Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Смарт-годинник GARMIN MARQ CAPTAIN (GEN 2)

Код:722472
Є в наявності
Смарт-годинник GARMIN MARQ CAPTAIN (GEN 2) фото
Смарт-годинник GARMIN MARQ CAPTAIN (GEN 2) фото
Смарт-годинник GARMIN MARQ CAPTAIN (GEN 2) фото
Смарт-годинник GARMIN MARQ CAPTAIN (GEN 2) фото
Смарт-годинник GARMIN MARQ CAPTAIN (GEN 2) фото
Смарт-годинник GARMIN MARQ CAPTAIN (GEN 2) фото
Смарт-годинник GARMIN MARQ CAPTAIN (GEN 2) фото
Смарт-годинник GARMIN MARQ CAPTAIN (GEN 2) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 950 ₴
95 000
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

БЕЗКОМПРОМІСНА КОНСТРУКЦІЯ

Цей розкішний сучасний багатофункціональний годинник, створений для життя за штурвалом, має смугастий нейлоновий ремінець жаккардового плетіння в стилі морських перегонів, приголомшливий сенсорний AMOLED-дисплей і традиційне кнопкове керування. Корпус діаметром 46 мм виготовлено з титану 5-го класу для надзвичайно міцної конструкції.

РЕСУРС БАТАРЕЇ

Отримайте неймовірну продуктивність батареї, щоб не відставати від своїх експедицій, завдяки літієвій акумуляторній батареї, яка працює до 16 днів у режимі жестів і до 6 днів у режимі постійної увімкненості.

ТАЙМЕР РЕГАТИ

Точно визначайте старти завдяки таймеру зворотного відліку, який показує час до початку, в той час як GPS розраховує ваше ідеальне розташування.

ПЕРЕДАВАННЯ ДАНИХ

Переглядайте дані, зокрема про глибину води, оберти двигуна, вітер, спеціальні дані тощо – безпосередньо на зап’ясті, підключивши годинник MARQ Captain до сумісних пристроїв вашого судна.

ЛЮДИНА ЗА БОРТОМ

Позначте людину за бортом одним натиском. Стрілка напрямку та зворотний відлік відстані допомагають швидше виконати порятунок.

КЕРУВАННЯ АВТОПІЛОТОМ

Навіть якщо ви не перебуваєте за штурвалом – можете контролювати своє судно. Отримайте доступ до програми автопілота, щоб змінити напрямок, увімкнути кермування за шаблоном та дотримуватися GPS-маршруту.

АКУСТИЧНА СИСТЕМА FUSION-LINK

Керуйте своєю бортовою акустичною системою з годинника за допомогою вбудованої програми Fusion-Link Lite.

КОМПЛЕКСНЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ

MARQ Captain підключається до деяких сумісних картплотерів Garmin і дає можливість дистанційно керувати ключовими можливостями багатофункціонального дисплея, включно з масштабуванням карти, стереосистемою Fusion, автопілотом тощо.

МАРКУВАННЯ ШЛЯХОВИХ ТОЧОК

Немає потреби повертатися до штурвала щоразу, щоб позначити місце вилову. Використовуйте свій годинник, щоб розміщувати шляхові точки картплотера з будь-якого місця судна.

ФУНКЦІЯ GARMIN SAILASSIST

Коли справа доходить до вітрильного спорту – не просто визначте час старту, а візуалізуйте його. Створіть віртуальну стартову лінію, щоб визначити ідеальний початок. Крім того, скористайтеся підказками при лавіруванні.

СПОВІЩЕННЯ ТА ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Для кращого орієнтування у ситуації на воді годинник MARQ Captain сповіщає про неминучі зміни припливу та перетягування якоря.

ПОМІЧНИК ПРИ ЛАВІРУВАННІ

Відточуйте свою тактику за допомогою вітрильницьких функцій у поєднанні з сумісним смартфоном, включно з допоміжним галсом, щоб завжди знати напрямок вітру.

КАРТИ BLUECHART G3

MARQ Captain підтримує першокласні прибережні карти з інтегрованими даними Navionics.

ЧАСТОТА ПУЛЬСУ – НА ЗАП'ЯСТІ

Гібридний годинник постійно перевіряє ваш пульс і сповіщатиме, якщо показник буде занадто високим або низьким у стані спокою. Він також допомагає оцінити, наскільки важко ви працюєте під час активності, навіть під час плавання.

ФУНКЦІЯ HEALTH SNAPSHOT

Здійсніть 2-хвилинний сеанс запису ключових статистичних даних, включно з частотою серцевих скорочень, її варіабельністю, рівнем кисню в крові, частотою дихання та рівнем стресу. Потім створіть звіт із цією статистикою, щоб поділитися цими даними через програму Garmin Connect на сумісному смартфоні.

ОЦІНКА ТА РОЗШИРЕНЕ ВІДСТЕЖЕННЯ СНУ

Отримайте розподіл періоду вашого сну на легку, глибоку та швидку фази. Переглядайте все це на спеціальному віджеті, який містить оцінку сну та статистику.

ЕНЕРГІЯ ТІЛА BODY BATTERY

Оптимізуйте енергетичні резерви свого тіла завдяки показнику, котрий використовує інформацію про коливання частоти серцевих скорочень, рівень стресу, якість сну та інші дані, щоб підказати вам, коли ви готові до активностей і коли може знадобитися відпочинок.

ВІДСТЕЖЕННЯ СТРЕСУ

Варіабельність пульсу використовується для розрахунку вашого рівня стресу, тож ви можете побачити, на скільки спокійно, врівноважено чи напружено минає ваш день.

СПОРТИВНІ ПРОГРАМИ

Використовуйте попередньо завантажені профілі активності для бігу, трейлового бігу, плавання, їзди на велосипеді, походів, веслування, катання на лижах, гольфу, серфінгу, скелелазіння в приміщенні тощо.

ГОТОВНІСТЬ ДО ТРЕНУВАННЯ

Після пробудження отримайте оцінку готовності на основі якості сну, стану відновлення, тренувального навантаження тощо, щоб визначити, чи підходить цей день для активного фізичного навантаження, чи краще не перенапружуватися.

СТАТУС ВСР

Отримайте краще розуміння свого загального стану здоров’я, тренувального статусу та відновлення через варіабельність серцевого ритму під час сну на основі технології, розробленої нашою командою Firstbeat Analytics.

ТРЕНУВАЛЬНИЙ СТАТУС

Використовуючи нові індикатори, такі як статус ВСР, нещодавня історія тренувань і продуктивність, ви зможете легко зрозуміти, яких загалом зусиль докладаєте і наскільки інтенсивно тренуєтесь: продуктивно, досягаєте піку чи перенапружуєтесь.

БІГОВА ПОТУЖНІСТЬ

Використовуючи Running Dynamics Pod або пульсометр HRM-Pro Plus, ви можете на своєму зап’ясті безперервно вимірювати потужність під час бігу.

АНІМАЦІЯ ДЛЯ ТРЕНУВАНЬ

На екрані цього смарт-годинника можна переглядати анімацію для простих у виконанні кардіовправ, силових, з йоги та пілатесу. Виберіть серед попередньо завантажених анімацій або завантажуйте більше з онлайн-спільноти Garmin Connect, з'єднавши годинник із сумісним пристроєм.

ТРЕНЕР GARMIN

Ці безкоштовні адаптивні тренувальні плани містять вказівки досвідчених тренерів і адаптуються до вас і ваших цілей. Тренування синхронізуються прямо з вашим годинником через Garmin Connect.

ВІЗУАЛЬНИЙ ПРОГНОЗНИК ПЕРЕГОНІВ

На основі вашої історії бігу та загального рівня фізичної підготовки отримайте оцінку свого темпу на 5 км, 10 км або навіть на марафоні. Крім того, відстежуйте тенденції змін ваших фізичних показників з часом.

ТЕХНОЛОГІЯ PACEPRO

Перша у своєму роді функція PacePro допомагає підтримувати необхідний темп під час кросового бігу в залежності від ухилу місцевості.

VO2 MAX

Тренуйтеся ще більш свідомо завдяки VO2 max – показнику вашої продуктивності. Він налаштовується на трейловий біг та враховує зміни у продуктивності, котрі можуть бути спричинені спекою чи висотою.

ВИТРИВАЛІСТЬ У РЕЖИМІ РЕАЛЬНОГО ЧАСУ

Використовуйте ці дані про витривалість у режимі реального часу, щоб відстежувати та керувати своїми навантаженнями і уникати перенапруження на початку бігу чи їзди на велосипеді.

ПОРАДНИК JET LAG

Допоможе мінімізувати негативний вплив зміни часових поясів на організм за допомогою вказівок щодо освітленості, режиму сну та фізичних вправ під час вашої наступної далекої поїздки. Впишіть деталі подорожі в календар додатка Garmin Connect на смартфоні та відстежуйте, як ваш біологічний годинник пристосовується до нового пункту призначення (невдовзі буде доступним).

ЩОДЕННІ ПРОПОЗИЦІЇ ТРЕНУВАНЬ

Переглядайте щоденні рекомендовані тренування за весь тиждень, які адаптуються після кожного бігу відповідно до вашої продуктивності та відновлення, а також перегонів, запланованих у календарі програми для смартфона Garmin Connect.

ЧАС ВІДНОВЛЕННЯ

Після кожного заняття Час Відновлення дає знати, коли буде найбільш оптимально для вас провести наступне повноцінне тренування. Він навіть враховує інтенсивність тренувань і такі фактори, як стрес, щоденна активність і сон.

БАГАТОКОНТИНЕНТАЛЬНІ ТОПО КАРТИ

Карти TopoActive Europe вже завантажені, щоб ви могли дотримуватися маршруту у своїх мандрах. Переглядайте контури місцевості, підйоми, вершини, парки, берегові лінії, річки, озера та інші географічні об’єкти. Завантажуйте додаткові карти з усього світу через Wi-Fi.

ПОЛЯ ДЛЯ ГОЛЬФУ

Отримайте доступ до повноколірних карт CourseView понад 42 000 полів для гольфу зі всього світу, а також функцію PlaysLike Distance.

ЛИЖНІ КАРТИ

Вирушайте на лижну трасу, користуючись попередньо завантаженими топографічними картами, переглядайте назви трас і ступені складності понад 2000 гірськолижних курортів по всьому світу.

ТЕХНОЛОГІЯ SATIQ

Багатодіапазонна GNSS із технологією SatIQ забезпечує чудову точність позиціювання в будь-якому середовищі, а також оптимізує тривалість роботи акумулятора приладу.

РОЗУМНІ СПОВІЩЕННЯ

Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення та сповіщення від програм прямо на своє зап’ястя, коли годинник підключений до сумісного смартфона.

ВІДСТЕЖЕННЯ БІРЖ

Відстежуйте до 50 обраних акцій – прямо на своєму зап’ясті – за допомогою програми Stocks. Легко та миттєво перевіряйте свої акції, щоб стежити за їх цінами та тенденціями впродовж дня.

БЕЗКОНТАКТНА ОПЛАТА GARMIN PAY

Проходьте через каси з безконтактною оплатою Garmin Pay через банки, що є постачальниками послуги.

МУЗИЧНІ ПРОГРАМИ

Завантажуйте музику та списки відтворення зі своїх облікових записів Spotify, Deezer або Amazon Music (може знадобитися підписка). Використовуйте бездротові навушники для прослуховування без телефона.

МАГАЗИН CONNECT IQ

Завантажуйте налаштовувані циферблати, додавайте поля даних і отримуйте програми й віджети з магазину Connect IQ, коли смартгодинник приєднано до вашого сумісного смартфона.

ФУНКЦІЇ БЕЗПЕКИ ТА ВІДСТЕЖЕННЯ

Коли ваші годинник та телефон з’єднані, то повідомлення з інформацією про ваше поточне місцеперебування можна надіслати контактам вручну або – під час деяких активностей на відкритому просторі – автоматично за допомогою вбудованої функції виявлення інцидентів.

Характеристики

Загальні характеристики

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Garmin Connect

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

AMOLED

Діагональ дисплея

1,2"

Роздільна здатність дисплея

390 x 390

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті
Датчики

Шагомір

Акселерометр

Термометр

Компас

Альтиметр (висотомір)

Оптичний датчик серцевого ритму

Датчик рівня насиченості киснем

Пульсоксиметр

Гироскоп

Підтримка GPS

Так

Наявність камери

Ні

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Фізичної активності

Стресу

Особливості

Витримує тиск до: 10 ATM

Aвтономність

Час роботи

До 6 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Вага

87 г

Комплектація

Гарантійний талон

Інструкція

Смарт-годинник

Магнітний кабель для заряджання

Чорний нейлоновий ремінець

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера