Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді1

Смарт-годинник HUAWEI Band 8 (Midnight Black)

Код:724412
Є в наявності
Смарт-годинник HUAWEI Band 8 (Midnight Black) фото
Смарт-годинник HUAWEI Band 8 (Midnight Black) фото
Смарт-годинник HUAWEI Band 8 (Midnight Black) фото
Смарт-годинник HUAWEI Band 8 (Midnight Black) фото
Смарт-годинник HUAWEI Band 8 (Midnight Black) фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-20%
Вигода 400 ₴
cashback iconКешбек 15 ₴
1 999
1 599
Колір
Black фото
Green фото
Pink фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HUAWEI Band 8

  • Розмір екрана: 578 кв. мм (1)
  • Товщина: 8.99 мм (1)
  • Вага: 14 г (1)
  • Розмір екрана: 578 кв. мм (1)
  • Працює до двох днів (2) після швидкої п'ятихвилинної зарядки
  • Сумісний з Android та iOS (3)
  • Повідомлення про вхідні дзвінки за допомогою сторонніх програм (4)
  • Стильні циферблати (5)
  • 10 000+ вишуканих варіантів (6)
HUAWEI Band 8

HUAWEI TruSeen™ 5.0

Смарт можливості TruSeen™ 5.0 дозволяють браслету автоматично відстежувати ваш рівень (7) SpO2 і негайно повідомляти вам, якщо він коли-небудь опуститься нижче за ідеальний діапазон, щоб ви могли швидко повернутися до хорошого самопочуття.

HUAWEI Band 8

Турбота про ваше серце на руці

HUAWEI Band 8 оснащений новим та покращеним алгоритмом штучного інтелекту, який цілодобово відстежує частоту серцевих скорочень і відразу повідомляє вас, якщо щось не так (8). Система показує вам дані про частоту серцевих скорочень у стані спокою за останні 7 днів у вигляді інтуїтивно зрозумілих графіків та зон здорового серцевого ритму та нагадувань про верхню межу під час тренувань.

HUAWEI Band 8

Покращує вашу фізичну форму

100 режимів* тренувань на ваш вибір (9). Браслет може навіть розпізнати, коли ви біжите чи йдете пішки, і автоматично визначає будь-який із чотирьох основних стилів гребків при плаванні, а також забезпечує моніторинг серцевого ритму в режимі реального часу під час плавання. В нагороду ви отримаєте безліч даних, включаючи індекс бігових здібностей (RAI), щотижневе тренувальне навантаження, відновлення та VO2Max (10) з підтримкою системи TruSport™.

HUAWEI Band 8

Швидка зарядка, тривалий час роботи

HUAWEI Band 8 заряджається на 30% швидше (11) всього за 45 хвилин до повної ємності. Швидкої п'ятихвилинної зарядки вистачить на повні два дні (2) роботи. Після заряджання браслет можна використовувати до 14 днів (12) або до 9 днів (13) у типовому сценарії.

HUAWEI Band 8

1Дані отримані з лабораторій HUAWEI. Фактичні розміри та вага можуть змінюватись в залежності від виробу та методів вимірювання.

2Дані отримані з лабораторій HUAWEI. Пристрій можна використовувати до 2 днів при швидкій п'ятихвилинній зарядці. Фактичний час заряджання може змінюватись в залежності від конкретного продукту, звичок використання та факторів навколишнього середовища. Пристрій може працювати до 2 днів при наступні сценарії використання: включений моніторинг серцевого ритму, TruSleepTM вимкнений вночі, 30 хвилин тренувань на тиждень, включені повідомлення про повідомлення (включаючи 50 повідомлень, 6 дзвінків та 3 будильники на день), а екран включається 200 разів на день.

3Пристрій необхідно використовувати з телефоном під керуванням EMUI 5.0/Android 6.0/iOS 9.0 або пізнішої версії та встановленою програмою HUAWEI Здоров'я. Доступні функції можуть змінюватись в залежності від моделі телефону; переважну силу має в реальному світі. Для більш детальну інформацію, будь ласка, відвідайте https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15946684/.

4Переважну силу має фактична місцева ситуація.

5Циферблати-стилі доступні лише в тому випадку, якщо пристрій поєднується з телефоном під керуванням EMUI або Android.

6Ви можете завантажити інші циферблати, включаючи платні, з магазину циферблатів. Циферблати годинника можуть бути видалені або скориговані за авторськими правам. Фактично доступні циферблати мають переважну силу.

7Насичення крові киснем (SpO2) – це відсоток гемоглобіну в крові, що містить кисень, тобто концентрація кисню в крові. Пристрій автоматично визначає ваш SpO2, коли ви перебуваєте в стані спокою. Цей виріб не є медичним приладом; дані наведені тільки для довідки та не повинні використовуватися для медичної діагностики.

8Виріб не є медичним приладом. Усі медичні дані, результати та рекомендації наведені лише для довідки та не повинні використовуватися як основа для встановлення діагнозу або лікування.

9100 режимів тренування: режими тренувань на відкритому повітрі підтримуються лише для телефонів під керуванням EMUI 5.0/iOS 9.0 або більше пізнішої версії, що підтримують GPS.

10Оцінки та рекомендації щодо тренувань, включаючи VO2Max, тренувальне навантаження та тренувальний тиск, можуть змінюватись в залежності від режиму тренування та рівня інтенсивності.

11Швидкість зарядки вище на 30% порівняно з HUAWEI Band 7.

12Пристрій може працювати до 14 днів за наступних сценаріїв використання: моніторинг серцевого ритму завжди включений, TruSleep™ вимкнено вночі, 30 хвилин тренувань на тиждень, включені повідомлення про повідомлення (включаючи 50 повідомлень, 6 дзвінків та 3 будильники на день), а екран включається 200 разів на день. Дані одержані з лабораторій HUAWEI. Фактичне використання може змінюватись в залежності від конкретного продукту, звичок використання та факторів навколишнього середовища.

13Пристрій може працювати до 9 днів за наступних сценаріїв використання: моніторинг серцевого ритму завжди включений, TruSleep™ увімкнено вночі, включений автоматичний моніторинг SpO2 та визначення стресу, 60 хвилин тренувань на тиждень, включені повідомлення про повідомлення (включаючи 50 повідомлень, 6 дзвінків і на день), і екран включається 500 разів на день. Дані одержані з лабораторій HUAWEI. Фактичне використання може змінюватись залежно від конкретного продукту, навичок використання та факторів навколишнього середовища.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Harmony OS 3

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Huawei Health

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

AMOLED

Діагональ дисплея

1,47"

Роздільна здатність дисплея

194 х 368

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Датчики

6-осьові інерційні датчики (акселерометр, гіроскоп та компас)

Оптичний датчик частоти серцевих скорочень

Інтерфейси та підключення

Bluetooth

Wi-Fi

Bluetooth 5.0

Підтримка GPS

Ні

Наявність камери

Ні

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Будильник

Шагомір

Секундомір

Таймер

Погода

Пошук телефону

Моніторинг

Серцевого ритму

Сну

Менструального циклу

Стресу

Повідомлення

Повідомлення з додатків активності

Функції для спорту

100 режимів тренувань

Особливості

Підходяща окружність зап'ястя: 130-210 мм

Витримує тиск до: 5 ATM

Вимоги до зарядного пристрою: 5В/1А

Температура -10℃-45℃

Aвтономність

Тип акумулятора
Ємність акумулятора

180 мА*год

Зарядка

Магнітна зарядка

Час роботи

До 9 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Захист від вологи та пилу

Так

Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

43.5 x 24.5 x 9 мм

Вага

14 г

Комплектація

Гарантійний талон

Кабель для заряджання

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків