Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Смарт-годинник GARMIN MARQ AVIATOR (GEN 2)

Код:722473
Є в наявності
Смарт-годинник GARMIN MARQ AVIATOR (GEN 2) фото
Смарт-годинник GARMIN MARQ AVIATOR (GEN 2) фото
Смарт-годинник GARMIN MARQ AVIATOR (GEN 2) фото
Смарт-годинник GARMIN MARQ AVIATOR (GEN 2) фото
Смарт-годинник GARMIN MARQ AVIATOR (GEN 2) фото
Смарт-годинник GARMIN MARQ AVIATOR (GEN 2) фото
Смарт-годинник GARMIN MARQ AVIATOR (GEN 2) фото
Смарт-годинник GARMIN MARQ AVIATOR (GEN 2) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 960 ₴
96 000
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

БЕЗКОМПРОМІСНА КОНСТРУКЦІЯ

Цей розкішний сучасний багатофункціональний годинник, створений для життя за штурвалом, має смугастий нейлоновий ремінець жаккардового плетіння в стилі морських перегонів, приголомшливий сенсорний AMOLED-дисплей і традиційне кнопкове керування. Корпус діаметром 46 мм виготовлено з титану 5-го класу для надзвичайно міцної конструкції.

РЕСУРС БАТАРЕЇ

Отримайте неймовірну продуктивність батареї, щоб не відставати від своїх експедицій, завдяки літієвій акумуляторній батареї, яка працює до 16 днів у режимі жестів і до 6 днів у режимі постійної увімкненості.

ПРЯМА НАВІГАЦІЯ

Перейдіть прямо до місця або маршрутної точки у всесвітній аеронавігаційній базі даних. Або виберіть функцію «Найближчий», щоб активувати маршрут до найближчого аеропорту.

РУХОМА МАПА

Переміщайтеся по рухомій мапі дотиком і тисніть на маршрутні точки, щоб отримати більше інформації. Крім того, переглядайте радар NEXRAD, накладений на ваш маршрут.

ПОРАДНИК JET LAG

Допоможе мінімізувати негативні наслідки для організму від зміни часових поясів під час далекої поїздки за допомогою вказівок щодо освітленості, режиму сну та фізичних вправ. Введіть деталі подорожі в календар додатка для смартфона Garmin Connect і відстежуйте, як ваш біологічний годинник пристосовується до нового пункту призначення (невдовзі буде доступно).

ПОГОДНІ ЗВІТИ

Отримайте доступ до даних авіаційної погоди, зокрема METAR, TAF і MOS, щоб дізнаватись про вітер, видимість, барометричний тиск тощо.

ФУНКЦІЯ МЕТЕОГРАМИ

Переглядайте графічні зображення прогнозів MOS для конкретних аеропортів, включно з прогнозами тенденцій температури, вітру, точки роси, покриву неба, ймовірності опадів тощо.

ВКАЗІВНИК КУРСУ HSI

Стежте за вказівником курсу HSI до місця призначення, щоб бачити, ліворуч чи праворуч ви перебуваєте відносно бажаної траєкторії польоту.

ДАТЧИК КИСНЮ В КРОВІ

Скористайтесь пульсоксиметром, щоб дізнатися, наскільки добре рівень кисню у вашому тілі адаптується до розрідженого повітря на високогір’ї.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО АЕРОПОРТ

Переглядайте орієнтацію злітно-посадкової смуги (включно з компонентами вітру), довжину та частоту аеропортів, коли наближаєтесь до місця призначення.

БАРОМЕТРИЧНИЙ ВИСОТОМІР

Дізнайтеся, чи досягли ви бажаної висоти, або отримайте вібросигнал, коли досягнете такої висоти, де може знадобитися додатковий кисень.

ЖУРНАЛ ПОЛЬОТІВ

Автоматично почніть відстежувати рейс при зльоті. Потім автоматично перенесіть дату, тривалість, загальний час польоту та маршрут у ваш обліковий запис flyGarmin.com

АВАРІЙНИЙ РЕЖИМ

Активуйте цей режим, щоб побачити свою найкращу швидкість планерування, приблизну відстань і час планерування під час проблеми, пов’язаної з двигуном. Перегляньте вказівник до найближчого аеропорту та список альтернативних аеропортів.

НАЛАШТОВУВАНІ СПОВІЩЕННЯ

Встановіть налаштовувані сповіщення для нових звітів METAR і TAF, коли змінюються умови аеропорту призначення, коли компоненти бокового вітру перевищують порогове значення тощо.

СПОВІЩЕННЯ І ТАЙМЕРИ

Вручну встановіть вібросигнали, щоб вони нагадували вам, коли настане час змінити паливні баки або виконати інші критичні завдання.

UTC ТА ЧАСОВІ ПОЯСИ

Дотримуйтеся розкладу під час польоту за допомогою вказівника UTC на циферблаті та кількох часових поясів.

ПЕРЕНЕСЕННЯ ПЛАНУ ПОЛЬОТУ

Перенесіть свій план польоту з програми Garmin Pilot на годинник MARQ Aviator і перегляньте список маршрутних точок, що входять до вашого маршруту.

ЧАСТОТА ПУЛЬСУ – НА ЗАП'ЯСТІ

Гібридний годинник постійно перевіряє ваш пульс і сповіщатиме, якщо він буде занадто високим або низьким у стані спокою. А також він допомагає оцінити, наскільки важко ви працюєте під час активності, навіть під час плавання.

ВІДСТЕЖЕННЯ ДИХАННЯ

Переглядайте, як ви дихаєте впродовж дня, під час сну, дихальних вправ і йоги.

ФУНКЦІЯ HEALTH SNAPSHOT

Зареєструйте 2-хвилинний сеанс запису ключових статистичних даних, в тому числі частоти серцевих скорочень, варіабельності серцевого ритму, рівня кисню в крові, дихання та стресу. Потім створіть звіт із цією статистикою, щоб поділитися нею через програму Garmin Connect на сумісному смартфоні.

ВІДСТЕЖЕННЯ СТРЕСУ

Варіабельність частоти серцевих скорочень використовується для розрахунку вашого рівня стресу, тож ви можете побачити, на скільки ваш день був спокійний, урівноважений чи напружений.

ОЦІНКА ТА РОЗШИРЕНИЙ МОНІТОРИНГ СНУ

Отримайте розподіл періоду сну на легкі, глибокі та швидкі стадії. Переглядайте все це на спеціальному віджеті, який містить оцінку сну та статистику.

ЕНЕРГІЯ ТІЛА BODY BATTERY

Оптимізуйте енергетичні резерви свого тіла завдяки цій функції, котра використовує дані про коливання частоти серцевих скорочень, стрес, сон та інше, щоб ви могли визначити, коли варто бути активними і коли краще відпочити.

ВІДСТЕЖЕННЯ ГІДРАТАЦІЇ

Записуйте щоденне споживання рідини для нагадувань про те, щоб не забувати пити. Ви навіть можете встановити автоматичну ціль щодо випитої за добу води, яка регулюється залежно від того, на скільки активно ви потієте під час активностей.

СПОРТИВНІ ПРОГРАМИ

Використовуйте попередньо завантажені профілі активності для бігу, трейлового бігу, плавання, їзди на велосипеді, походів, веслування, катання на лижах, гри в гольф, серфінгу, скелелазіння тощо.

ГОТОВНІСТЬ ДО ТРЕНУВАННЯ

Після пробудження отримайте оцінку готовності на основі якості сну, відновлення, тренувального навантаження тощо, щоб можна було визначити, підходить цей день для напруженої роботи чи для відновлення.

СТАТУС ВСР

Отримайте краще розуміння свого загального стану здоров’я, тренувального статусу та відновлення через варіабельність серцевого ритму (ВСР) під час сну на основі технології, розробленої нашою командою Firstbeat Analytics.

ТРЕНУВАЛЬНИЙ СТАТУС

Використовуючи нові індикатори, такі як статус ВСР, нещодавня історія тренувань і продуктивність, ви зможете легко зрозуміти, яких загалом зусиль докладаєте і наскільки інтенсивно тренуєтесь: продуктивно, досягаєте піку чи перенапружуєтесь.

БІГОВА ПОТУЖНІСТЬ

Використовуючи Running Dynamics Pod або пульсометр HRM-Pro Plus, ви можете на своєму зап’ясті безперервно вимірювати потужність під час бігу.

АНІМАЦІЯ ДЛЯ ТРЕНУВАНЬ

На екрані цього смартгодинника можна переглядати анімацію для простих у виконанні вправ кардіо, силових, з йоги та пілатесу. Виберіть серед попередньо завантажених анімацій або завантажуйте більше з онлайн-спільноти Garmin Connect, з'єднавши годинник із сумісним пристроєм.

ТРЕНЕР GARMIN

Ці безплатні адаптивні тренувальні плани містять вказівки досвідчених тренерів і адаптуються до вас і ваших цілей. Тренування синхронізуються прямо з вашим годинником через Garmin Connect.

ВІЗУАЛЬНИЙ ПРОГНОЗНИК ПЕРЕГОНІВ

На основі вашої історії бігу та загального рівня фізичної підготовки отримайте оцінку свого темпу на 5 км, 10 км або навіть на марафоні. Крім того, відстежуйте тенденції змін ваших фізичних показників з часом.

ТЕХНОЛОГІЯ PACEPRO

Перша у своєму роді функція PacePro допомагає підтримувати необхідний темп під час кросового бігу залежно від ухилу місцевості.

VO2 MAX

Тренуйтеся ще більш свідомо завдяки VO2 max – показнику вашої продуктивності. Він налаштовується на трейловий біг та враховує зміни у продуктивності, котрі можуть бути спричинені спекою чи висотою.

ЩОДЕННІ ПРОПОЗИЦІЇ ТРЕНУВАНЬ

Переглядайте щоденні рекомендовані тренування за весь тиждень, які адаптуються після кожного бігу відповідно до вашої продуктивності та відновлення, а також перегонів, запланованих у календарі програми для смартфона Garmin Connect.

ВИТРИВАЛІСТЬ У РЕЖИМІ РЕАЛЬНОГО ЧАСУ

Використовуйте ці дані про витривалість у режимі реального часу, щоб відстежувати та керувати своїми навантаженнями, і уникати перенапруження на початку бігу чи їзди на велосипеді.

ТЕХНОЛОГІЯ SATIQ

Багатодіапазонна GNSS із технологією SatIQ забезпечує чудову точність позиціювання в будь-якому середовищі, а також оптимізує тривалість роботи акумулятора приладу.

ДАТЧИКИ ABC

Прокладайте свій наступний шлях за допомогою датчиків ABC, а саме – висотоміра для даних про висоту, барометра для моніторингу погоди та 3-осьового електронного компаса.

ФУНКЦІЯ CLIMBPRO

Використовуйте планувальник підйому ClimbPro, щоб переглядати інформацію в режимі реального часу про свої поточні та майбутні підйоми, включно з градієнтом, відстанню і набором висоти.

ТОПОГРАФІЧНІ БАГАТОКОНТИНЕНТАЛЬНІ МАПИ

Мапи TopoActive Europe вже завантажені, щоб ви могли дотримуватися маршруту у своїх мандрах. Переглядайте контури місцевості, підйоми, вершини, парки, берегові лінії, річки, озера та інші географічні об’єкти. Завантажуйте додаткові мапи з усього світу через Wi-Fi.

ЛИЖНІ МАПИ

Вирушайте на лижну трасу, користуючись попередньо завантаженими топографічними мапами, переглядайте назви трас і ступені складності понад 2000 гірськолижних курортів по всьому світу.

ПОЛЯ ДЛЯ ГОЛЬФУ

Отримайте доступ до повноколірних мап CourseView понад 42 000 полів для гольфу зі всього світу, а також функцію PlaysLike Distance.

РОЗУМНІ СПОВІЩЕННЯ

Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення та сповіщення від програм прямо на своє зап’ястя, коли годинник приєднаний до сумісного смартфона.

ВІДСТЕЖЕННЯ БІРЖ

Відстежуйте до 50 обраних акцій прямо на своєму зап’ясті за допомогою програми Stocks. Легко та миттєво перевіряйте свої акції, щоб стежити за їх цінами та тенденціями впродовж дня.

БЕЗКОНТАКТНА ОПЛАТА GARMIN PAY

Проходьте через каси з безконтактною оплатою Garmin Pay через банки, що є постачальниками послуги.

МУЗИЧНІ ПРОГРАМИ

Завантажуйте музику та списки відтворення зі своїх облікових записів Spotify, Deezer або Amazon Music (може знадобитися підписка). Використовуйте бездротові навушники для прослуховування без смартфона.

МАГАЗИН CONNECT IQ

Завантажуйте налаштовувані циферблати, додавайте поля даних і отримуйте програми й віджети з магазину Connect IQ, коли смартгодинник приєднано до вашого сумісного смартфона.

ФУНКЦІЇ БЕЗПЕКИ ТА ВІДСТЕЖЕННЯ

Коли ваші годинник та телефон з’єднані, то повідомлення з інформацією про ваше поточне місцеперебування можна надіслати контактам вручну або – під час деяких активностей на відкритому просторі – автоматично за допомогою вбудованої функції виявлення інцидентів.

Характеристики

Загальні характеристики

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Garmin Connect

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

AMOLED

Діагональ дисплея

1,2"

Роздільна здатність дисплея

390 x 390

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті
Датчики

Шагомір

Акселерометр

Термометр

Компас

Альтиметр (висотомір)

Оптичний датчик серцевого ритму

Датчик рівня насиченості киснем

Пульсоксиметр

Гироскоп

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Фізичної активності

Стресу

Особливості

Витримує тиск до: 10 ATM

Aвтономність

Час роботи

До 42 годин

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Вага

87 г

Комплектація

Гарантійний талон

Інструкція

Смарт-годинник

Магнітний кабель для заряджання

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера