Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Active GL (Moon White)

Код:720052
Немає в наявності
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Active GL (Moon White) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Active GL (Moon White) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Active GL (Moon White) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Active GL (Moon White) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Active GL (Moon White) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Active GL (Moon White) фото
-31%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 44 ₴
4 499
Колір
Black фото
Blue фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Watch S1 Active

Все, що вам подобається, в одному пристрої

 

Великий екран, чіткіші деталі

Великий та чіткий 1,43-дюймовий AMOLED-дисплей забезпечує більш яскраве та детальне відображення контенту. Завдяки його високій яскравості важливі повідомлення, такі як вхідні дзвінки, нагадування та спортивні повідомлення, можуть чітко відображатися навіть при яскравому денному освітленні. А функція AOD (always-on display) із постійним показом інформації спрощує перевірку часу буквально з одного погляду.

Елегантний, легкий, зручний

Новий, стильний та полегшений дизайн Xiaomi Watch S1 Active дозволить вам відчути комфорт та свободу рухів у повній мірі. При вазі всього 36,3 г годинник відрізняється достатньою витривалістю за рахунок металевого обідка і легко зможе супроводжувати вас під час тренувань і в повсякденному житті, без будь-яких обмежень.*

Понад 200 циферблатів на будь-який смак

Вибирайте з понад 200 циферблатів із різними темами, такими як технології, спорт, машини та мультфільми. Також вам будуть доступні супер-циферблати та спеціальні кастомні циферблати, які ви зможете налаштувати самі. Тому ви можете вибрати той, який ідеально відповідатиме вашому смаку та темпераменту.

Створено для любителів спорту

Годинник підтримує 117 фітнес-режимів*, у тому числі 19 професійних, таких як баскетбол, теніс, плавання та HIIT, а також близько 100 розширених фітнес-режимів. При цьому він точно відстежує та аналізує ключові дані, такі як частота серцевих скорочень, середній темп та спалені калорії, що робить ваші тренування ефективнішими.

Водонепроникність 5 АТМ

Завдяки підвищеному ступеню вологозахисту класу 5 АТМ*, цей годинник підходить навіть для тих, хто займається плаванням. Або просто регулярно відвідує басейн.

Доступ до вашого улюбленого спортивного режиму одним натисканням

Ви можете налаштувати параметри доступу до улюбленого спортивного режиму одним натисканням кнопки SPORT. Більше того, годинник підтримує автоматичне визначення бігової доріжки, біга на свіжому повітрі та ходьби*.

Двохдіапазонний мультисистемний GPS

Вбудований дводіапазонний чип GNSS підтримує п'ять основних систем супутникового позиціонування: GPS, BeiDou, ГЛОНАСС, Galileo та QZSS. А вдосконалені алгоритми оптимізації забезпечують більш швидке та точне позиціонування, надаючи вам по-справжньому професійну статистику.

Батарея, яка не змусить вас турбуватися

Завдяки ємному акумулятору на 470 мАг та алгоритму ШІ для оптимізації енергоспоживання вам не потрібно постійно переживати про зарядку акумулятора. Одного повного заряду годиннику вистачає в середньому на 12 днів нормального використання, а в режимі енергозбереження він може протриматися всі 24 дні.* При цьому зручна магнітна док-станція для заряджання дозволить повністю зарядити акумулятор лише за 2,5 години.

Телефонні дзвінки через Bluetooth у режимі гучномовця

Завдяки вбудованому мікрофону та динаміку Watch S1 Active тепер підтримують телефонні дзвінки через Bluetooth. Тому, навіть якщо ви перебуваєте на пробіжці або в ситуації, коли не можете дістати телефон, ви зможете відповісти на вхідні дзвінки або відхилити їх одним натисканням на годинник.

Для екстрених випадків

Ви зіткнулися із кризовою ситуацією? Не панікуйте! Натисніть бічну кнопку в правому нижньому кутку три рази поспіль, щоб швидко набрати свій екстрений контакт.*

Ваше здоров'я під наглядом 24/7

Багатоканальний біосенсор PPG відстежує частоту серцевих скорочень 24 години на добу. Завдяки модернізованому обладнанню та алгоритмам датчик точно відстежує частоту серцевих скорочень навіть під час високоінтенсивних видів спорту, таких як біг по пересіченій місцевості та їзда на велосипеді. І повідомляє вас, коли частота серцевих скорочень надто висока. Також ви зможете налаштувати свій годинник на безперервний моніторинг рівня кисню в крові (SpO₂) протягом усього дня. І краще стежити за своїм сном завдяки точнішій функції моніторингу сну. Причому як тривалого сну вночі, так і спорадичного денного сну.

Жіноче здоров'я

Абсолютно новий трекер жіночого здоров'я дозволяє відстежувати менструальний цикл за допомогою програми Mi Fitness. Він автоматично відобразить ваш цикл на годиннику та синхронізує його зі смартфоном. Ви можете налаштувати повідомлення про періоди та нагадування на своєму смартфоні, і ваш годинник відображатиме ці мобільні повідомлення.

Додаток Mi Fitness

Щоденні дані про здоров'я, такі як частота серцевих скорочень, фізична форма та якість сну, дають вам чітке уявлення про ваше здоров'я. Все це ви можете легко перевірити в одному місці, просто встановивши програму Mi Fitness на свій смартфон. Програма також підтримує синхронізацію даних зі Strava та Apple Health.*

Безготівкові платежі через NFC

З Xiaomi Watch S1 Active гаманець вам більше не знадобиться. Просто доторкніться годинником до платіжного пристрою з підтримкою Mastercard®, щоб швидко та без зайвого клопоту сплатити свої покупки за допомогою безготівкового безконтактного платежу.*

*Усі фотографії, в т.ч. зображення, відео та інтерфейс користувача на цій сторінці призначені лише для демонстраційних цілей і можуть відрізнятися від фактичного продукту.

*Вага не включає ремінець і може трохи відрізнятися.

*117 фітнес-режимів включають 19 професійних фітнес-режимів та 98 розширених фітнес-режимів. Кількість фітнес-режимів залежить від версії програмного забезпечення. Переконайтеся, що у вас інстальовано останню версію програмного забезпечення.

*Водонепроникність 5 АТМ заснована на стандарті GB/T 30106-2013, ISO 22810:2010 та була протестована Національним центром тестування та нагляду за якістю годин Китаю. Номер звіту про водонепроникність: QT2109087. Годинник водонепроникний до 5 АТМ (глибина 50 метрів). Його можна носити в басейні, під час плавання біля берега або під час інших занять на мілководді. Не можна використовувати у гарячому душі, сауні чи під час дайвінгу. Крім того, пам'ятайте, що під час занять водними видами спорту не слід піддавати браслет прямої дії швидких струменів води. Водонепроникність не постійна і з часом може зменшуватись.

*Автовизначення режимів тренування: автовизначення має бути включене у налаштуваннях тренування на годиннику. Після виявлення тренування користувачам необхідно підтвердити тип тренування на браслеті, щоб продовжити відстежувати всю свою тренувальну активність.

*Усі дані тестування часу автономної роботи взято з лабораторії 70mai. Термін служби батареї під час фактичного використання залежить від різних факторів, таких як конфігурація, налаштування та середовище використання, і може відрізнятись від результатів лабораторних досліджень.

*Пристрій повинен бути постійно підключений до телефону Bluetooth. Для роботи цієї функції в програмі має бути встановлений екстрений контакт.

*Безготівкові платежі приймаються лише у платіжних терміналах, що підтримуються Mastercard®.

*Пристрій не можна безпосередньо зв'язати з програмою Strava.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Пропрієтарна

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

AMOLED

Діагональ дисплея

1,43"

Роздільна здатність дисплея

466 х 466

Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Матеріал дисплея: Загартоване скло

Технічні характеристики

Датчики

Шагомір

Датчик освітлення

Акселерометр

Барометр

Лічильник калорій

Пульсометр

Компас

Датчик рівня насиченості киснем

Гироскоп

Інтерфейси та підключення

NFC

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

Підтримка GPS

Так

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Вібрація

Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Насичення крові киснем (SpO2)

Повідомлення

Соціальні мережі

Електронна пошта

Сповіщення про дзвінки

Події календаря

Повідомлення про SMS

Повідомлення з додатків активності

Особливості

Витримує тиск до: 5 ATM

Aвтономність

Тип акумулятора
Ємність акумулятора

470 мА*год

Час роботи

До 12 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

46.5 x 47.3 x 11 мм

Вага

36.3 г

Комплектація

Гарантійний талон

Кабель для заряджання

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера