Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мережеве сховище QNAP TS-233

Код:739792
Є в наявності
Мережеве сховище QNAP TS-233 фото
Мережеве сховище QNAP TS-233 фото
Мережеве сховище QNAP TS-233 фото
Мережеве сховище QNAP TS-233 фото
Мережеве сховище QNAP TS-233 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 90 ₴
9 027
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Краще NAS-сховище початкового рівня

Створіть власне хмарне сховище та насолоджуйтесь легким доступом до файлів, їх обміном та синхронізацією за допомогою QNAP TS-233. Розроблений для новачків та домашніх користувачів, TS-233 не тільки спрощує зберігання даних та спільну роботу, але також пропонує багаті мультимедійні можливості Його можна вільно використовувати у як повноцінний портал домашніх розваг. Зберігайте фотографії, музику та відео, легко переглядайте, систематизуйте та обмінюйтесь мультимедійні файли. Тим більше, що сховище підтримує технологію ARM NEON, яка прискорює обробку відео та підвищує якість розваг. А також пропонує безліч додатків NAS для підвищення продуктивності та комфортного відпочинку. При цьому QNAP TS-233 відмінно захищене завдяки комплексній системі безпеки, а сервіс myQNAPcloud дозволяє віддалено отримувати доступ до файлів та легко обмінюватись ними через інтернет. Використовуйте всі можливості, щоб зробити свій цифровий світ ще краще!

Відмінне рішення для дому чи офісу

Мережеве сховище QNAP TS-233 стане чудовим рішенням для використання вдома або в невеликому офісі. Домашнім користувачам сподобаються його можливості централізованого резервного копіювання та зберігання даних, простий доступ для всіх членів сім'ї та мультимедійні можливості. А офісам та організаціям будуть корисні функції синхронізації та швидкого доступу до даних у сховищі, які допоможуть оптимізувати взаємодію між співробітниками та зробити спільну роботу ще ефективніша.

QNAP TS-233

Мінімалістичний та практичний дизайн

QNAP TS-233 відрізняється лаконічним та строгим дизайном, а тому легко впишеться у ваш будинок чи офіс. Компактний та тонкий, він поміститься практично будь-де. І, разом з тим, його конструкція практична та ретельно продумана, що полегшує обслуговування та модернізацію. Так, наприклад, жорсткі диски можна встановити без викрутки і навіть без вимкнення пристрою (гаряча заміна дисків).

Стабільна продуктивність та інтелектуальні функції

Це мережеве сховище оснащене 64-бітним 4-ядерним процесором ARM® з ядрами Cortex-A55 (2 ГГц), вбудованою оперативною пам'яттю об'ємом 2 ГБ, одним портом Gigabit LAN та підтримує до двох жорстких дисків SATA 6 Гбіт/с. Завдяки такій начинці TS-233 здатне забезпечити надійну продуктивність, необхідну для виконання різних операцій та використання додатків NAS для дому та бізнесу. А завдяки вбудованому нейронному процесору NPU сховище має підвищену продуктивність QNAP AI Core (системи розпізнавання зображень на базі штучного інтелекту) для високошвидкісного розпізнавання осіб та об'єктів. При цьому TS-233 має невеликий розмір. і залишається високопродуктивним, прохолодним та тихим завдяки ефективного вентилятора, що охолоджує.

QNAP TS-233

Операційна система QTS 5: швидка, плавна та проста у використанні

У стандартну комплектацію TS-233 входить операційна система QTS 5 с покращеним інтерфейсом користувача та розширеними функціями безпеки. Легко налаштовуйте сховище під себе завдяки покроковим інструкціям. Насолоджуйтесь більш плавною роботою NAS, зручним візуальним дизайном та швидким пошуком улюблених додатків. Натискання кнопок, перемикання між програмами, розкриття/згортання вікон - кожна дія стає набагато плавнішою.

QNAP TS-233

Універсальне рішення для резервного копіювання

QNAP TS-233 може багато, але однією з найважливіших і корисних його функцій є резервне копіювання для захисту ваших файлів та даних. Сховище можна використовувати для збереження копій даних із ПК (Windows® та macOS®), фотографій з мобільних пристроїв, інформації з USB-накопичувачів та зовнішніх жорстких дисків, створення копій Google Диску та іншого. Регулярно створюючи резервні копії файлів та вмісту Ви можете не боятися втратити важливі дані і легко відновлювати їх за потреби.

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Мережеве сховище

Процесор

ARM Cortex-A55

Тактова частота процесору

2,0 ГГц

Системна пам'ять

2 ГБ

Flash-пам'ять

4 ГБ

Інтерфейси і порти

Інтерфейси

Ethernet

Порти

1 х USB 3.2 Gen 1

1 x Gigabit Ethernet

2 x USB 2.0

Зберігання даних

Кількість слотів під накопичувачі
Форм-фактор HDD
Максимальна ємність

44 ТБ

Файлова система

EXT4

Додаткові характеристики

Підтримка RAID
Управління

WEB-інтерфейс

Програмні функції

Гаряча заміна дисків

Підтримка операційних систем

QTS

Додаткова інформація

Підтримувані веб-браузери: Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Safari

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Матеріал корпусу

Метал

Габарити

186 х 91,7 х 157,6 мм

Вага

1,6 кг

Комплектація

Основний пристрій; Мережевий кабель; Кабель живлення; Адаптер живлення; Гвинти із плоскою головкою; Посібник із швидкої установки

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Мережеве сховище QNAP TS-233