Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мережеве сховище QNAP TS-451D2-2G

Код:684801
Немає в наявності
Мережеве сховище QNAP TS-451D2-2G фото
Мережеве сховище QNAP TS-451D2-2G фото
Мережеве сховище QNAP TS-451D2-2G фото
cashback iconКешбек 145 ₴
14 500

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Двоядерний NAS з високоефективним керуванням файлами, захистом даних і виходом HDMI

TS-451D2 з 4 відсіками забезпечує високий потенціал зберігання для домашніх користувачів і користувачів малого бізнесу для зберігання, спільного використання та резервного копіювання файлів. Бізнес-користувачі можуть використовувати його двоядерний процесор Intel, щоб забезпечити безперешкодний багатокористувацький локальний/віддалений доступ до робочих файлів, в той час як домашні користувачі можуть насолоджуватися високоякісним мультимедійним досвідом як з потоковим передаванням, так і з прямим виходом 4K HDMI 2.0. Шлюзи хмарного сховища дозволяють використовувати існуюче хмарне сховище для розгортання гібридного хмарного рішення, а вбудований центр додатків надає широкий спектр додатків для додавання додаткових функцій до TS-451D2.

Відтворення мультимедіа 4K і перекодування в реальному часі; напряму дивіться відео на телевізорі через вихід HDMI або потоковий додаток.

HBS виконує резервне копіювання та синхронізує дані NAS з віддаленими серверами або хмарним сховищем, в той час як QuDedup дедуплікує дані в джерелі для оптимізації пропускної здатності та використання сховища.

Знімки повністю фіксують стан системи і дані. Якщо файли були випадково видалені або змінені, їх можна швидко відновити до раніше записаних станів.

Шлюзи хмарного сховища використовують хмарні сервіси для реалізації гібридної хмарної структури та забезпечення доступу до хмар з малою затримкою.

Розміщуйте віртуальні машини та контейнери для запуску різних додатків на TS-451D2.

Безпечна приватна хмара, яке підтримує захист облікового запису, блокування IP, двоетапну перевірку, шифрування та багато іншого.

Двоядерний процесор 2,0 ГГц (розгін до 2,9 ГГц) з прискоренням шифрування AES-NI

Сховище оснащене двоядерним процесором Intel® Celeron® J4025 з тактовою частотою 2,0 ГГц (розгін до 2,9 ГГц), підтримує до 8 ГБ пам'яті DDR4 й сумісне з дисками SATA 6 Гбіт/с. Завдяки шифруванню Intel® AES-NI система захищає дані без зниження продуктивності. TS-451D2 також оснащене чотирма портами USB 3.2 Gen1 (доступна одна кнопка USB для копіювання одним натисненням) і двома портами Gigabit Ethernet для розширення можливостей підключення та спрощення робочих процесів.

Просте та безпечне керування файлами

File Station дозволяє безпосередньо керувати файлами, що зберігаються на TS-451D2 і в хмарі. Користувачі можуть легко завантажувати файли зі свого ПК, перетягувати файли між папками, перейменовувати/видаляти файли і налаштовувати права доступу до файлів/папок для запобігання несанкціонованому доступу. Користувачі також можуть використовувати Microsoft Office Online для безпосереднього перегляду/редагування документів Microsoft Office, що зберігаються на TS-451D2. Конфіденційні дані також можуть бути зашифровані для підвищення безпеки.

Багатоточкове резервне копіювання, доступ та синхронізація файлів

TS-451D2 підтримує протоколи обміну файлами (включаючи SMB/CIFS, AFP та NFS) для пристроїв Windows®, Mac® та Linux®/UNIX®. У поєднанні з Qsync (утиліта, яка перетворює NAS QNAP на безпечний центр обробки даних великого об'єму для синхронізації файлів) будь-який файл, завантажений в TS-451D2, стає доступним для всіх пов'язаних пристроїв (таких як комп'ютери, ноутбуки та мобільні пристрої). Hybrid Backup Sync допомагає створювати резервні копії/синхронізацію даних на TS-451D2 з іншим QNAP NAS, віддаленим сервером або хмарним сховищем для аварійного відновлення. Крім того, технологія QuDedup значно підвищує ефективність резервного копіювання декількох версій у цільове сховище, оптимізуючи використання сховища. Ви можете встановити QuDedup Extract Tool на свій комп'ютер і відновити дедупліковані файли до їх нормального стану.

4K HDMI

Завдяки виходу HDMI 2.0 TS-451D2 підтримує пряме відтворення мультимедіа на телевізорах та моніторах. Підтримується роздільна здатність до 4K (4096 x 2160) при 60 Гц, а в поєднанні з бездротовою клавіатурою та мишкою TS-451D2 перетворюється на зручний медіаплеєр.

Створіть медіа-сервер Plex

Plex® Media Server можна швидко встановити і налаштувати на мережевому сховищі, що дозволяє передавати файли мультимедіа на мобільні телефони та пристрої потокового передавання мультимедіа (включаючи DLNA®, Roku®, Amazon Fire TV® та Google Chromecast™).

Дивіться відео з NAS на будь-яких пристроях

Завдяки Intel® UHD Graphics 600 TS-451D2 підтримує високоякісне транскодування відео, дозволяючи NAS перетворювати відео на універсальні формати файлів, які можна без проблем відтворювати на декількох пристроях.

Захистіть важливі дані за допомогою знімків

Миттєві знімки допомагають захистити дані, повністю записуючи стан системи NAS та метадані. За допомогою миттєвих знімків користувачі можуть швидко відновлювати файли до раніше записаних станів, якщо файли були випадково видалені або змінені, або якщо система була скомпрометована шкідливим ПЗ. Знімки QNAP засновані на блоках і записують тільки змінені дані. Це не лише заощаджує місце для зберігання, а і скорочує час, необхідний для резервного копіювання та відновлення даних.

Повний контроль над станом системи NAS та безпекою даних

Центр сповіщень об'єднує всі системні події і попередження QTS, надаючи єдиний додаток для оповіщень. Радник з безпеки рекомендує дії та налаштування для підвищення безпеки сховища.

Будьте завжди в курсі

Центр сповіщень пропонує рішення для одного додатка для системних подій QTS та сповіщень про попередження. Це позбавляє від потреби налаштовувати різні параметри додатка й допомагає користувачам спростити процеси керування та заощадити час.

Просте та безпечне віддалене з'єднання з myQNAPcloud

myQNAPcloud дозволяє вам залишатися під'єднаним до TS-451D2, використовуючи унікальне доменне ім'я. Ніякої складної маршрутизації або конфігурації не потрібно, а myQNAPcloud збільшує ключі сертифікатів SSL до 2048-біт, щоб забезпечити безпечний віддалений доступ, керування та спільне використання файлів і служб на TS-451D2.

Захистіть свою територію з QVR Pro

QVR Pro – це сучасне рішення для відеоспостереження на базі NAS, яке спрощує керування камерою, розподіл місця для зберігання, перегляд у реальному часі з камери та відтворення. Виділений простір для зберігання даних спостереження можна налаштувати на TS-451D2 для оптимізації продуктивності системи, а канали спостереження можна відстежувати у будь-який час за допомогою мобільного додатка QVR Pro Client. Користувачі з обмеженим бюджетом можуть навіть використовувати веб-камери USB як мережеві камери, використовуючи QVR Pro з додатком QUSBCam2.

Розширте функціональність NAS за допомогою контейнерів і додатків

Container Station об'єднує технології віртуалізації LXC та Docker®, дозволяючи користувачам розміщувати і керувати контейнерними додатками безпосередньо на TS-451D2. Завдяки безлічі популярних і повністю налаштованих додатків, доступних з вбудованого Docker Hub® (В тому числі для автоматизації та мультимедіа), TS-451D2 надає користувачам широкий спектр потенційних функцій і можливостей додатків. Сховище також має додатки для резервного копіювання/синхронізації, керування контентом, зв'язку, завантаження та розваг. Кожен додаток можна встановити з Центру додатків QTS одним кліком миші.

Збільште вашу продуктивність

Операційна система QTS надає рішення для спрощення резервного копіювання файлів, керування, пошуку та багато чого іншого.

QmailAgent

Централізоване керування та перемикання між різними обліковими записами електронної пошти, резервне копіювання електронної пошти на TS-451D2 та забезпечення безпеки електронної пошти та особистої конфіденційності.

Notes Station 3

Notes Station 3 забезпечує переваги спільного ведення нотаток з підвищеною продуктивністю для підвищення ефективності вашої робочої групи.

Розумне подання

Qfiling автоматизує організацію файлів. Файли автоматично архівуються у папки відповідно до ваших налаштувань.

Повнотекстовий пошук

Qsirch швидко знаходить зображення, музику, відео, документи, електронні листи та інші файли.

Просте керування фотографіями з автоматичною категоризацією фотографій AI з підтримкою QuMagie

QuMagie пропонує вам абсолютно новий досвід керування фотографіями. Завдяки інтеграції алгоритму глибокого навчання AI QuMagie забезпечує розпізнавання облич, ідентифікацію об'єктів та географічні теги фотографій на вашому NAS. Схожі фотографії групуються в альбомах AI (наприклад Люди, Речі та Місця). Інші корисні функції включають вбудовану прокрутку шкали часу, налаштовувані обкладинки папок та потужний інструмент пошуку, який надає вам ідеальне рішення для керування фотографіями та обміну ними.

Гнучке та економічне розширення сховища

QNAP пропонує прості рішення для збільшення ємності зберігання. Ось кілька способів розширення сховища відповідно до зростання обсягу даних:

Збільшення ємності RAID

Можливість гарячої заміни дисків меншої ємності на диски більшої ємності для розширення TS-451D2.

Приєднайте корпус розширення

Підключіть два модулі розширення RAID (TR-004 або TR-002) або два USB 3.2 Gen 2 JBOD (TL-D800C) і використовуйте QTS Storage & Snapshots Manager для керування розширенням ємності NAS.

Перехід на новий NAS

Встановіть жорсткі диски NAS у більше мережеве сховище QNAP і збережіть всі існуючі дані та конфігурації.

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Мережеве сховище

Процесор

Intel Celeron J4025

Тактова частота процесору

2,0 ГГц

Тип встановленої оперативної пам'яті

SO-DIMM DDR4

Системна пам'ять

2 ГБ

Flash-пам'ять

4 ГБ

Інтерфейси і порти

Інтерфейси
Порти

1 x HDMI

4 x USB 3.2 Gen1

2 х RJ-45

Зберігання даних

Кількість слотів під накопичувачі
Кількість встановлених накопичувачів

Не встановлені

Форм-фактор HDD
Максимальна ємність

32 ТБ

Файлова система

exFAT

EXT3

HFS+

FAT32

NTFS

EXT4

FAT

Додаткові характеристики

Підтримка RAID
Управління

WEB-інтерфейс

Програмні функції

Сканування на збійні блоки

Збільшення ємності дискового простору RAID-масиву

Функція відновлення RAID-масиву

Гаряча заміна дисків

Підтримка S.M.A.R.T.

Підтримка операційних систем

Apple Mac OS 10.7 і вище

Microsoft Windows 7, 8, 10

Microsoft Windows Server 2003, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016

Linux та UNIX

QTS

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Матеріал корпусу

Пластик

Метал

Габарити

16,5 х 16,0 х 21,9 см

Вага

2,09 кг

Комплектація

Сховище; Інструкція; Адаптер живлення; Шнур живлення; Ethernet-кабель - 2 шт; Кріпильні гвинти

Найпопулярніші запити в категорії Мережеве сховище QNAP TS-451D2-2G