Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Смарт-годинник Amazfit Balance Midnight (чорний)

Код:735265
Є в наявності
Смарт-годинник Amazfit Balance Midnight (чорний) фото
Смарт-годинник Amazfit Balance Midnight (чорний) фото
Смарт-годинник Amazfit Balance Midnight (чорний) фото
Смарт-годинник Amazfit Balance Midnight (чорний) фото
Смарт-годинник Amazfit Balance Midnight (чорний) фото
Смарт-годинник Amazfit Balance Midnight (чорний) фото
Смарт-годинник Amazfit Balance Midnight (чорний) фото
Смарт-годинник Amazfit Balance Midnight (чорний) фото
Смарт-годинник Amazfit Balance Midnight (чорний) фото
Смарт-годинник Amazfit Balance Midnight (чорний) фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-9%
Вигода 900 ₴
cashback iconКешбек 85 ₴
9 499
8 599
Колір
Black фото
Gray фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ідеальний баланс стилю та функціональності

Завдяки класичному лаконічному дизайну з круглим циферблатом смарт-годинник Amazfit Balance виглядає елегантно і вдало доповнює будь-який стиль, від ділового до повсякденного. Цей стильний аксесуар повністю змінить ваше уявлення про здоровий та активний спосіб життя. Понад 150 спортивних режимів + персональний тренер допомагають завжди залишатися у формі. Годинник вимірює основні показники здоров'я та попереджає, якщо виявлено відхилення від норми. А ще з ним ви не пропустите важливий дзвінок чи повідомлення та зможете розплатитися на касі безконтактним способом. Завдяки потужній батареї годинник працює до 14 днів у стандартному режимі без необхідності в підзарядці.

Ваш персональний лайф-коуч

Не виспалися і погано спали вночі? Дізнайтеся причину та отримайте корисні поради, як покращити якість відпочинку. Годинник Amazfit Balance вимірює основні показники під час сну, такі як серцебиття, температура, якість дихання, і вранці повідомляє вам, наскільки ви готові до викликів дня. У додатку Aura, що спеціалізується на оцінці якості сну, ви знайдете докладну аналітику за період та дізнаєтеся про загальні проблеми з відпочинком, на які варто звернути увагу.. Спеціальний сервіс для релаксації генерує заспокійливу мелодію, яка допоможе вам розслабитися, швидко заснути та спати міцніше.

Amazfit Balance

Звільніться від стресу

Стрес негативно впливає на якість життя. Саме тому смарт-годинник Amazfit Balance пропонує ефективне рішення, яке дасть можливість легко подолати стрес. Багато функцій, серед яких дихальні вправи і медитація, допоможуть вам прийти в норму і залишатися спокійними і врівноваженими в будь-якій ситуації.

Amazfit Balance

Amazfit пропагує активний спосіб життя

Для професійної обробки спортивних досягнень використовуйте один із понад 150 вбудованих режимів тренувань. Інтелектуальне розпізнавання 8 видів активності дозволяє отримувати точніші дані про ваші спортивні результати. У додатку ви завжди зможете ознайомитись зі статистикою тренувань та поділитися своїми спортивними досягненнями.

Amazfit Balance

Тренуйтеся під наглядом професіоналів

Вбудований віртуальний тренер у додатку Coach допоможе вам завжди залишатися у формі та досягати нових висот у спорті. Він складе план тренувань з урахуванням вашої фізичної форми, показників здоров'я та цілей, які ви перед собою ставите, а також дасть вам поради, як досягти найкращих результатів тренування. Після закінчення тренування ознайомтеся із професійною думкою про стан вашого організму. Годинник відображає такі спеціалізовані дані, як VO 2 Max, час відновлення, тренувальне навантаження та тренувальний ефект.

Amazfit Balance
Amazfit Balance

Слухайте про свої досягнення

Вам навіть не потрібно піднімати руку і дивитися на годинник, щоб перевірити пройдену дистанцію або частоту серцевих скорочень. Усі важливі показники вашого здоров'я та параметри тренування знаходяться під контролем та озвучуються через вбудований динамік або через навушники – це дуже зручно.

Amazfit Balance

Годинник Amazfit готовий до подорожі

Завдяки підтримці 6 супутникових систем позиціонування ви завжди зможете дізнатися про своє точне місце розташування та отримати маршрут тренування на відкритому повітрі. Годинник використовує запатентовану GPS-антену з круговою поляризацією, яка вловлює 100% супутникових сигналів і забезпечує більш точне позиціонування в будь-якому місці.

Amazfit Balance

Контроль самопочуття 24/7

Високоточний сенсор PD BioTracker 5.0 разом із орієнтованою на здоров'я операційною системою Zepp ОС 3.0 стежить за вашим самопочуттям і лише одним натисканням надає звіт за чотирма важливими показниками: рівнем насичення крові киснем, рівнем стресу, частотою серцевого ритму та частотою дихання. При виявленні відхилень від норми за будь-яким із показників ви отримаєте оповіщення і зможете швидко вжити заходів, щоб виправити ситуацію.

Amazfit Balance

Сучасний стиль

Витончений і тонкий смарт-годинник Amazfit Balance чудово виглядає і з діловим костюмом, і зі спортивною формою. Завдяки тому, що годинник укладений у корпус із шліфованого металу та оснащений класичним поворотним регулятором, він виглядає як класична модель. 

Amazfit Balance

Яскравий інформативний дисплей

Смарт-годинник Amazfit Balance оснащений 1.5-дюймовим круглим дисплеєм, на якому міститься більше корисної інформації. Завдяки високій яскравості до 1500 нит і роздільній здатності 480х480 зображення на екрані виглядає чітко і легко читається навіть у сонячну погоду. Одного погляду на екран досить, щоб отримати потрібні дані.

Amazfit Balance

Персоналізовані налаштування

Розумний годинник Amazfit Balance завжди відповідає вашому настрою і легко підлаштовується під ваш стиль. Вибирайте та встановлюйте яскраві циферблати на будь-який смак із 200+ доступних на вибір варіантів, щоб ваш гаджет завжди виглядав оригінально.

Amazfit Balance

Екосистема ОС Zepp ОС 3.0

Zepp ОС 3.0 містить величезну кількість програм та додатків на будь-який смак для будь-яких потреб. Займайтеся йогою, програмуйте нагадування про події, розслабляйтеся і отримуйте цитати, що надихають, які зроблять ваш день кращим. З розумним годинником Amazfit Balance ви зможете керувати музикою, отримувати повідомлення та нагадування, складати список поточних справ, дізнаватися про погоду та багато іншого. Безліч корисних функцій у Zepp ОС 3.0 зроблять кожен ваш день максимально продуктивним.

Amazfit Balance

Дзвінки без смартфона. Швидкі та безпечні платежі

Завдяки вбудованому динаміку ви зможете відповідати на дзвінки навіть тоді, коли ваш смартфон не у вас в руках, наприклад, під час тренування у спортзалі. З годинником Amazfit Balance ви зможете зберегти до 8 банківських карток і здійснювати швидкі безконтактні платежі, не дістаючи з сумки гаманець або смартфон.

Amazfit Balance

Більше часу на роботу, менше на підзарядку

Повного заряду батареї вистачить приблизно на 25 днів роботи Amazfit Balance у режимі економії та до 14 днів у режимі стандартного використання. Ви точно не загубитесь в незнайомому місці, адже при активній GPS-навігації годинник працює до 26 годин. Ваш розумний годинник готовий до пригод, як і ви.

Amazfit Balance
Amazfit Balance

Характеристики

Загальні характеристики

Серія

Amazfit Balance

Операційна система

Пропрієтарна

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Zepp

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

AMOLED

Діагональ дисплея

1,5"

Роздільна здатність дисплея

480 х 480

Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Щільність пікселів: 323 ppi

Матеріал дисплея: Загартоване скло

Технічні характеристики

Датчики

Шагомір

Датчик освітлення

Акселерометр

Барометр

Лічильник калорій

Пульсометр

Термометр

Датчик рівня насиченості киснем

Датчик серцевого ритму

Гироскоп

Інтерфейси та підключення

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

Підтримка GPS

Так

Наявність камери

Ні

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Фітнес-трекер

Розрахунок пройденої відстані

Відстеження часу активності

Прослуховування музики

Розумний будильник

Пошук телефону

Відстеження локації

Відстеження швидкості руху

Відстеження сну

Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Температура

Кроки

Повідомлення

Соціальні мережі

Електронна пошта

Сповіщення про дзвінки

Події календаря

Повідомлення про SMS

Повідомлення з додатків активності

Функції для спорту

Персональний тренер

Понад 150 спортивних режимів

Особливості

Вбудований мікрофон

Голосовий помічник

Вібрація

Ширина ремінця: 22 мм

Aвтономність

Ємність акумулятора

475 мА*год

Зарядка

Магнітний з'єднувач

Час роботи

До 14 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Захист від вологи та пилу

5 ATM

Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

46 x 46 x 10.6 мм

Вага

35 г

Комплектація

Керівництво

Смарт-годинник

Зарядний пристрій

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера