Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мережеве сховище QNAP TS-451+-2G

Код:684812
Немає в наявності
Мережеве сховище QNAP TS-451+-2G фото
Мережеве сховище QNAP TS-451+-2G фото
Мережеве сховище QNAP TS-451+-2G фото
Мережеве сховище QNAP TS-451+-2G фото
Мережеве сховище QNAP TS-451+-2G фото
cashback iconКешбек 170 ₴
17 000

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Все, що вам потрібно

TS-451+ – це високопродуктивний мережевий накопичувач з великою ємністю зберігання для дому, малого офісу та робочих груп. Оснащений операційною системою QTS для мережевих накопичувачів QNAP, пристрій ідеально підійде для резервного копіювання даних, синхронізації файлів, безпечного віддаленого доступу, організації медіабібліотеки, а також надійної особистої хмари.

  • Транскодування Full HD-відео на льоту або у фоновому режимі;
  • Програвання 1080p-відео з 7.1-канальним об'ємним звуком через HDMI-вихід;
  • Персональна хмара;
  • Потокове відтворення мультимедіа через DLNA, AirPlay та Plex;
  • Централізоване зберігання файлів, загальний доступ та резервне копіювання;
  • Virtualization Station: можливість запуску віртуальних машин прямо на NAS;
  • Збільшення об'єму сховища за допомогою полиць розширення QNAP UX-800P.

Керувати робочим столом QTS 4.0 стало ще простіше

Робочий стіл QTS 4.0, що включає в себе основне меню, графічну панель моніторингу, піктограми з можливістю перетягування, кілька робочих столів, персоналізовані шпалери і «розумну» панель інструментів, що значно полегшує виконання системних операцій. Підтримка мультизадачності дозволяє одночасно тримати відкритими декілька вікон, працюючи паралельно з різними додатками.

Вільний доступ до власного хмарного сховища звідусіль

Весь ваш контент доступний вам у поїздці! TS-451+ забезпечує постійну доступність ваших даних у персональній«хмарі», підключитися до якої можна через будь-який веб-браузер або безкоштовний додаток для планшетів та смартфонів. Скористайтеся перевагами послуги myQNAPcloud, яка дозволяє віддалено підключатися до сховища TS-451+, де б ви не знаходилися. Почніть миттєву потокову трансляцію або просто поділіться мультимедійними файлами з вашими друзями.

Транскодування HD-відео у режимі реального часу або офлайн

Сховище TS-451+ вміє у режимі реального часу транскодувати Full HD-відео у формати, підтримувані для відтворення на комп'ютерах, мобільних пристроях і телевізорах. Апаратне транскодування дозволяє п'яти пристроям одночасно відтворювати різні відео з накопичувача. Таким чином, TS-451+ дозволяє переглядати відео на кількох пристроях, навіть таких, які не мають великої обчислювальної потужності або не підтримують ті чи інші формати, – без потреби робити складне і тривале перекодування файлів. Якщо швидкість доступу в Інтернет обмежена, ви можете віддалено переглянути відеофайл без затримок, вибравши попередньо створену копію зі зниженою роздільною здатністю у файловому менеджері File Station, сервісі Video Station або мобільному додатку Qfile для iOS та Android, що не впливає на продуктивність інших функцій на пристрої.

Насолоджуйтесь вашими відео за допомогою AirPlay

TS-451+ підтримує додаток Apple® AirPlay. Ви можете переглядати відео та інший мультимедійний контент на пристроях з підтримкою AirPlay за допомогою програми QAirplay або мобільного додатка Qfile. Додаток QAirplay, доступний в App Center, дозволяє транслювати у потоковому режимі ваш медіаконтент безпосередньо на телевізор через пристрої з підтримкою AirPlay, наприклад, такі, як Apple TV. Передавання медіаконтенту здійснюється у вигляді потоку на Apple TV, в обхід вашого мобільного пристрою, що дозволяє заощадити його акумулятор. У свою чергу, мобільний додаток Qfile дозволяє переглядати відео й фотоматеріали, що зберігаються в системі TS-451+ та відтворювати їх на телевізорі через пристрої з підтримкою AirPlay, таких, як Apple TV. Зазначені бездротові інструменти роблять роботу з мультимедійним контентом такою зручною.

Насолоджуйтесь відео високої чіткості через HDMI

Додаток HD Station має потужний програмний медіаплеєр XBMC і популярний веб-браузер Google Chrome. Використовуючи роз'єм HDMI стандарту 1.4a, підключіть TS-451+ до телевізора або монітора високої чіткості, щоб насолодитися медіаконтентом на великому екрані. Зручний інтерфейс керування та підтримка 7.1-канального об'ємного звуку, плавне відтворення Full HD-відео – накопичувач QNAP серії TS-x51 просто створений для вашого домашнього кінотеатру. Перетворіть мобільні гаджети на пульт дистанційного керування HD Station, встановивши додаток Qremote, а також використовуйте фірмовий пульт або будь-який MCE-сумісний. Крім того, HD Station містить плагін відеохостингу YouTube, що дозволяє керувати запуском роликів зі смартфона, планшета або комп'ютера для їх перегляду на екрані, підключеному до TS-451+.

Virtualization Station: розширення функціональності накопичувача

Представляємо перше у світі доступне рішення віртуалізації на базі готового NAS. Сервіс Virtualization Station перетворює TS-451+ на пристрій подвійного призначення, який може функціонувати як мережевий накопичувач даних і сервер віртуалізації, що підтримує безліч операційних систем, швидке створення, імпорт та експорт віртуальних машин, функцію миттєвих знімків, а також керування робочими столами прямісінько у браузері. Завдяки простому та зручному у використанні інтерфейсу ви можете централізовано керувати всіма віртуальними машинами, створеними на TS-25 + з мінімальними зусиллями. Ви також можете завантажувати віртуальні машини за запитом з відповідних онлайн-магазинів і швидко встановлювати їх на TS-451+.

Спільний доступ до файлів з різних платформ, централізоване сховище даних

Спільний доступ до файлів з різних платформ, централізоване сховище даних. Додаткова інформація: Windows Active Directory (AD), Служба каталогів LDAP, Загальні ресурси ISO, Служба Syslog.

Оптимізовані засоби резервного копіювання для захисту даних

Додаток NetBak Replicator від QNAP підтримує виконання завдань резервного копіювання у реальному часі і за розкладом в ОС Windows, включаючи архівацію пошти Outlook. Під'єднавши зовнішній диск до USB-порту на передній панелі TS-451+, можна одним дотиком ініціювати резервне копіювання даних з зовнішнього диска на мережевий накопичувач TS-451+ або навпаки, даних з мережевого накопичувача TS-451+ на зовнішній диск. Підтримка функціоналу Apple Time Machine на комп'ютерах Mac дозволяє користувачам Mac OS X з легкістю виконувати резервне копіювання даних на мережевий накопичувач TS-451+. Цей пристрій також підтримує низку додатків для резервного копіювання від сторонніх виробників, наприклад, Acronis True Image та Symantec Backup Exec.

Рішення для відновлення після аварій забезпечують спокій та впевненість

Накопичувач TS-451+ пропонує різні опції відновлення даних. Служба віддаленої реплікації у реальному часі RTRR (Real-Time Remote Replication) підтримує резервне копіювання даних у реальному часі або за розкладом з віддаленого накопичувача Turbo NAS або сервера FTP і синхронізацію файлів з локальних папок з віддаленими папками, що дозволяє забезпечити вищу ефективність резервного копіювання і скоротити час виконання. Крім того, модель TS-451+ підтримує протокол rsync для резервного копіювання даних на віддалені сервери за розкладом. Дані також можна копіювати у хмарні сховища, такі, як Amazon® S3, ElephantDrive®.

Фотоальбоми у «хмарі»

TS-451+ може виступати як онлайнове сховище резервних копій ваших фотографій. Додаток Photo Station спрощує процес надання доступу до ваших фотографій, пропонуючи вам можливість самостійно призначити необхідні права доступу. Просто завантажте ваші фотографії у сховище TS-451+ через веб-браузер, щоб створити і впорядкувати ваші фотоальбоми та поділитися вашими фотографіями з родиною і друзями. Ми не забули і про мобільні пристрої: за допомогою мобільного додатка Qfile ви зможете миттєво завантажувати фотографії у сховище TS-451+ через пристрої, що працюють під керуванням операційних систем iOS® або Android™.

Створіть бібліотеку домашньої музики і насолоджуйтеся прослуховуванням улюблених композицій де завгодно

Додаток Music Station допомагає класифікувати вашу музичну колекцію і відображає обкладинки альбомів для зручності створення персональних списків відтворення. За допомогою вбудованого веб-плеєра Music Station ви зможете насолоджуватися улюбленою музикою де завгодно, буде достатньо лише кількох кліків по посиланнях. Для вашої зручності в Music Station вбудовані тисячі посилань на місцеві та глобальні Інтернет-радіостанції. Ви можете прослуховувати улюблені композиції у форматі MP3, які передаються у вигляді потоку з сервера iTunes Server або відтворювати музику з вашого комп'ютера у веб-браузері. Плагін SBS (Squeezebox Server) дозволяє відтворювати музику та керувати музичним контентом, взагалі не вмикаючи комп'ютер. Передавайте музику у вигляді потоку на підключену за принципом UPnP HiFi-систему і насолоджуйтеся чудовою якістю звуку. Слухайте улюблену музику на мобільних пристроях за допомогою додатка Qmusic.

HappyGet

Чи виникало у вас коли-небудь бажання зберегти вподобані відео, знайдені в Інтернеті, у власному архіві? HappyGet – це зручний інструмент від стороннього виробника, який дозволяє завантажувати відео високої роздільної здатності у систему TS-451+. Встановивши модуль HappyGet в Chrome Web Store, ви зможете вибрати бажаний список відтворення і відразу ж завантажити цілу низку відеороликів за допомогою вбудованої кнопки HappyGet.

Менеджер завантаження, що працює у режимі 24/7

TS-451+ являє собою чудовий Менеджер завантаження для високошвидкісного завантаження файлів з використанням інструментів BitTorrent, Magnet, PT (Private Trackers), eMule, протоколів FTP та HTTP. Після підготовки завдань на скачування, ви можете вимкнути комп'ютер, і TS-451+ завантажить стільки відео у високій роздільній здатності, скільки ви хочете. Утиліта QGet дозволяє дистанційно керувати завданнями на завантаження на різних мережевих сховищах (NAS) через локальну мережу або через Інтернет. TS-451+ також підтримує безперервне скачування за допомогою NZB та завантаження з допомогою eMule без увімкнення комп'ютера. Для цього достатньо встановити відповідні додатки з App Center. Нарешті, TS-451+ підтримує отримання інформації через RSS (broadcatching) для автоматичного завантаження файлів BitTorrent.

Синхронізація файлів між комп'ютерами та мобільними пристроями у стилі Dropbox

Утиліта Qsync дозволяє перетворити накопичувач TS-451+ на надійний центр обробки даних, що виконує функцію синхронізації файлів. Будь-який файл, завантажений на накопичувач TS-451+, стає доступним всім підключеним до нього пристроям, таким, як комп'ютери, ноутбуки або мобільні пристрої. Утиліта Qsync особливо корисна користувачам, яким часто доводиться бувати в роз'їздах – вона допомагає їм ефективно організувати роботу з файлами і завжди працювати з найбільш актуальними версіями файлів на будь-якому з пристроїв. Qsync пропонує різні способи синхронізації файлів і організації загального доступу до них в групах, відкриваючи набагато гнучкіші можливості для проектної та групової роботи.

Станція відеоспостереження – Захистіть ваш дім та матеріальні цінності

TS-451+ використовує добре відоме програмне забезпечення QNAP VioStor NVR. TS-451+ стає професійним сервером відеоспостереження, який дозволяє переглядати картинку, передану з IP-камер, у веб-браузері та на мобільних пристроях. Програмне забезпечення Станція відеоспостереження, що підтримує понад 1000 IP-камер, реалізує цілу низку розширених функцій, таких, як моніторинг у реальному часі, запис і відтворення. Відрізняючись зручним призначеним для користувача інтерфейсом та можливістю розширення ліцензій на канали IP-камер, Станція відеоспостереження дозволяє вибудувати професійний центр відеоспостереження, за допомогою якого ви зможете легше відстежувати стан речей, що представляють для вас цінність.

Signage Station – творче представлення анімованого контенту

Новий сервіс Signage Station дозволяє легко створити контент для найрізноманітніших цілей – меню, рекламні постери, бізнес-профілі, анімації, цифрові фотоальбоми. Додаток iArtist Lite дозволяє легко та швидко редагувати цифрові вивіски.

Працюйте з вашими файлами, синхронізуйте, переглядайте та слухайте їх з планшетів і смартфонів

TS-451+ – це ваше приватне хмарне сховище, яке фактично розширює об'єм ваших мобільних пристроїв. Qfile дозволяє переглядати, завантажувати, керувати і ділитися збереженими файлами так само легко, немов ви б носили купу файлів на своєму мобільному пристрої. Ви можете організувати потокову трансляцію, перегляд, прослуховування і загальний доступ до музичних, фото- та відеофайлів у будь-який час і в будь-якому місці. Qmanager дозволяє ефективно відстежувати стан сховища TS-451+, а також керувати роботою пристрою у дистанційному режимі, навіть не вмикаючи комп'ютер.

Центр додатків пропонує багатий вибір додатків для встановлення на вимогу

Центр приложений представляет собой централизованный каталог разнообразных приложений, созданных QNAP и сторонними разработчиками. Вы можете расширить возможности TS-451+ с помощью популярных приложений, таких, как Google Drive, Plex media server, NZBGet, Python и др., доступных в AppCenter. Установка происходит практически мгновенно, достаточно лишь одного нажатия, чтобы инициировать установку соответствующего приложения на сетевое хранилище.

Розширення масштабованого сховища у режимі онлайн

Мережевий накопичувач TS-451+ підтримує нарощування ємності у режимі онлайн, що дозволяє задовольнити зростаючі запити бізнесу щодо обсягів даних. Поступово загальну ємність сховища QNAP можна довести до рівня сотень терабайтів. Ця можливість особливо корисна для додатків, що використовують великі обсяги даних, таких, як додатки для архівації даних, середовища віртуалізації, сховища телевізійних систем та системи відеоспостереження.

Екологічна архітектура

TS-451+ відрізняється екологічною архітектурою, яка допоможе вам зменшити суми в рахунках за електроенергію. «Розумний» вентилятор вміє автоматично регулювати швидкість залежно від попередньо заданих параметрів системи або досягнення певного температурного порога. Функція переведення дисків у резервний режим (standby mode) дозволяє перемкнути диски у резервний режим в разі, якщо до них відсутнє звернення протягом заданого проміжку часу. Це дозволяє знизити енергоспоживання і продовжити термін життя жорстких дисків. Система підтримує налаштування режиму Turbo NAS, який дозволяє автоматично виконувати увімкнення, вимкнення та перезавантаження сховища.

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Мережеве сховище

Процесор

Intel Celeron J1900

Тактова частота процесору

2,0 ГГц

Тип встановленої оперативної пам'яті

SO-DIMM DDR3L

Системна пам'ять

2 ГБ

Flash-пам'ять

512 МБ

Інтерфейси і порти

Інтерфейси
Порти

1 x HDMI

2 х RJ-45

2 x USB 2.0

2 x USB 3.2 Gen1

Зберігання даних

Кількість слотів під накопичувачі
Кількість встановлених накопичувачів

Не встановлені

Форм-фактор HDD
Максимальна ємність

64 ТБ

Файлова система

exFAT

EXT3

HFS+

FAT32

NTFS

EXT4

Додаткові характеристики

Підтримка RAID
Управління

WEB-інтерфейс

Програмні функції

Можливість монтування образів ISO

Сканування на збійні блоки

Збільшення ємності дискового простору RAID-масиву

Функція відновлення RAID-масиву

Гаряча заміна дисків

Підтримка Bitmap

Підтримка S.M.A.R.T.

Підтримка операційних систем

Apple Mac OS 10.7 і вище

Microsoft Windows 7, 8, 10

Microsoft Windows Server 2003, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016

Linux та UNIX

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Матеріал корпусу

Пластик

Метал

Габарити

177 x 180 x 235 мм

Вага

3 кг

Комплектація

Мережевий накопичувач; Пульт ДК; Посібник зі встановлення; Адаптер живлення; Шнур живлення; Ethernet-кабель - 2 шт; Гвинти для кріплення дисків

Найпопулярніші запити в категорії Мережеве сховище QNAP TS-451+-2G