Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Задати питання

Пилосос миючий THOMAS Aqua Allergy & Family 788585

Код:679654
Є в наявності
Пилосос миючий THOMAS Aqua Allergy & Family 788585 фото
Пилосос миючий THOMAS Aqua Allergy & Family 788585 фото
Пилосос миючий THOMAS Aqua Allergy & Family 788585 фото
Пилосос миючий THOMAS Aqua Allergy & Family 788585 фото
Пилосос миючий THOMAS Aqua Allergy & Family 788585 фото
Пилосос миючий THOMAS Aqua Allergy & Family 788585 фото
Пилосос миючий THOMAS Aqua Allergy & Family 788585 фото
Пилосос миючий THOMAS Aqua Allergy & Family 788585 фото
Пилосос миючий THOMAS Aqua Allergy & Family 788585 фото
Пилосос миючий THOMAS Aqua Allergy & Family 788585 фото
Пилосос миючий THOMAS Aqua Allergy & Family 788585 фото
Пилосос миючий THOMAS Aqua Allergy & Family 788585 фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 139 ₴
13 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

THOMAS ALLERGY & FAMILY

Миючий пилосос з двома системами фільтрації: водяним фільтром AquaBOX і мішком HEPA DUST-BAG. Сухе та вологе прибирання паркета і ламіната. Ідеально підходить сім'ям з дітьми.

Особливості:

  • Ретельне прибирання з одночасним миттям повітря;
  • Просте й безпечне очищення без контакту з пилом;
  • Видалення найдрібнішого пилу, алергенів, неприємних запахів;
  • Екстрене збирання пролитих рідин і бруду

«THOMAS WET-JET SYSTEM» - УНІКАЛЬНА СИСТЕМА ПРИДУШЕННЯ ПИЛУ ВОДОЮ

«THOMAS WET-JET SYSTEM» - унікальна система очищення повітря водою. Потужні струмені води зв’язують найдрібніші частинки пилу з водою, не даючи їм залишити AquaBOX. Після насичення водою весь пил і сміття потрапляють до зони високої турбулентності й остаточно перетворюються на брудну воду. Зібране сміття просто виливається разом із брудною водою. У процесі прибирання очищаються не лише всі поверхні, але й «промивається» повітря в приміщенні. Додатково встановлено фільтр HEPA. Довговічний НЕРА-фільтр, що миється, забезпечує найвищий ступінь фільтрації. Ступінь очищення повітря від пилу - 99,9%, від пилку - 100%. Атестований на клас приладів для алергіків.

ПРИБИРАННЯ ВЕЛИКИХ ПРІМІЩЕНЬ

Місткий мішок (6л) із спеціального HEPA-фільтруючого матеріалу + кронштейн для фіксації в пилососі. Використовується замість аквафільтра, якшо потрібно швидко прибрати велике приміщення. Просто установіть в пилосос мішок замість водяного фільтра.

ПРИБИРАННЯ СПЕЦИФІЧНОГО СМІТТЯ

Мішок зручний для збирання грубого або специфічного сміття, яке може пошкодити систему аквафільтра (наприклад, будівельного сміття).

AquaBOX - ВОДЯНА СИСТЕМА ФІЛЬТРАЦІЇ, ПРИБИРАННЯ З ОДНОЧАСНИМ МИТТЯМ ПОВІТРЯ

Всього 1 літр води надійно утримує в AquaBOX сміття, дрібний пил, шерсть тварин, кліщів та інші алергени, які після прибирання просто виливаються разом із брудною водою. І як результат – чиста оселя й відчуття свіжого повітря. AquaBOX легко використовувати, легко мити!

HEPA DUST-BAG - ПРИБИРАННЯ ВЕЛИКИХ ПЛОЩ

Мішок об’ємом 6 л зі спеціального HEPA-фільтруючого матеріалу + кронштейн для установки мішка в пилосос. Для швидкого прибирання великих площ, збирання грубого сміття або специфічного сміття.

DryBOX* - ЦИКЛОННИЙ ФІЛЬТР ДЛЯ ШВИДКОГО ПРИБИРАННЯ

Трикамерний контейнер DryBOX ефективно розділяє крупне сміття й найдрібніший пил. У міру заповнення контейнера крупне сміття й шерсть із центрального відсіку витрушуються у відро. А найдрібніший пил і алергени з бічних відсіків змиваються водою. Просто! І безпечно навіть для алергіків!

ДБАЙЛИВЕ ПРИБИРАННЯ ПАРКЕТУ І ЛАМІНАТУ

THOMAS ALLERGY & FAMILY укомплектований спеціальною насадкою зі щетиною з кінського волоса для дбайливого сухого прибирання делікатних поверхонь, таких як паркет і ламінат. У процесі прибирання підлога стикається тільки з щетиною з кінського волоса, що дозволяє прибрати "примхливі" покриття без подряпин і пошкоджень.

СУХЕ ПРИБИРАННЯ З AquaBOX

THOMAS ALLERGY & FAMILY забезпечує високий ступінь очищення повітря завдяки AquaBOX. Пил і бруд потрапляють у ємність із водою, тому під час прибирання відсутні пиловий вихлоп і контакт із сухим пилом. THOMAS ALLERGY & FAMILY має високу потужність всмоктування, яка залишається незмінною протягом усього прибирання. Легко очистить килими та м’які меблі від пилу, бруду, ниток і шерсті, збере крихти і сміття з гладких поверхонь. Має унікальну систему придушення пилу THOMAS WET-JET SYSTEM - ВОДЯНА СТІНА. Утримує 99,99% пилу і 100% пилку.

ВОЛОГЕ ПРИБИРАННЯ ГЛАДКИХ ПІДЛОГ, У ТОМУ ЧИСЛІ ПАРКЕТУ ТА ЛАМІНАТУ

THOMAS ALLERGY & FAMILY спрощує прибирання будинку завдяки багатій заводській комплектації, в яку входить і унікальна насадка Aqua-Stealth для миття такиx «примхливих» покриттів, як паркет і ламінат. Насадка Aqua-Stealth для вологого прибирання паркету і ламінату - це ще одне ноу-хау компанії THOMAS. З цією насадкою мити паркет пилососом так само безпечно, як протирати його ганчіркою, але при цьому - набагато ефективніше! Надлишки вологи разом з розчиненим в ній брудом пилосос всмоктує назад. Залишкова вологість підлогового покриття після вологого прибирання становить менше 1%. Насадка Aqua-Stealth не тільки миє, але й просушує підлогу.

ВОЛОГЕ ОЧИЩЕННЯ ОББИВКИ М’ЯКИХ МЕБЛІВ

THOMAS ALLERGY & FAMILY ретельно очищає оббивку м’яких меблів від плям і бруду і при цьому контролює вологість поверхні. Пилосос не лише миє, а й просушує поверхню. Залишкова вологість становить менше 4%. Під час вологого прибирання знищуються пилові кліщі та інші шкідливі мікроорганізми, які живуть у меблях і матрацах. Для ще більш якісного миття м’яких меблів можна скористатися гіпоалергенним миючим концентратом THOMAS ProTex. THOMAS ProTex - це засіб як для м’яких меблів, так і для миття та очищення килимів. THOMAS ALLERGY & FAMILY допоможе очистити диван від пилу, прибрати плями з дивана, помити м'які меблі. Гіпоалергенний миючий концентрат THOMAS ProTex робить вологе прибирання ще більш ефективним.

ЗБИРАННЯ РІДИНИ

Ще одна дуже корисна функція - збирання рідини. Для її використання потрібно зібрати пилосос, як для вологого прибирання. За лічені хвилини пилосос може зібрати великий об’єм рідини. Цей режим стане в нагоді, якщо ви щось розлили, а в екстреній ситуації навіть допоможе врятувати квартиру від потопу!

ЧИСТО ТА ЗАТИШНО З THOMAS!

*Купується додатково

Характеристики

Загальні характеристики

Тип пилососа

Класичний

Вид прибирання
Випускний фільтр

Потужність і рівень шуму

Екодвигун

Ні

Споживана потужність
Потужність всмоктування

300 Вт

Пилозбірник

Тип пилозбірника
Об'єм пилозбірника

Вологе прибирання

Об'єм резервуара для брудної води

2,6 л

Використання миючого засобу

Так

Об'єм резервуара для миючого засобу

1,8 л

Насадки

Турбощітка в комплекті

Так

Кількість насадок у комплекті

7

Насадки в комплекті

Насадка для килима із перемикачем THOMAS; Водорозпилювальна насадка THOMAS для м'яких меблів; Турбонасадка THOMAS з логотипом; Насадка для твердої підлоги THOMAS AQUA STEALTH; Насадка для сухого прибирання паркету та ламінату; Насадка для м'яких меблів THOMAS; Щілинна насадка Thomas 360 мм

Зручність експлуатації

Трубка
Регулювання потужності

Так

Довжина шнура

8 м

Парковка

Вертикальна

Додаткові можливості

Висока маневреність

Автоматичне змотування шнура

Габарити і комплектація

Основний колір

Рожевий

Вага
Габарити

306 х 318 х 486 мм

Відгуків