Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Смарт-годинник GARMIN INSTINCT CROSSOVER STANDARD EDITION BLUE GRANITE

Код:722475
Є в наявності
Смарт-годинник GARMIN INSTINCT CROSSOVER STANDARD EDITION BLUE GRANITE фото
Смарт-годинник GARMIN INSTINCT CROSSOVER STANDARD EDITION BLUE GRANITE фото
Смарт-годинник GARMIN INSTINCT CROSSOVER STANDARD EDITION BLUE GRANITE фото
Смарт-годинник GARMIN INSTINCT CROSSOVER STANDARD EDITION BLUE GRANITE фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 205 ₴
20 560
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Garmin Instinct Crossover Standard Edition

Підтримує відстеження маршрутів (GPS/Galileo/ГЛОНАСС), насиченості крові киснем (SpO2), рівня стресу, режимів сну, пульсу, спалених калорій, частоти дихання тощо. Є підтримка різних спортивних режимів та відстеження фізичної активності. Є вбудований модуль NFC. Всі дані передаються на смартфон у фірмовий додаток Garmin Connect. Крім того, для годинника доступний фірмовий магазин додатків Connect IQ Store. Заявлено сумісність з Android та iOS. Додаткові функції мають підтримку безконтактної оплати покупок. Автономність годинника залежить від сценарію його використання: до 28 днів роботи у повноцінному режимі, 25 годин роботи з GPS та 40 днів в експедиційному режимі.

ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЕНЕРГІЇ

Ви зайняті прокладанням свого шляху. Значить вам потрібен годинник, який може довго тримати заряд. Instinct Crossover Solar Tactical Edition – це нескінченна автономність у режимі економії заряду. Крім того, отримайте до 70 днів в режимі розумного годинника і до 31 години в режимі GPS.

ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЧАСУ

Ці люмінесцентні (Super-Luminova Pigment) аналогові стрілки годинника є яскравими, легко читаються і неймовірно надійні. Вбудована технологія RevoDrive забезпечує точний аналоговий час, якому можна довіряти.

ДЛЯ ТОГО, ЩОБ НЕ ВІДСТАВАТИ

Сміливий. Міцний. Двошаровий безель. Це лише кілька ознак, які вам сподобаються. Особливо разом із цифровим дисплеєм високої роздільної здатності з інтелектуальними функціями. Крім того, цей годинник має клас захисту від вологи 10 АТМ і є термо- та ударостійким. Отже, ви можете сміливо займатися своїми справами.

ТЕХНОЛОГІЯ REVODRIVE

Технологія RevoDrive забезпечує точний аналоговий час навіть у найвибагливіших умовах.

РОЗУМНІ ПОВІДОМЛЕННЯ

Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення та сповіщення прямо на свій годинник, якщо він підключений до смартфону з Android або Apple. Ви можете навіть відповідати на текстові повідомлення, якщо маєте Android-смартфон.

СИНХРОНІЗАЦІЯ З ДОДАТКОМ GARMIN CONNECT

Переглядайте всю інформацію про своє здоров'я та фізичну форму в єдиному місці. Програма Garmin Connect на вашому сумісному смартфоні – це процвітаюча онлайн-спільнота, учасники якої спілкуються, змагаються та діляться результатами.

ФУНКЦІЇ БЕЗПЕКИ ТА ВІДСТЕЖЕННЯ

Коли ваш годинник та смартфон з'єднані, повідомлення з вашим поточним місцезнаходженням можна надіслати контактам вручну або – під час певних заходів на відкритому просторі – автоматично за допомогою вбудованої функції виявлення інцидентів.

БЕЗКОНТАКТНІ ПЛАТЕЖІ GARMIN PAY

Проходьте через касу, вибираючи безконтактну оплату покупок та послуг за допомогою Garmin Pay через банки-постачальники.

МАГАЗИН CONNECT IQ

Завантажуйте нові циферблати, додавайте поля даних і отримуйте програми та віджети з Connect IQ на сумісному смартфоні.

ВБУДОВАНІ СПОРТИВНІ ПРОГРАМИ

Займайтеся справами, які вам подобаються, використовуючи завантажені профілі активності: біг, їзда на велосипеді, плавання, силові тренування, альпінізм у приміщенні, віртуальний біг, гольф, йога тощо.

HIIT ТРЕНУВАННЯ

Цей профіль активності відстежує ваші тренування HIIT, зокрема AMRAP, EMOM, Tabata та інші. Встановіть кількість повторень, інтервали роботи/відпочинку тощо.

VO2 МАКС

Тренуйтеся ще розумніше з VO2 max – показником вашої продуктивності. Він навіть враховує зміни продуктивності, які можуть бути спричинені спекою чи високогір'ям.

ЩОДЕННІ ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ТРЕНУВАНЬ

Щоб скористатися рекомендаціями щодо тренувань, які враховують вас та ваш рівень фізичної підготовки, отримуйте щоденні пропозиції на основі поточного тренувального навантаження та тренувального статусу.

ЧАС ВІДНОВЛЕННЯ

Після кожного тренування інформація про час відновлення дає вам знати, коли ви будете готові до наступного повноцінного тренування. Ця функція враховує інтенсивність тренувань та такі фактори як стрес, щоденна активність та сон.

БІГОВА ПОТУЖНІСТЬ

Отримайте на своєму зап'ясті безперервне вимірювання потужності, яку ви прикладаєте до дороги під час бігу, використовуючи датчик Running Dynamics Pod або пульсометр HRM-Pro Plus.

ДИНАМІКА ДЛЯ ГІРСЬКИХ ВЕЛОСИПЕДІВ

Відстежуйте деталі кожної поїздки за допомогою показників катання на гірському велосипеді, а також спеціалізованих показників Grit та Flow, які оцінюють складність траси і те, наскільки плавно ви спускаєтеся, даючи оцінку, яку слід буде перевершити наступного разу.

ПІДТРИМКА МУЛЬТІ-GNSS

Незалежно від того, займаєтеся ви походами, катаєтесь на гірському велосипеді, бігаєте трейли або катаєтесь на лижах – у вас буде доступ до кількох глобальних навігаційних супутникових систем (GPS, ГЛОНАСС та Galileo) для відстеження в більш складних умовах, ніж тільки з GPS.

ДАТЧИКИ ABC

Прокладайте свій шлях за допомогою датчиків ABC, які включають в себе висотомір для даних про висоту, барометр для моніторингу погоди та 3-осьовий електронний компас.

МАРШРУТИЗАЦІЯ TRACBACK

Скористайтеся цією функцією для навігації по тому ж маршруту назад до початкової точки, щоб уникнути припущень на зворотному шляху.

ОРІЄНТИР

Слідкуйте за розташуванням певного місця – наприклад вашого автомобіля або стежки – щодо вашого місця розташування, і легко знайдіть до нього дорогу.

ЧАСТОТА ПУЛЬСУ – НА ЗАПЯСТТІ

Отримуйте дані про частоту пульсу разом із оповіщеннями при надто високому або низькому пульсі у стані спокою. Визначайте як активно працює ваше серце під час активностей.

ВІДСТЕЖЕННЯ СТРЕСУ

Дані про зміну частоти пульсу використовуються для розрахунку рівня стресу, тому ви можете побачити, наскільки спокійним, врівноваженим чи напруженим ваш день.

ОЦІНКА ТА РОЗШИРЕНИЙ МОНІТОРИНГ СНУ

Отримайте розподіл періоду сну на стадії легкого, глибокого та швидкого сну. Переглядайте все це на спеціальному віджеті, що містить оцінку сну та статистику.

ЕНЕРГІЯ ТІЛА BODY BATTERY

Оптимізуйте енергетичні запаси свого тіла, використовуючи інформацію про коливання частоти пульсу, рівень стресу, якість сну та інших даних, щоб визначити, коли організм готовий бути активним і коли може знадобитися відпочинок.

ПУЛЬСОКСІМЕТР

Для висотної акліматизації чи моніторингу сну датчик кисню у крові використовує світлові промені на зап'ястя, щоб оцінити, наскільки добре вашим тілом поглинається кисень.

ФІТНЕС-ВІК

Ця функція використовує хронологічний вік, щотижневу інтенсивну активність, частоту пульсу в стані спокою та індекс маси тіла, щоб оцінити, наскільки ваше тіло молодше або старше за вас. Отримайте поради, як понизити свій фітнес-вік.

ХВИЛИНИ ІНТЕНСИВНОСТІ

Слідкуйте, скільки ви витрачаєте хвилин на інтенсивну активність, коли і під час якоїсь діяльності. Ви можете переглядати їх як поле даних на заняттях з фіксованою тривалістю.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія

Instinct Crossover

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Garmin Connect

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Діагональ дисплея

0,9"

Роздільна здатність дисплея

176 x 176

Сенсорний дисплей

Ні

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті

64 Мб

Датчики

Акселерометр

Термометр

Компас

Альтиметр (висотомір)

Оптичний датчик серцевого ритму

Датчик рівня насиченості киснем

Пульсоксиметр

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Сну

Фізичної активності

Особливості

Витримує тиск до: 10 ATM

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

45 x 45 x 16.2 мм

Вага

65 г

Комплектація

Гарантійний талон

Кабель для заряджання

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера