Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді3

Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 GL (Silver)

Код:720014
Немає в наявності
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 GL (Silver) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 GL (Silver) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 GL (Silver) фото
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 GL (Silver) фото
-19%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 64 ₴
6 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Watch S1

Залишайтеся стильними, залишайтеся у формі

Розумний годинник у класичному стилі

Будь то важлива зустріч із клієнтом чи урочиста вечірка, Xiaomi Watch S1 подбають про те, щоб ви виглядали відповідно. Великий 1,43-дюймовий AMOLED-дисплей, створений з використанням передових технологій відображення та енергозбереження, з покриттям із суперміцного сапфірового скла подарує вам приголомшливі візуальні враження, перетворивши повільну течію часу на мистецтво. А корпус з нержавіючої сталі 316L, що має унікальні характеристики корозійної стійкості та стійкості до подряпин, робить Watch S1 найміцнішим годинником Xiaomi.

Продемонструйте свій смак, нахиливши зап'ястя

Xiaomi Watch S1 випускаються з двома варіантами ремінців: шкіряний ремінець преміум-класу і грязевідштовхувальний ремінець із фторкаучуку. Один для вас, щоб ви виглядали стильно у особливих випадках, інший – щоб дати вам комфорт для ваших вправ. Обидва ремінці легкі, м'які та приємні для шкіри. Просто оберіть ту версію, яка відповідає вашим потребам.

Xiaomi Watch S1

Двохдіапазонний мультисистемний GPS

Вбудований дводіапазонний GNSS-чип підтримує п'ять основних систем супутникового позиціонування: GPS, BeiDou, ГЛОНАСС, Galileo та QZSS, а також удосконалені алгоритми оптимізації для більш швидкого та точного позиціонування, надаючи професійну статистику.

117 режимів тренування

Годинник підтримує 117 режимів тренувань*, включаючи 19 професійних режимів тренувань, серед яких баскетбол, теніс, плавання, високоінтенсивні інтервальні тренування та багато іншого. Яким би видом спорту ви не займалися, Xiaomi Watch S1 допоможуть вам удосконалювати свої навички в ньому. А сучасне апаратне та програмне забезпечення забезпечить точний запис статистики тренувань.

Xiaomi Watch S1

Доступ одним дотиком

Спеціальна кнопка SPORT забезпечить швидкий доступ до вашого улюбленого тренування одним дотиком. Крім того, цей смарт-годинник також підтримує автоматичне визначення деяких видів активності, включаючи бігову доріжку, біг на свіжому повітрі та ходьбу.*

Водонепроникність 5 АТМ

Модель Watch S1 має рейтинг водонепроникності 5 АТМ (еквівалентно 50 метрам)*, тому ви можете сміливо носити їх під час плавання на відкритій воді чи у басейні.

Xiaomi Watch S1

Цілодобовий комплексний моніторинг здоров'я

Потужні багатоканальні біосенсори PPG чудово справляються з цілодобовим моніторингом серцевого ритму. Завдяки модернізованому обладнанню та алгоритмам датчик точно відстежує частоту серцевих скорочень, навіть коли ви виконуєте високоінтенсивні вправи. І надсилає попередження, коли частота серцевих скорочень надто висока. Годинник також має сучасне апаратне та програмне забезпечення, яке робить можливим безперервний моніторинг кисню в крові протягом дня*. Це дає можливість отримати більш повну картину вашого фізичного стану. Крім того, покращений моніторинг сну тепер 35% точніше визначає та записує дані про якість вашого сну, а також допомагає виробити здоровіші звички до сну. У той час як функція виявлення стресу та дихальні вправи допоможуть контролювати свій емоційний стан.

Тривалий час автономної роботи

Xiaomi Watch S1 оснащені великою батареєю ємністю 470 мАг, яка значно подовжує час використання, тому вам не доведеться турбуватися про часту зарядку. При типовому сценарії використання одного заряду годинника вистачає в середньому на 12 днів, а в режимі енергозбереження цей час збільшується вдвічі – до 24 днів*. Крім того, з абсолютно новою магнітною док-станцією для бездротової зарядки ви можете швидко заряджати свій годинник, де б ви не знаходилися.

Xiaomi Watch S1

Звільніть руки завдяки телефонним дзвінкам через Bluetooth

Коли на телефон надходить дзвінок, ви можете відповісти на нього одним дотиком і говорити прямо в годинник* завдяки вбудованому мікрофону та динаміку. Тепер ви не пропустите важливий дзвінок, навіть якщо тренуєтеся або не можете швидко дотягнутися до смартфона.

Проста безготівкова оплата прямо з вашого зап'ястя

Завдяки партнерству з MasterCard Xiaomi Watch S1 підтримують безготівкові платежі за допомогою NFC*. Тому ви зможете легко здійснювати покупки та оплачувати їх одним рухом руки.

Xiaomi Watch S1

Повний звіт про ваше здоров'я в одному місці

Легко переглядайте всю статистику, що вас цікавить, у додатку Mi Fitness. У ньому ви можете легко побачити щоденну статистику здоров'я, таку як частота серцевих скорочень, фітнес та якість сну, що дасть вам чіткіше уявлення про своє здоров'я. Також годинник може синхронізувати дані зі Strava* та Apple Health*, допомагаючи вам усе тримати під контролем.

Швидкий виклик для екстрених випадків

Відчули різке нездужання чи потрапили у неприємну ситуацію? Xiaomi Watch S1 допоможуть вам убезпечити себе. У разі надзвичайної ситуації натисніть кнопку в правому нижньому кутку годинника тричі поспіль, щоб швидко зв'язатися зі своїм екстреним контактом*.

Xiaomi Watch S1

1Всі зображення на цій сторінці призначені тільки для демонстрації і можуть відрізнятися від реального продукту.

2Цей продукт та його функції не призначені для використання у якості медичного пристрою та не призначені для прогнозування, діагностики, запобігання або лікування будь-яких захворювань.

3Сапфірове скло: синтетичне сапфірове скло.

4Всі дані тестування терміну служби батареї отримані з лабораторії 70mai. Термін служби батареї під час фактичного використання залежить від різних факторів, таких як налаштування, експлуатація та середовище використання, і може відрізнятись від лабораторних результатів.

5117 режимів тренування включають 19 професійних режимів та 98 розширених режимів тренування. Кількість режимів тренування залежить від версії програмного забезпечення. Переконайтеся, що у вас інстальовано останню версію програмного забезпечення.

6Водонепроникність 5 АТМ: Xiaomi Watch S1 мають рейтинг водонепроникності 5 АТМ (50 метрів). Рейтинг заснований на стандарті GB/T 30106-2013 та був протестований Китайським національним центром перевірки та тестування годинної якості. Номер звіту про випробування - QT2111133. Їх можна носити в басейні, під час плавання біля берега або під час інших занять на мілководді. Проте годинник не можна використовувати у гарячому душі, сауні чи під час дайвінгу. Крім того, під час занять водними видами спорту уникайте прямої дії на годинник швидких потоків води.

7Рівень водостійкості не є незмінним і може знижуватися з часом. Будь ласка, використовуйте ремінець із фторкаучуку для занять водними видами спорту.

8Функція моніторингу кисню в крові (SpO₂) не призначена для діагностики, профілактики, моніторингу, прогнозування будь-якого захворювання, дослідження фізіологічних процесів або будь-яких інших медичних цілей. Усі дані та відстеження повинні використовуватись лише для особистого ознайомлення. Якщо ви почуваєтеся некомфортно, використовуйте професійні медичні пристрої або зверніться за допомогою до лікаря.

9Безготівкові платежі NFC приймаються лише у платіжних терміналах, що підтримуються Mastercard®. Доступність платежів Mastercard® та доступність NFC можуть відрізнятися залежно від регіону.

10Xiaomi Watch S1 не можна безпосередньо прив'язати до програми Strava.

11Функція екстреного контакту потребує постійного підключення пристрою до телефону по Bluetooth®. Спочатку увімкніть функцію, а потім встановіть екстрений контакт.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Пропрієтарна

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Mi Fitness

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

AMOLED

Діагональ дисплея

1,43"

Роздільна здатність дисплея

466 х 466

Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Матеріал дисплея: Сапфіровий

Щільність пікселів: 461 ppi

Сенсорний AMOLED-екран

Технічні характеристики

Датчики

Шагомір

Датчик освітлення

Акселерометр

Барометр

Лічильник калорій

Пульсометр

Компас

Датчик рівня насиченості киснем

Гироскоп

Інтерфейси та підключення

NFC

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

Підтримка GPS

Так

Наявність камери

Ні

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Будильник

Фітнес-трекер

Розрахунок пройденої відстані

Не турбувати

Погода

Функція пошуку телефону

Відстеження часу активності

Прослуховування музики

Відстеження локації

Відстеження швидкості руху

Відстеження сну

Ліхтарик

Управління музикою

Моніторинг

Калорій

Серцевого ритму

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Менструального циклу

Стресу

Насичення крові киснем (SpO2)

Повідомлення

Соціальні мережі

Електронна пошта

Сповіщення про дзвінки

Події календаря

Повідомлення про SMS

Повідомлення з додатків активності

Функції для спорту

Біг

Еліптичний тренажер

Плавання

Біг на доріжці

Біг у залі

Їзда на велосипеді

Велотренажер

Особливості

Вбудований мікрофон

Звуковий сигнал

Голосовий помічник

Вібрація

Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n

Щільність пікселів: 461 ppi

Динамік (гучний зв'язок)

Витримує тиск до: 5 ATM

Aвтономність

Тип акумулятора
Ємність акумулятора

470 мА*год

Зарядка

Магнітна зарядка

Час роботи

До 12 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Захист від вологи та пилу

IPX7

Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

46.5 x 46.5 x 11 мм

Вага

52 г

Комплектація

Гарантійний талон

Кабель для заряджання

Інструкція

Смарт-годинник

Док-станція для бездротової зарядки

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера