Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Пилосос акумуляторний Rowenta RH99C0WO

Код:717837
Є в наявності
Пилосос акумуляторний Rowenta RH99C0WO фото
Пилосос акумуляторний Rowenta RH99C0WO фото
Пилосос акумуляторний Rowenta RH99C0WO фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-27%
Вигода 7 000 ₴
cashback iconКешбек 189 ₴
25 999
18 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Акумуляторний пилосос Rowenta RH99C0WO

Бездротовий пилосос Rowenta XForce Flex 14.60 RH99C0WO поєднує в собі високу ефективність прибирання з найкращим у своєму класі досвідом. Нові технології Rowenta - двигун DigitalForce з потужністю всмоктування до 200 повітряних Ватт і виняткова батарея, що забезпечує час роботи тривалістю до 1 години і 10 хвилин - поєднуються з високотехнологічними інноваціями: автоматичне регулювання потужності всмоктування в залежності від типу підлоги, дисплей технологія Flex для надзвичайно низького доступу під меблями, не нахиляючись.

 

Висока продуктивність

Безпровідне прибирання: потужне всмоктування до 200 повітряних Ватт, довговічна батарея з часом роботи до 70 хвилин та 99.9% фільтрації дрібного пилу, алергенів та пилових кліщів. Функція Smart Виняткова продуктивність, покращена передовою технологією, з автоматичним регулюванням потужності всмоктування залежно від типу підлог для оптимізації результатів збирання щоразу.

 

2-в-1 миє та пилососить

Скоротіть час прибирання вдвічі за допомогою одночасного миття та прибирання пилососом завдяки високоефективній миючій насадці, вдосконаленій технологією Aqua.

 

Ергономічність

Відкрийте для себе новий досвід прибирання з неймовірною легкістю завдяки інтелектуальному дизайну з гнучким акумуляторним пилососом, щоб пилососити в будь-якому місці, не нахиляючись, і системі Power LED для прибирання пилу в місцях зі слабким освітленням.

 

Передові технології

Дисплей Smart Control показує залишок заряду батареї та повідомляє про необхідність очищення фільтра, а також дозволяє регулювати потужність відповідно до ваших потреб за допомогою 4 різних рівнів та режиму Boost.

 

Велика ємність контейнера

Насолоджуйтесь тривалими сеансами прибирання з контейнером для пилу XL об'ємом 0.9 л, який дуже легко спорожнити і на 100% мити разом із сепаратором та фільтром.

 

Безмежні можливості

Відчуйте різницю зі справжньою зручністю прибирання, щоб легко прибирати по всьому будинку, а не тільки на підлозі: потужне глибоке очищення та універсальне покриття з доступом до кожного куточка.

 

Придатність для ремонту 15 років

Міцні, довговічні матеріали та дизайн, створені для тривалого використання, з якістю, підтвердженою 15-річною придатністю для ремонту.

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дисплей

Ні

Якість та зручність прибирання

Тип фільтра

HEPA

Тип пилозбірника

Циклонний (контейнер)

Обсяг пилозбірника

0,9 л

Індикатор заповнення пилозбірника

Ні

Ультрафіолетова лампа

Ні

Система ароматизації повітря

Ні

Турбощітка в комплекті

Так

Потужність та рівень шуму

Потужність двигуна

480 Вт

Потужність всмоктування

200 Вт

Регулювання потужності

На корпусі

Рівень шуму

84 дБ

Автономність

Час роботи від акумулятора
Час зарядки акумулятора

3 год

Тип акумулятора

Li-Ion

Конструкція та комплектація

Габарити

125 x 12 x 25,5 см

Вага
Колір

Чорний

Синій

Комплектація

Акумуляторний пилосос; Основна турбощітка з високим крутним моментом і підсвічуванням; Щілинна насадка; Насадка для меблів; 2 вбудовані Easy-щітки; Міні турбощітка; Гнучка щітка; AQUA насадка; 2 мікрофібри для вологого прибирання; Високоефективний фільтр (99.9%); База для заряджання; Гарантійний талон; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера