Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Смарт-годинник Amazfit Pop 3S (Silver) 997953

Код:728361
Є в наявності
Смарт-годинник Amazfit Pop 3S (Silver) 997953 фото
Смарт-годинник Amazfit Pop 3S (Silver) 997953 фото
Смарт-годинник Amazfit Pop 3S (Silver) 997953 фото
Смарт-годинник Amazfit Pop 3S (Silver) 997953 фото
Смарт-годинник Amazfit Pop 3S (Silver) 997953 фото
Смарт-годинник Amazfit Pop 3S (Silver) 997953 фото
Смарт-годинник Amazfit Pop 3S (Silver) 997953 фото
Смарт-годинник Amazfit Pop 3S (Silver) 997953 фото
Смарт-годинник Amazfit Pop 3S (Silver) 997953 фото
Смарт-годинник Amazfit Pop 3S (Silver) 997953 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 22 ₴
2 299
Колір
Black фото
Silver фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Amazfit Pop 3S

Смарт-годинник Amazfit Pop 3S – це не просто модний аксесуар, а ще й функціональний інструмент для контролю фізичної активності, показників здоров'я та чудовий помічник на кожен день. Він дозволяє цілодобово стежити за своїм серцевим ритмом, режимом сну, рівнем кисню в крові та рівнем стресу, надаючи повну картину вашого стану. І пропонує понад 100 спортивних режимів на вибір. А приголомшливий HD AMOLED дисплей, можливість відповідати на виклики прямо з зап'ястя, відмінна автономність і безліч корисних функцій роблять цей годинник чудовим помічником у повсякденному житті. І все це в одному стильному та функціональному корпусі, який надійно захищений від вологи та пилу за стандартом IP68. Дійте та живіть так, як вам хочеться, а Amazfit Pop 3S підтримає вас у всьому.

Модний металевий дизайн

Amazfit Pop 3S в сучасному квадратному дизайні легко впишеться у ваш образ і відмінно виглядатиме і як деталь офісного вбрання, і під час тренувань. Рама та кнопки годинника виконані з полірованого металу, що робить їх міцними та вишуканими. А екран покритий загартованим вигнутим склом 2,5D. Разом з плавними вигинами та зручним ремінцем це робить аксесуар чудовим вибором для повсякденного використання.

Надвеликий 1,96-дюймовий HD AMOLED-дисплей

Розгляньте кожну деталь на великому 1,96-дюймовому дисплеї HD AMOLED. Маючи роздільну здатність 410×502 пікселів та щільність 330 пікселів на дюйм, цей високоякісний екран забезпечує чітке зображення та яскраві кольори, навіть у сонячний день. Це робить кожну взаємодію з годинником приємною, а режим «Завжди увімкнено» (Always-on display) дозволить завжди бачити час і ваші повідомлення, щоб не втрачати час на активацію дисплея.

Amazfit Pop 3S

100+ циферблатів

Зробіть Amazfit Pop 3S по-справжньому своїм і надайте йому той вигляд, який відповідатиме вашим уподобанням або настрою з більш ніж 100 доступними у будь-який час циферблатами. Крім того, ви можете повністю персоналізувати екран годинника. Наприклад, щоб зробити циферблат по-справжньому унікальним, можна завантажити та встановити у якості фону свої власні фотографії. Або зосередитися на тому, що вам важливо за допомогою спеціального модульного циферблата, де ви самі налаштовуєте ті дані, що відображатимуться на ньому. Ви завжди маєте вибір.

Відповідайте на дзвінки прямо із зап'ястя

Завдяки вбудованому мікрофону та динаміку вам достатньо лише підключити Amazfit Pop 3S до свого мобільного телефону за допомогою Bluetooth, щоб зручно здійснювати та приймати виклики прямо зі свого розумного годинника. Таким чином, ви зможете не пропустити важливі дзвінки і легко залишатися на зв'язку з сім'єю і друзями навіть якщо ваші руки зайняті або доступ до телефону ускладнений.

Amazfit Pop 3S

Понад 100 спортивних режимів на вибір

Цей смарт-годинник є не тільки модним аксесуаром, але й потужним інструментом для контролю фізичної активності та здоров'я. З понад 100 спортивними режимами він дозволяє у режимі реального часу відстежувати та аналізувати спортивні результати, яким би видом спорту ви не захоплювалися. І показує статистику щодо тривалості тренування, відстані, спалених калорій, частоти серцевих скорочень та швидкості. Відстежуйте кожен свій піший похід, велотренування або кожен футбольний матч, в якому ви граєте, щоб бачити свій прогрес і досягати поставленої мети.

24-годинний моніторинг серцевого ритму, SpO2 та стресу

Amazfit Pop 3S – це також справжній центр здоров'я на вашому зап'ясті. Цей смарт-годинник може відслідковувати частоту серцевих скорочень та рівень кисню в крові протягом усього дня, що дозволяє вам дізнатися більше про свій фізичний стан. Крім того, годинник попереджатиме про надмірно високу частоту пульсу і має монітор стресу, який допоможе збалансувати ваш емоційний стан при необхідності.

Amazfit Pop 3S

Відстеження сну

Відпочинок також важливий для хорошого самопочуття, тому годинник має функцію моніторингу якості сну. Вона може відслідковувати різні аспекти вашого сну, включаючи його загальну тривалість, періоди легкого та глибокого сну, час неспання, а також час, необхідний вам для засинання та пробудження. Все для того, щоб ви могли краще розподіляти свій час та виділяти достатньо часу на відпочинок.

Ваш особистий секретар

Підключивши цей смарт-годинник до свого мобільного телефону, ви отримуєте можливість легко керувати своїм повсякденним життям. Встановлюйте будильники та отримуйте нагадування про важливі справи. Переглядайте вхідні повідомлення та відповідайте на важливі дзвінки. Керуйте відтворенням музики на смартфоні. Дізнавайтеся прогноз погоди і швидко знаходьте за допомогою годинника свій телефон у кімнаті, якщо не пам'ятаєте, куди його поклали. І все це прямо з вашого зап'ястя. Це дійсно розумний та багатофункціональний помічник на кожен день.

Amazfit Pop 3S

До 12 днів на одному заряді

Цей ультракомпактний розумний годинник оснащений надпотужною батареєю ємністю 300 мАг, що забезпечує до 12 днів автономної роботи при звичайному використанні. Завдяки цьому ви можете спокійно займатися своїми справами та їздити у невеликі поїздки, без необхідності постійно тримати під рукою зарядний пристрій.

Водостійкий корпус

Дощ на пробіжці або піт від інтенсивних тренувань не зможуть пошкодити Amazfit Pop 3S. Цей годинник має водонепроникність класу IP68, що гарантує його стійкість до бризок води і навіть короткочасного занурення під воду. Тому його можна використовувати за будь-яких умов, у тому числі і у вологому середовищі.

Amazfit Pop 3S

Характеристики

Загальні характеристики

Серія

Amazfit Pop 3S

Операційна система

Пропрієтарна

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Zepp

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

AMOLED

Діагональ дисплея

1.96"

Роздільна здатність дисплея

410 x 502

Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Матеріал дисплея: Загартоване скло

Щільність пікселів: 331 ppi

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті

128 Мб

Розмір оперативної пам'яті

4 Мб

Датчики

Шагомір

Акселерометр

Лічильник калорій

Пульсометр

Датчик кисню у крові

Інтерфейси та підключення

Bluetooth 5.2

Підтримка GPS

Ні

Наявність камери

Ні

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Фітнес-трекер

Розрахунок пройденої відстані

Відстеження сну

Відстеження часу активності

Прослуховування музики

Розумний будильник

Відстеження швидкості руху

Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Повідомлення

Соціальні мережі

Електронна пошта

Повідомлення

Сповіщення про дзвінки

Події календаря

Повідомлення з додатків активності

Функції для спорту

Різні види тренувань в залежності від уподобань користувача

Особливості

Вбудований мікрофон

Вібрація

Aвтономність

Ємність акумулятора

300 мА*год

Зарядка

Магнітна зарядка

Час роботи

До 12 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Захист від вологи та пилу

IP68

Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

267.7 x 38.4 x 10.4 мм

Вага

53.6 г

Комплектація

Гарантійний талон

Кабель для заряджання

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера