Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Задати питання

Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Silver SM-R890NZSASEK

Код:692387
Немає в наявності
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Silver SM-R890NZSASEK video preview
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Silver SM-R890NZSASEK фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Silver SM-R890NZSASEK фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Silver SM-R890NZSASEK фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Silver SM-R890NZSASEK фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Silver SM-R890NZSASEK фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Silver SM-R890NZSASEK фото
-20%
Вигода 2 700 ₴
cashback iconКешбек 108 ₴
10 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Galaxy Watch4 Classic

Пристрій, який знає вас найкраще

Щоб стати кращим - потрібно пізнати себе. Саме тому ми розробили нові Galaxy Watch4 Classic, які стануть відмінним супутником на шляху до самовдосконалення. 1

Класика поза часом

Чудовий дизайн

Пристебніть ремінець - повний вперед

Відчуйте комфорт протягом усього дня завдяки спортивному ремінцю Ridge Sports Band. Фтореластомірний матеріал забезпечує довговічність та захист від поту, зберігаючи при цьому комфортне розташування на зап'ясті з урахуванням вашого активного способу життя.?

Новий день - новий циферблат

Вибирайте між аналоговими та цифровими циферблатами з різноманітними фонами, шрифтами та кольорами з урахуванням вашого смаку, погоди чи подій дня. Додайте яскравості своїм циферблатам за допомогою AR Emoji та висловіть свій неповторний стиль. Анімована графіка відобразить те, чим ви займаєтеся зараз, наприклад, бігаєте або слухаєте музику.

Цей безель закружляє всім голови. І не тільки

Деякі елементи непідвладні часу, наприклад, безель, що обертається, і яскравий екран Galaxy Watch4 Classic. Витончений дизайн додасть вишуканості вашому зап'ястю, а високоякісний корпус із нержавіючої сталі підкреслить міцність та широкий функціонал.

Здоров'я починається тут

Відслідковуйте свою активність та фітнес показники на Galaxy Watch та смартфоні. Вважайте кількість пройдених кроків, перевіряйте витрати калорій і прокладайте маршрут за допомогою GPS. Galaxy Watch4 визначає і відстежує вашу фізичну активність, а також підтримує більше 90 вправ для складання більш точного звіту про результати ваших тренувань. 2, 3, 4, 5, 6, 7

Просто дослухайтеся до сигналів свого тіла.

Отримайте результат біоімпедансного аналізу (БІА) тіла лише за 15 секунд. Будь-коли і будь-де.

Познайомтеся з вашим тілом ближче

Новий датчик Samsung BioActive здатний визначити склад вашого тіла в режимі реального часу, що дозволить вам відстежувати динаміку на шляху до своєї мети.

Виберіть тип тренування. Решта Galaxy Watch зроблять за вас

Моніторинг щоденної активності та фітнес показників

Відслідковуйте свою активність та фітнес показники на Galaxy Watch та смартфоні. Вважайте кількість пройдених кроків, перевіряйте витрати калорій і прокладайте маршрут за допомогою GPS.

Групові змагання

Додайте ще більше мотивації - тренуйтеся разом із друзями. Насолоджуйтесь своїм прогресом разом з друзями та сім'єю за допомогою Galaxy Watch4 Classic. Відстежуйте кількість пройдених кроків та порівнюйте з результатом друзів у режимі реального часу. Отримуйте пам'ятні значки та бали у Групових змаганнях - зробіть свої тренування цікавішими, мотивуючими та інтерактивними.8

Гаджет, який дбає про вас

Galaxy Watch4 Classic визначають та відстежують вашу фізичну активність, а також підтримують понад 90 вправ для складання більш точного звіту про результати ваших тренувань.

Усі дані про стан вашого серця

Вимірювання ЕКГ та артеріального тиску

Зустрічайте новий датчик Samsung BioActive, який здатний виміряти ЕКГ та артеріальний тиск у режимі реального часу. Після початкового калібрування, датчик з легкістю визначає ваш кров'яний тиск. Ви також можете перевірити наявність відхилень у частоті та ритмі серцебиття за допомогою функції ЕКГ та зберегти дані на своєму смартфоні.
Для вимірювання артеріального тиску використовується оптичний датчик серцевого ритму, більш відомий як датчик PPG.
Запис ЕКГ відбувається за допомогою електродів9, 10, 11, 12

Найдокладніший аналіз якості сну на Galaxy Watch

Спеціальний трекер фіксує та детально аналізує фази вашого сну. Поліпшений алгоритм вимірювання дозволить вам перевірити рівень кисню в крові та характер хропіння (якщо він у вас є). Додатково ви отримаєте докладні рекомендації від Національного фонду сну для покращення його якості та тривалості. 13, 14, 15, 16, 17, 18

WIWU Pilot Sleeve 14

По-справжньому командний гравець

Нова операційна система.

Galaxy Watch4 Classic — це перший пристрій з операційною системою Wear OS, створеної спільно з Samsung. Швидкий та безшовний доступ до ваших улюблених програм — прямо із зап'ястя. Насолоджуйтесь широким вибором програм: від музичних сервісів до нескінченного асортименту програм для здоров'я та фітнесу. 19

Pecham Travel

Керуйте іншими пристроями

Сумісність.

Galaxy Watch4 Classic працюють на платформі Wear OS, створеній спільно з Samsung. Вона забезпечує безшовну синхронізацію із пристроями Samsung Galaxy. Користуйтеся компасом, керуйте функцією активного шумозаглушення в Galaxy Buds2 або запускайте програми на смартфоні прямо із зап'ястя. 20

WIWU Pilot Sleeve 14

1Доступність кольорів, розмірів, моделей та ремінців може відрізнятися залежно від країни та регіону. * Інтерфейс користувача може бути змінений. * Доступність функцій та програм може відрізнятися залежно від регіону, підключеного пристрою, ОС або оператора зв'язку. * Усі зображення на цій сторінці змодельовані з метою ілюстрації.

2Не використовуйте за наявності імплантованих кардіостимуляторів або інших медичних пристроїв.

3Не використовуйте під час вагітності

4Результати вимірювань можуть бути неточними для користувачів віком до 20 років.

5 Призначений для використання при заняттях фітнесом та оцінці загального фізичного стану. Не призначено для виявлення, діагностики, лікування будь-яких захворювань. Результати вимірювання призначені лише для особистого ознайомлення. Будь ласка, зверніться за консультацією до кваліфікованого медичного фахівця.

6Доступність функції БІА може відрізнятися залежно від країни та регіону.

7Всі функції та інтерфейс користувача можуть бути змінені.

8Galaxy Watch4 Classic має стандарт захисту IP68, заснований на випробуваннях із зануренням у прісну воду на глибину до 1,5 метрів до 30 хвилин.< / span>

9Функції вимірювання ЕКГ та АТ призначені для користувачів, які досягли 22 років і старше. Користувачам молодше 22 років доступна лише частина програми Samsung Health Monitor. Щоб ваші вимірювання артеріального тиску були точними, вам необхідно калібрувати Galaxy Watch раз на місяць (кожні 28 днів) за допомогою тонометра з манжетою. Для використання цієї програми потрібен смартфон Galaxy з ОС Android 7.0 та пізніший.

10Вимір артеріального тиску рекомендується проводити в спокої, як це робиться з використанням тонометра з манжетою. Не рекомендується вимірювати артеріальний тиск під час занять спортом, куріння чи вживання напоїв.

11Доступність функції та програми може відрізнятися залежно від регіону, типу підключеного пристрою, версії програмного забезпечення та оператора зв'язку.

>

12Історію результатів вимірювання артеріального тиску можна відстежувати у програмі Samsung Health Monitor, встановленій на смартфоні, за умови, що вона пов'язана з Galaxy Watch4 Classic.< /span>

13Функція визначення якості сну призначена для використання при заняттях фітнесом та оцінці загального фізичного стану. Не призначено для виявлення, діагностики, лікування будь-яких захворювань.

14Вимірювання призначені лише для вашого особистого ознайомлення. Будь ласка, зверніться за консультацією до кваліфікованого медичного фахівця. - Доступність функції залежить від країни та регіону.

15Для використання функції контролю сну Galaxy Watch4 Classic має бути підключений до смартфону.

16Для кращого виявлення та моніторингу хропіння розташуйте смартфон на стійкій поверхні поряд з головою так, щоб нижня частина смартфона була спрямована до вашої голови.

17За замовчуванням функцію виявлення хропіння вимкнено. Користувач може в будь-який час активувати це налаштування на своєму смартфоні, використовуючи програму Samsung Health версії 6.18 або пізніше.

18Розширені аналітичні дані від Національного фонду сну доступні лише на смартфоні, підключеному до Galaxy Watch4 Classic.

19Доступність додатків та сервісів може відрізнятися залежно від країни та регіону.

20Функція Управління Buds доступна на Galaxy Buds+, Galaxy Watch4 Classic та новіших моделях.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Wear OS by Google

Сумісність з ОС

Android

Для кого
Додаток для смартфона

Galaxy Wearable

Samsung Health

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

Super AMOLED

Діагональ дисплея

1,4"

Роздільна здатність дисплея

450 х 450

Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Сенсорний екран: Загартоване скло

Щільність пікселів: 454 ppi

Технічні характеристики

Процесор

Exynos W920

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті

1,5 Гб

Датчики

Акселерометр

Барометр

Геомагнітний

Частота пульсу

Датчик пульсу

Гироскоп

Датчик освітленності

Датчик аналізу біоелектричного імпедансу

Інтерфейси та підключення

NFC

GPS

Wi-Fi

Bluetooth 5.0

Підтримка GPS

Так

Наявність камери

Ні

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Фітнес-трекер

Розрахунок пройденої відстані

Керування камерою смартфона

Функція пошуку телефону

Відстеження сну

Відстеження часу активності

Прослуховування музики

Розумний будильник

Відстеження локації

Відстеження швидкості руху

Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Повідомлення

Соціальні мережі

Електронна пошта

Сповіщення про дзвінки

Події календаря

Повідомлення про SMS

Повідомлення з додатків активності

Функції для спорту

Біг

Особливості

Сенсорний з механічним безелем

Витримує тиск до: 5 ATM

Aвтономність

Тип акумулятора
Ємність акумулятора

361 мА*год

Зарядка

Безпровідна зарядка

Час роботи

До 40 годин

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця

Фтореластомер

Захист від вологи та пилу

IP68

Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

45.5 x 45.5 x 11 мм

Вага

52 г

Комплектація

Гарантійний талон

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Silver SM-R890NZSASEK