Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Пила лучкова Topex 76см

Код:733504
Є в наявності
Пила лучкова Topex 76см фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 2 ₴
288
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Незамінний помічник

Цей потужний інструмент є справжнім союзником у роботі з матеріалами великого діаметру. Його вигнута конструкція, виконана з високоякісного металу з порошковим покриттям, забезпечує надійність та довговічність. Він стане незамінним помічником не тільки в домашньої майстерні, але й на ділянці чи саду.

Ефективна робота

Ножівка оснащена зручною системою швидкого збирання, яка дозволяє легко встановлювати полотна різного типу. З її допомогою можна працювати як із сухою, так і з вологою деревиною, що розширює можливості використання інструменту. У комплекті постачається пильний диск спеціально призначений для ефективної роботи з вологою деревиною, а також пиляльне полотно для різання мокрої деревини.

Topex

Безпека

Крім своєї функціональності, ножівка забезпечує безпеку оператора завдяки вбудованому захисту, який запобігає травмам і забезпечує додатковий комфорт у процесі роботи. Цей інструмент стане надійним помічником у виконанні різноманітних завдань із обробки матеріалів та надасть вашій роботі професійний рівень.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення

Широкий спектр робіт

Додаткова інформація

Змінні леза

Фізичні характеристики

Матеріал рукоятки

Метал

Матеріал полотна

Сталь

Загальна довжина

76 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Пила лучкова Topex 76см