втручання. Швидко та надійно. Автофокус - Швидке автоматичне фокусування для досягнення чіткого зображення. Запобігання перешкодам - Якщо на стіні є розетка, рамка або на шляху променів розташована рослина, MoGo 2 автоматично скоригує трансляцію, щоб не було непотрібних тіньових плям. Вирівнювання під екран - Якщо Ви здійснюєте трансляцію на спеціальне полотно, то ПЗ пристрою автоматично виявить і підлаштується до рамки.

Першокласний звук

У портативному корпусі розташувалися 2 динаміки по 8 Вт кожен, що забезпечують передову якість звучання для пристрою у своєму класі. Є підтримка Dolby Audio і передбачено 4 аудіо-режими, які адаптовані під основні типи контенту: "Кіно", "Спорт", "Музика" і "Новини". Ваші потреби будуть повністю задоволені в пару кліків.

Android TV 11.0 і технології Google

Звична й універсальна ОС Android TV 11.0 забезпечує тисячами як платних, так і безкоштовних додатків. Контролюйте своє оточення, встановлюйте популярні стрімінгові платформи та насолоджуйтеся переглядом улюблених фільмів і передач на великому екрані. Вбудований Chromecast дає змогу транслювати різний матеріал, додатки та ігри через MoGo 2 з Ваших пристроїв. А Google-асистент розширює способи взаємодії з девайсом і управління програванням.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Формфактор
Технологія
Співвідношення сторін

16:9

Яскравість

400 люмен

Роздільна здатність
Бездротові інтерфейси

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

Дротові інтерфейси та роз'єми

HDMI 2.0 х 1; USB-C х 1; USB-A 2.0 x 1; mini-Jack 3.5 мм x 1

Вбудована акустична система

Так

Особливості

Чіп дисплея: 0.23" DMD; Колірне охоплення: 90% DCI-P3; Лінзи: Покриття з високим світлопропусканням; Технології зображення: HDR10; Автоматичне вирівнювання екрану; Автофокус; Швидке завантаження; Уникнення перешкод; Підтримка 3D; Оперативна пам'ять, ГБ: 2; Вбудована пам'ять, ГБ: 16; Операційна система: Android TV 11.0; Chromecast; Google Assistant; Проекційне співвідношення: 1.2:1; Корекція трапецеїдальних спотворень: 4-точкова; Метод проекції: Спереду, Ззаду, Стельовий; Динаміки: 2 x 8 Вт; Технології аудіо: Dolby; Рівень шуму, дБ: ≤ 30

Eкран

Макс. діагональ екрану

200"

Мін. діагональ екрану

40"

Функції та налаштування

Тип лампи

LED

Ресурс лампи

25000 г

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Енергоспоживання

65 Вт

Габарити і комплектація

Габаритні розміри (В*Ш*Г)

161 x 119 x 108 мм

Вага

1.1 кг

Колір

Сірий

Комплектація

Проектор; Пульт; Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Проектор XGIMI MoGo 2