Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Робот-пилосос Mi Robot Vacuum Mop 2 EU

Код:702738
Немає в наявності
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum Mop 2 EU фото
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum Mop 2 EU фото
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum Mop 2 EU фото
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum Mop 2 EU фото
Робот-пилосос Mi Robot Vacuum Mop 2 EU фото
-38%
Вигода 6 000 ₴
cashback iconКешбек 99 ₴
9 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ваш вірний помічник зприбирання підлоги

Mi Robot Vacuum Mop 2 – розумний робот-пилосос з функцією вологого прибирання, який подбає про чистоту вашої підлоги. На відміну від пристроїв попереднього покоління, він має більш високу потужність всмоктування та акумулятори більшої ємності, що дозволить довше пилососити на одному заряді. Система vSLAM і додаткова камера, спрямована вгору, допомагають прибирачеві точніше орієнтуватися в просторі, а вдосконалена функція миття під тиском дозволяє йому справлятися навіть із засохлими плямами. При цьому зменшений профіль робота-пилососа дає можливість прибирати навіть під меблями на низьких ніжках. Тому вся квартира сяятиме чистотою.

Потужність 2700 Па для швидкого видалення пилу

Будь то крихітний пил, волосся, шерсть або щось більш важке, Mi Robot Vacuum Mop 2 може швидко видалити їх. Все завдяки японському безщітковому двигуну NIDEC з потужністю всмоктування 2700 Па, який забезпечує високу ефективність прибирання. При цьому пилосос має 4 режими всмоктування, що дозволяє адаптувати його для різних поверхонь та ступеня забруднення.

Нова конфігурація щітки для ретельного очищення навіть у кутах та щілинах

Оновлена шестипроменева бічна щітка та основна щітка з волокна надвисокої щільності товщиною 0,1 мм ретельно очищають кути та видаляють пил навіть із щілин на підлозі.

Удосконалена система миття під тиском

Mi Robot Vacuum Mop 2 отримав модернізований модуль для вологого прибирання. Цей інтелектуальний резервуар для води з електронним управлінням має об'єм 250 мл татри різних режими миття підлоги. За рахунок цього, а також додаткового тиску на швабру, він дійсно якісно протирає підлогу, не залишаючи після себе розводів і плям.

Краще орієнтується у просторі

Новий чотириядерний процесор на базі Cortex A53 у поєднанні з алгоритмом картування VSLAM (Visual Simultaneous Localization and Mapping) забезпечує роботу-пилососу значну обчислювальну потужність для більш точного позиціонування в реальному часі та інтелектуального розрахунку шляху. Тому, коли робот-пилосос переміщається по будинку, він може одночасно створювати карту та очищати шлях під час прибирання.

Покращена навігація та дистанційне керування

Легко сплануйте найефективніший маршрут прибирання та керуйте роботою пилососу у застосунку MiHome. Він забезпечує моніторинг стану в режимі реального часу, дистанційне керування та просте планування. Тим більше, що друге покоління Mi Robot Vacuum Mop отримало розширене управління картками з новими функціями, які допоможуть зробити прибирання ще точнішим.

До 110 хвилин автономної роботи

Завдяки акумулятору ємністю 3200 мАг, що майже на чверть більше, ніж у попередньої моделі,Mi Robot Vacuum Mop 2 може пропрацювати до 110 хвилин без підзарядки. Що дозволяє прибирати великі площі за один раз.

Рух без перешкод

Маючи корпус висотою всього 9,6 см, цей робот-прибиральник може вільно пересуватися по будинку та прибирати під меблями. Крім того, він здатний долати перешкоди висотою до 20 мм, легко збираючись на пороги, заїжджаючи на килими з високим ворсом і перебираючись через дроти.

Автоматична підзарядка

Коли у робота закінчується заряд, він негайно повертається на базу. Після чого продовжує прибирання з того місця, де зупинився. Тому жодна ділянка підлоги не буде пропущена.

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дистанційне управління
Потужність всмоктування
Сумісність з ОС
Рівень шуму

58 дБ

Побудова карти приміщення

Так

Функції та можливості

Навігаційні технології

Багатоповерхове картографування

Датчик перепаду висоти

Віртуальна стіна

VSLAM навігація

Дисплей

Ні

Додаткові характеристики

Покриття
Об'єм резервуара для води
Об'єм пилозбірника

0,55 л

Додаткова інформація

3 різних режими миття підлог

Пилосос + швабра

Заборонена зона для миття підлоги

Швабра під тиском

Живлення

Тип акумулятора

Li-ion

Ємність аккумулятору
Час роботи від акумулятора

110 хв

Час зарядки акумулятора

3 г

Регулювання потужності

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

353 x 353 x 96,5 мм

Матеріал корпуса
Колір
Вага
Комплектація

Гарантійний талон

Основна щітка

Контейнер для води

Робот-пилосос

Бічна щітка

Інструкція

Пиловий контейнер

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера