Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків32
Питання-відповіді50

Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch (46 mm) Silver

Код:631831
Архiв
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch (46 mm) Silver video preview
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch (46 mm) Silver video preview
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch (46 mm) Silver фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch (46 mm) Silver фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch (46 mm) Silver фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch (46 mm) Silver фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch (46 mm) Silver фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch (46 mm) Silver фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch (46 mm) Silver фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch (46 mm) Silver фото
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch (46 mm) Silver фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-53%
Вигода 5 000 ₴
cashback iconКешбек 44 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Смарт Годинник Samsung Galaxy Watch - ваш вірний помічник та особистий тренер

Живіть яскраво, розумно, активно з годинником Samsung Galaxy Watch, котрий дає змогу завжди залишатися на зв'язку та контролювати свій день. Відпочивайте, займайтеся спортом та працюйте в тому ритмі, що підходить саме вам. Смарт-годинник з вбудованим відстеженням ваших біоритмів, водонепроникним корпусом, містким акумулятором та масою корисних функцій – це все, що потрібно, щоб зробити ваше повсякденне життя простішим та комфортнішим.

Нове визначення автентичності та стилю

Samsung Galaxy Watch об'єднав в собі всі переваги смарт-годинників й ті відчуття, що дає аналоговий хронометр. Чіткий Super AMOLED екран з ефектом глибини, натурально промальований циферблат з рухомими стрілками та цокаючий звук надають йому відчуття справжнього механічного годинника.

Ваш годинник, ваш вибір

Розкрийте себе за допомогою власного Galaxy Watch, в якому кожен елемент дизайну ретельно опрацьований та бездоганний. Обирайте витончену модель з розміром екрану 42 мм (Midnight Black, Rose Gold) або більш масивну та мужню на 46 мм (Silver). А різні варіанти дизайну обкладинок та знімних ремінців (20 і 22 мм) дадуть змогу створити індивідуальний варіант, що ідеально доповнить ваш стиль.

Контроль сповіщень, активності та стресу

Galaxy Watch допоможе вам легко контролювати свою повсякденну активність та стежити за фізичними показниками. Цей смарт-годинник вміє показувати час, прогноз погоди, повідомлення, що надходять на ваш смартфон, моніторити сон та враховувати його фази, а також виступає в ролі фітнес-трекера – вимірює серцебиття, витрату калорій та навіть рівень стресу. Коли пристрій бачить нетипові зміни, він пропонує власнику зробити ряд дихальних вправ для розслаблення та концентрації.

Розпізнає до 40 видів тренувань

Samsung Galaxy Watch автоматично відстежує обрані тренування¹, контролює частоту серцевих скорочень та виявляє, коли ви змінюєте тип активності. Він розрізняє близько 40 видів фізичної активності, а також має вбудований GPS, який дозволить завжди знати, де ви знаходитеся та куди йдете. Також в смарт-годиннику є всі необхідні датчики: акселерометр, гіроскоп, барометр та датчик навколишнього світла. І, звичайно ж, він повністю синхронізується з Samsung Health.

Завжди в курсі з Always On Watch

Завдяки постійно працюючому дисплею SAMOLED з функцією Always On Watch, вам не потрібно натискати кнопку або повертати кільце на Galaxy Watch, щоб подивитися час. Яскравий та контрастний дисплей показує інформацію однаково добре і вдень, і вночі.²

Почніть свій день правильно

Galaxy Watch стане вашим особистим помічником, який допоможе ефективно спланувати свій день та легко дотримуватися графіку. Цей розумний годинник визначає, коли ви прокидаєтеся і, варто лише повернути кільце, показує вам розклад на наступні 10 годин, а також дає змогу відстежувати свої дії протягом всього дня. Крім того, ввечері ви зможете підбити підсумки: перевірити кількість кроків, графік завтрашнього дня та погоду.

Довговічність військового стандарту

Смарт-годинник Galaxy Watch створено з розрахунком на використання в найбільш жорстких умовах. Він має рейтинг водонепроникності в 5 АТМ, міцний корпус, що пройшов сертифікацію по військовому стандарту MIL-STD-810G та захисне скло Gorilla Glass DX+. Все це дає змогу використовувати його під дощем, плавати, активно займатися спортом, подорожувати.³

Розширені можливості підключення

Galaxy Watch сумісний з Android та iOS смартфонами. Він підключається до телефону через Bluetooth-з'єднання та дає змогу відстежувати вхідні дзвінки, смс-повідомлення та листи. А вбудований Wi-Fi забезпечує легкий та швидкий доступ в інтернет та роботу з онлайн сервісами.

Великий вибір додатків

Керуюча годинником ОС Tizen робить його роботу ефективною, гладкою та дає змогу використовувати як власні додатки, так і програми сторонніх розробників. Це забезпечує смарт-годиннику величезний потенціал та широкі можливості вибору. Зокрема, власники Galaxy Watch можуть скористатися такими сервісами та додатками як SmartThings, Samsung Flow, Samsung Knox, Samsung Pay, Bixby, Strava, Spotify, BMW Connected, Uber та багатьма іншими.

Довга робота, легка зарядка

Займайтеся своїми справами, не думаючи про заряд батареї. За даними компанії Samsung, модель Galaxy Watch 46 мм здатна пропрацювати до 7 днів на повністю зарядженому акумуляторі, тоді як версія на 42 мм протримається близько 4 днів. Коли ж вам знадобиться зарядити годинник, просто встановіть Galaxy Watch на док-станцію бездротової зарядки й процес почнеться автоматично.

Інтелектуальне керування домашньою технікою

Контролюйте всі підключені до мережі інтернет домашні пристрої, навіть якщо ви не вдома. За допомогою програми SmartThings простим дотиком до Samsung Galaxy Watch користувач отримує доступ до своїх пристроїв й може легко ними керувати, наприклад, увімкнути світло, телевізор, або встановити потрібну температуру в спальні.

Залиште свій гаманець в кишені – сплачуйте за покупки з допомогою годинника

З NFC-модулем й Samsung Pay оплатити покупку або послугу за допомогою Galaxy Watch так просто, як змахнути рукою. Досить піднести годинник до терміналу, й не потрібно брати з собою свій телефон або гаманець.⁴

1Galaxy Watch автоматично відстежує шість різних тренувань після десяти активних хвилин. До 40 тренувань можна відстежувати вручну.

2Використання функції «Завжди увімкнено» може збільшити споживання акумулятора.

3Galaxy Watch має рейтинг водонепроникності 50 метрів за стандартом ISO 22810:2010. Він не підходить для занять дайвінгом або аквалангом під високим тиском.

4Для роботи сервісу Samsung Pay на Galaxy Watch використовують з'єднання з мережею через LTE або Wi-Fi, або Bluetooth-з'єднання з сумісним смартфоном. Samsung Pay на Galaxy Watch сумісний лише з обраними картами, носіями й пристроями Samsung та низкою телефонів. Samsung Pay на Galaxy Watch сумісний лише з платіжними терміналами типу NFC й недоступний на смартфонах з iOS.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Tizen

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Galaxy Wearable

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Діагональ дисплея

1,3"

Роздільна здатність дисплея

360 x 360

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті
Розмір оперативної пам'яті

768 Мб

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Моніторинг

Серцевого ритму

Сну

Фізичної активності

Aвтономність

Тип акумулятора
Ємність акумулятора

472 мА*год

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Захист від вологи та пилу

Так

Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Вага

63 г

Відгуків