Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Смарт-годинник Amazfit Bip 5 (Pastel Pink)

Код:726973
Є в наявності
Смарт-годинник Amazfit Bip 5 (Pastel Pink) фото
Смарт-годинник Amazfit Bip 5 (Pastel Pink) фото
Смарт-годинник Amazfit Bip 5 (Pastel Pink) фото
Смарт-годинник Amazfit Bip 5 (Pastel Pink) фото
Смарт-годинник Amazfit Bip 5 (Pastel Pink) фото
Смарт-годинник Amazfit Bip 5 (Pastel Pink) фото
Смарт-годинник Amazfit Bip 5 (Pastel Pink) фото
Смарт-годинник Amazfit Bip 5 (Pastel Pink) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 34 ₴
3 499
Колір
Black фото
Pink фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Amazfit Bip 5

Розумний годинник із надвеликим екраном та багатою екосистемою застосунків

Більше місця, більше задоволення

Надвеликий дисплей Amazfit Bip 5 діагоналлю 1,91 дюйма наочно демонструє, що коли на екрані більше місця, то враження значно кращі. Цей сенсорний РК-екран з високою роздільною здатністю, наповнений яскравими кольорами, робить перевірку ваших даних не лише інформативною, а й дійсно захоплюючою.

Створіть свою власну атмосферу

Зробіть смарт-годинник відображенням себе. Amazfit Bip 5 пропонує користувачеві багато можливостей для персоналізації. Вибирайте з величезної кількості циферблатів, що миттєво завантажуються, налаштовуйте які дані ви хочете бачити на головному екрані, а також встановлюйте свої власні фотографії у якості фону. Крім того, ви можете завантажити відразу три фотографії, і годинник буде перемикатися між ними щоразу, коли ви вмикаєте дисплей.

Легкий та стильний

З Amazfit Bip 5 на тренуваннях ви виглядатимете так само елегантно та стильно, як і в місті. Завдяки надлегкій вазі (26 г без ремінця) і сучасному дизайну цей розумний годинник буде виглядати природно практично з будь-яким вашим вбранням, а приємний для шкіри силіконовий ремінець зручний для носіння протягом усього дня і навіть вночі.

Більше можливостей із ZeppOS 2.0

Ще одна незаперечна перевага цього смарт-годинника – енергоефективна та інтуїтивно зрозуміла операційна система ZeppOS 2.0, яка забезпечує ще більш плавний користувальницький інтерфейс, більш тривалий моніторинг працездатності та багату екосистему завантажуваних міні-додатків та ігор. Вибирайте з більш ніж 70 застосунків, щоб зробити свій аксесуар по-справжньому корисним помічником на кожен день та ще ефективніше дбати про своє здоров'я.

Телефонні дзвінки через Bluetooth

Залишайтеся на зв'язку з усіма важливими людьми у вашому житті, навіть перебуваючи в дорозі. Завдяки вбудованому мікрофону та динаміку можна набрати номер або відповісти на вхідний дзвінок прямо на годиннику завдяки його з'єднанню по Bluetooth з телефоном.

Ранкова статистика

Бажаєте дізнатися погоду на сьогодні, щоб вибрати відповідне вбрання або перевірити свій розклад на день? Легко. Щоб допомогти вам розпочати день правильно, годинник може надавати чітке зведення інформації відразу після вашого пробудження. Причому ви самі можете налаштувати, який контент буде включений у ваше оновлення і вибирати тільки ту інформацію, яка вас цікавить.

Швидкий доступ до потрібних даних

Проведіть пальцем праворуч по головному екрану, щоб швидко побачити всю важливу для вас інформацію. Або проведіть пальцем ліворуч, щоб знайти віджети для програм, до яких ви хочете швидко отримати доступ. Налаштуйте список на сторінці «Переваги» в налаштуваннях годинника для більш розумного підходу до персоналізації.

Понад 120 спортивних режимів

Неважливо якому саме типу тренування ви віддаєте перевагу, ви, швидше за все, знайдете для нього спортивний режим серед 120 вбудованих у програму Amazfit Bip 5. Тому всі заняття будуть під вашим контролем. Крім того, годинник також можна налаштувати на автоматичне визначення одного з 7 видів спорту: біг на вулиці, біг на біговій доріжці, ходьба, ходьба у приміщенні, велотренування на відкритому повітрі, гребний тренажер, еліптичний тренажер.(1) А водонепроникний дизайн дозволяє використовувати годинник навіть під дощем чи у інших несприятливих умовах.(3)

Точне GPS-відстеження

Amazfit Bip 5 підтримують чотири системи супутникового позиціонування, щоб допомогти вам точно оцінити ваші переміщення за допомогою GPS під час занять спортом на свіжому повітрі.

Функція озвучування даних

Налаштуйте годинник на зачитування даних про спортивний режим у режимі реального часу через динамік годинника, і вам навіть не потрібно буде піднімати зап'ястя, щоб перевірити свої результати. * Ця функція доступна лише англійською мовою.

Діліться своїми результатами

Завдяки партнерству між Amazfit та adidas Runtastic, ваші бігові маршрути та дані про результати можуть бути синхронізовані з вашим обліковим записом adidas Running разом із Strava, komoot та Relive та навіть додатками для смартфонів, такими як Apple Health та Google Fit.

Цілодобовий моніторинг здоров'я

З Amazfit Bip 5, ви можете контролювати насичення крові киснем, частоту серцевих скорочень та рівень стресу протягом усього дня. А також одночасно перевіряти ці три показники одним простим натисканням у будь-який час, коли вам потрібна швидка перевірка свого стану.

Відстеження менструального циклу

Отримуйте прогнози та нагадування про майбутні фертильні та менструальні періоди, щоб зменшити стрес і краще планувати свої справи. Навіть якщо ви забудете, цей годинник завжди нагадає вам вчасно.

Система оцінки здоров'я PAI

PAI перетворює комплексні дані про вашу активність та частоту серцевих скорочень у щотижневі показники, щоб ви могли легко зрозуміти свій фізичний стан. Таким чином, чим вища ваша активність, тим вищий буде ваш бал. Максимальне можливе значення PAI становить 100 балів.

Більше енергії

Плануєте поїздку? З Amazfit Bip 5 ви можете не переживати про те, що ваш годинник може не вчасно розрядитися і ви залишитеся без свого незамінного помічника. Аксесуар оснащений потужним акумулятором, який дозволяє йому працювати до 10 днів при звичайному використанні або близько 26 днів у режимі заощадження батареї (2). Тому ви можете заощадити місце на зарядному пристрої та взяти з собою більше інших важливих речей.

Керуйте своїм днем розумніше

Насолоджуйтесь величезним вибором функцій, які подбають про дрібниці замість вас. Прогноз погоди, будильники, нагадування про активність, керування музикою на смартфоні та багато іншого буде доступне прямо з вашого зап'ястя. Ви навіть можете перевіряти повідомлення з телефону на годиннику та включати режим «Не турбувати», коли хочете відпочити від усього. Цей розумний годинник створений, щоб зробити кожен ваш день простішим.

Застосунок Zepp

Zepp – це єдиний та максимально зручний центр управління всіма можливостями годинника та зберігання ваших статистичних даних. Увійдіть до програми для перевірки детальної інформації про здоров'я та вправи, доступу до циферблатів годинника та міні-додатків, підключення до облікових записів фітнес-додатків, оновлення прошивки годинника та багато чого іншого.

1Точність та чутливість функцій варіюються залежно від людини, її віку, постави та майстерності під час тренування. Коротка тривалість тренування або часта зміна пози може не активувати функцію автовизначення. Коли ви ведете машину або їдете в автобусі, або берете участь в інших подібних діях, може спрацювати випадкове розпізнавання, якщо ці дії схожі на обраний режим тренування. Коли ви проводите захід на свіжому повітрі, якщо сигнал GPS слабкий або інформація про дані AGPS не синхронізується з мобільним телефоном протягом тривалого часу, такі заходи можуть бути оцінені як заняття в кабінеті.

2Термін служби батареї може змінюватись в залежності від налаштувань, умов експлуатації та інших факторів. Тому реальний результат може відрізнятись від лабораторних даних. Типовий сценарій використання: носіння годинника весь день; моніторинг серцевого ритму включений та вимірюється з 10-хвилинними інтервалами, включений моніторинг сну; обраний статичний циферблат, 15 хвилин телефонних дзвінків через Bluetooth на тиждень; 150 push-повідомлень на день; 3 повідомлення про дзвінки на день; підйом зап'ястя, щоб побачити час до 100 разів на день; тест крові на вміст кисню 5 разів на день; яскраві екранні операції по 5 хвилин на день; 3 тренування на тиждень, кожна тривалістю 30 хвилин, з увімкненим GPS на годиннику. Режим заощадження батареї: доступні обмежені функції; функції моніторингу здоров'я, такі як частота серцевих скорочень, моніторинг рівня кисню в крові та стресу відключені, включений лише базовий моніторинг сну; з'єднання Bluetooth обмежено BLE.

3Згідно зі стандартом IEC 60529, Amazfit Bip 5 має рейтинг IP68, що забезпечує водонепроникність до 1,5 метрів і тому здатен витримувати бризки або попадання снігу. Годинник пройшов незалежне тестування, проведене SGS, номер звіту - SHES230400733371. Знімайте годинник, коли приймаєте гарячий душ, плаваєте, входите в сауну, тому що занадто багато пари може пошкодити ущільнення і зробити його менш водонепроникним в майбутньому. Для отримання додаткової інформації відвідайте сторінку підтримки за адресою: support.amazfit.com

Характеристики

Загальні характеристики

Серія

Amazfit Bip 5

Операційна система

Пропрієтарна

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Zepp

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

TFT

Діагональ дисплея

1,91"

Роздільна здатність дисплея

320 x 380

Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Матеріал дисплея: Загартоване скло

Дисплей з роздільною здатністю 260 ppi

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті

128 Мб

Датчики

Шагомір

Акселерометр

Лічильник калорій

Пульсометр

Датчик рівня насиченості киснем

Інтерфейси та підключення

Bluetooth 5.2

Підтримка GPS

Ні

Наявність камери

Ні

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Фітнес-трекер

Розрахунок пройденої відстані

Звуковий сигнал

Відстеження часу активності

Вібромотор

Моніторинг

Відстеження швидкості руху

Повідомлення

Соціальні мережі

Електронна пошта

Події календаря

Повідомлення з додатків активності

Функції для спорту

Біг

Еліптичний тренажер

Танці

Ходьба

Їзда на велосипеді

Гребний тренажер

Дихальна гімнастика

Понад 120 спортивних режимів

Особливості

Вбудований мікрофон

Голосовий помічник

Динамік (гучний зв'язок)

Aвтономність

Ємність акумулятора

300 мА*год

Зарядка

Магнітна зарядка

Час роботи

До 10 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Захист від вологи та пилу

IP68

Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

45.9 x 38.1 x 11.2 мм

Вага

26 г

Комплектація

Гарантійний талон

Кабель для заряджання

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера