Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Смарт-годинник Amazfit GTS 4 Mini (Mint Blue) A2176

Код:707346
Є в наявності
Смарт-годинник Amazfit GTS 4 Mini (Mint Blue) A2176 video preview
Смарт-годинник Amazfit GTS 4 Mini (Mint Blue) A2176 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 4 Mini (Mint Blue) A2176 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 4 Mini (Mint Blue) A2176 фото
Смарт-годинник Amazfit GTS 4 Mini (Mint Blue) A2176 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 44 ₴
4 499
Колір
Blue фото
Midnight Black фото
Pink фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Смарт-годинник Amazfit GTS 4 Mini

  • Ультратонкі та неймовірно легкі
  • 24-годинний моніторинг пульсу, рівня SpO2 та стресу
  • Більше 120 спортивних режимів та інтелектуальне розпізнавання
  • Підтримка 5 систем супутникового позиціонування
  • 15 днів роботи від батареї
Amazfit GTS 4 Mini

Легкі та зручні

Розумний і багатофункціональний всередині, цей стильний годинник разом з тим має легку, але міцну раму з алюмінієвого сплаву, тонкий корпус* і поставляються в комплекті з м'яким та приємним для шкіри силіконовим ремінцем.

Amazfit GTS 4 Mini

15 днів на одному заряді. А може й більше

Цей надкомпактний смарт-годинник оснащений мегапотужною батареєю ємністю 270 мАг, яка кидає виклик обмеженням. Її вистачає на 15 днів. за типового сценарію використання, 8 днів інтенсивного або 45 днів у режимі економії заряду батареї.

Amazfit GTS 4 Mini

HD AMOLED-дисплей. Колір та чіткість поза будь-яким порівнянням

Яскравий і чіткий 1,65-дюймовий дисплей Amazfit GTS 4 Mini забезпечує яскраву картинку, що добре читається при будь-якому освітленні. На ньому все добре видно з першого погляду.

Amazfit GTS 4 Mini

120+ спортивних режимів

Ходьба, біг, їзда на велосипеді, йога та багато іншого. Який би вид активності ви не вважали за краще, ви, швидше за все, знайдете для нього спортивний режим Amazfit GTS 4 Mini. І можете миттєво приступити до тренування завдяки функції інтелектуального розпізнавання самих популярних видів активності, таких як біг на свіжому повітрі або біговій доріжці, ходьба, велоспорт та інші. (3)

Amazfit GTS 4 Mini

Система оцінки здоров'я PAI

Підтримуйте нормальну активність та отримуйте щотижневі бали PAI за це. Система оцінки здоров'я PAI бере дані про ваші тренування і повсякденних заняттях, таких як гра з вашим вихованцем, і перетворює все це на єдиний бал, унікальний для вас. (11)

Amazfit GTS 4 Mini

Інтуїтивна взаємодія

Зручна у використанні ОС та адаптований інтерфейс користувача дозволяють легко знаходити те, що ви шукаєте. А екосистема додатків включає більше 10 міні-програм, які допоможуть покращити ваше повсякденне життя.

Amazfit GTS 4 Mini

Багатий функціонал

Спростіть повсякденне життя завдяки широкому вибору корисних функцій, включаючи повідомлення про дзвінки та SMS, заплановані події, будильники і навіть нагадування необхідності встати та пройтися, що допоможе вам залишатися активним протягом дня.

Amazfit GTS 4 Mini

1Час роботи від батареї може змінюватись в залежності від налаштувань, умов експлуатації та інших факторів. Тому реальний результат може відрізнятиметься від лабораторних даних. Детальну інформацію про сценарії використання див. на офіційному сайті виробника: https://www.amazfit.com/en/amazfit-gts-4-mini.

2«Always-on Display»: когда экран освещен, он отображает содержимое системы. Когда экран находится в режиме ожидания, на нем отображается время. Эта функция требует, чтобы пользователи вручную установили «Always-on Display». Пользователь может включить или выключить эту функцию через часы или приложение Zepp.

3Точність і чутливість функції розпізнавання тренування варіюються від людини до людини і пов'язана з поставою та майстерністю користувача тренування. Коротка тривалість тренування або часта зміна пози можуть не активувати функцію автоматичного розпізнавання. Коли ви ведете машину або їдете автобусом, або берете участь в інших подібних діях, може спрацювати випадкове розпізнавання, якщо ці дії особливо схожі на вибраний режим тренування. Коли ви проводите заходи на свіжому повітрі, якщо сигнал GPS слабкий або інформація про дані AGPS не синхронізується з мобільним телефоном протягом тривалого періоду часу, такі заходи на свіжому повітрі можуть оцінюватися як заняття в приміщенні.

4Virtual Pacer сумісний лише зі спортивними режимами Outdoor Running і Treadmill.

5Відповідно до стандарту ISO 22810-2010, Amazfit GTS 4 Mini має рейтинг 5 АТМ, водонепроникність до 50 метрів і тому витримує бризки, сніг, душ, плавання або деякі водні види спорту. Вони пройшли незалежне тестування, проведене SGS, та номер звіту — SWT2205-06. Знімайте годинник, коли приймаєте гарячий душ або йдете в сауну, тому що занадто багато пари може пошкодити ущільнення і зробити його менше водонепроникним у майбутньому. Не носіть годинник зі шкіряним або металевим ремінцем під час плавання — при підготовці до плавання замініть його на ремінець з фтореластомера або інший відповідний тип.

6Послуги позиціонування всередині приміщень не підтримуються. На швидкість та точність позиціонування можуть впливати навколишні умови. Кількість супутників, підключених одночасно, та конкретні супутникові з'єднання можуть залежати від вашого розташування.

7Цей продукт і додаток Zepp не є медичними пристроями і не можуть використовуватися в медичних цілях або як основа для діагностики будь-якого захворювання Результати наводяться лише для довідки. При поганому самопочутті звертайтеся до професійних медичних установи.

8У додатку Zepp необхідно включити 24-годинний моніторинг частоти серцевих скорочень та насичення крові киснем (SpO₂). Для моніторингу частоти серцевих скорочень користувач повинен увімкнути автоматичний моніторинг частоти серцевих скорочень у додатку Zepp, а мінімальний значення можна встановити на 1 хвилину. Попередження про аномальний серцевий ритм та встановлене значення необхідно встановити в додатку Zepp. Для вимірювання насичення крові киснем (SpO₂) носите годинник щільно на відстані одного пальця від зап'ястя і тримайте руку нерухомо для досягнення найкращих результатів. Попередження про рівень SpO₂ надсилаються, якщо виявлений результат надто низький порівняно з встановленим значенням, яке необхідно встановити у додатку Zepp (мінімум 80%). Рух, а також погодні та фізичні характеристики можуть вплинути на швидкість та точність моніторингу та вимірювання. 24-годинний моніторинг рівня стресу повинен бути включений на годиннику або додатку Zepp. Оповіщення про високий рівень стресу засновані на встановленому значенні, і на годиннику повинні бути включені підказки для дихальних вправ.

9Для виконання вимірювання одним дотиком та інших ручних метричних вимірювань носите годинник щільно на відстані одного пальця від зап'ястя і тримайте руку нерухомо для досягнення найкращих результатів. Рух, а також погодні та фізичні характеристики можуть вплинути на швидкість та точність моніторингу та вимірювання.

10Моніторинг сну може реєструвати нічний сон та дрімоту тривалістю понад 20 хвилин. Необхідно включити відстеження якості дихання у сні в програмі Zepp або в налаштуваннях функції сну годинника.

11Исследование фитнеса HUNT показывает, что люди, у которых показатель PAI составляет 100 или выше, имеют более низкий риск гипертонии, сердечных заболеваний и диабета 2 типа. HUNT Fitness Study: это исследование было проведено профессором медицинского факультета Норвежского университета науки и технологий Ульриком Вислоффом. Оно длилось более 35 лет и собрало более 230 000 участников. Чтобы использовать эту функцию, необходимо включить мониторинг сердечного ритма в течение всего дня.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Zepp

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

Кольоровий

Діагональ дисплея

1,65"

Роздільна здатність дисплея

336 x 384

Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Сенсорний екран: Загартоване скло

Щільність пікселів: 309 ppi

Технічні характеристики

Датчики

Геомагнітний датчик

2PD + 1LED

5 супутникових систем позиціонування

Датчик прискорення

Датчик зовнішнього освітлення

Біометричний датчик BioTracker™ 3.0 PPG (підтримує кисень крові)

Інтерфейси та підключення

Bluetooth 5.2

Підтримка GPS

Так

Наявність камери

Ні

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Шагомір

Фітнес-трекер

Відстеження сну

Відстеження часу активності

Відстеження швидкості руху

Моніторинг

Серцевого ритму

Сну

Фізичної активності

Менструального циклу

Стресу

Насичення крові киснем (SpO2)

Повідомлення

Повідомлення з додатків активності

Особливості

Ширина: 20 мм

Розміри зап'ястя: 135 мм – 190 мм

Витримує тиск до: 5 ATM

Aвтономність

Ємність акумулятора

270 мА*год

Зарядка

Магнітна зарядка

Час зарядки: 2 години

Час роботи

До 15 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Захист від вологи та пилу

Так

Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

41.8 x 36.7 x 9.1 мм

Вага

31.2 г

Комплектація

Гарантійний талон

Інструкція

Смарт-годинник

Магнітний кабель для заряджання

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера