Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Валіза VIF Cancun M (Grey)

Код:686899
Очікується
Валіза VIF Cancun M (Grey) фото
Валіза VIF Cancun M (Grey) фото
Валіза VIF Cancun M (Grey) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Модель

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дорожня валіза ТМ VIF – це стильний і надійний аксесуар для будь-яких поїздок. Він виконаний з полікарбонату, який відрізняється завидною міцністю. І має два відділення з додатковими кишенями і знімним несесером, який можна використовувати як розділову панель, що дозволяє зручно розподілити найрізноманітніші речі. Кодовий замок TSA подбає про безпеку вашого багажу в дорозі, а колеса, що вільно обертаються в усіх напрямках, і висувна телескопічна ручка додають комфорту в дорозі. Подорожуйте із задоволенням і залишайте собі більше сил на відпочинок і вивчення нових місць.

 

Особливості:

  • Виготовлений з міцного та ударостійкого полікарбонату
  • Зручна організація внутрішнього простору
  • Еластичні ремені для фіксації речей
  • Чотири подвійні колеса, що обертаються на 360°
  • Телескопічна ручка з фіксацією в трьох положеннях
  • Вбудований замок TSA
  • Стильний дизайн
 

Справжня міцність

Аксесуар виготовлений з полікарбонату – найекологічнішого з пластиків, використовуваних для виробництва валіз. До того ж дуже міцного. Валізу з полікарбонату практично неможливо зламати. При сильному ударі матеріал зігнеться, а потім повернеться в первинний стан, в більшості випадків, не залишивши навіть сліду від удару. Але потрібно враховувати, що такі валізи рекомендується повністю заповнювати речами, щоб усередині не було вільного місця.

 

Місткий та зручний

Чемодан VIF дозволяє не тільки взяти з собою в поїздку все необхідне, але й зручно розподілити речі всередині. Щоб легко і швидко знаходити все, що вам буде потрібно. Всередині він має 2 незалежні відсіки, один з яких відділений перегородкою на блискавці, а другий – має еластичні ремені, які допомагають зафіксувати вміст. При цьому знімний несесер оснащений одним або двома (в залежності від моделі) об'ємними сітчастими кишенями на блискавці і вбудованою вішалкою, що ще більше полегшує організацію ваших речей.

 

Легко котити або нести

Чотири подвійних колеса, здатні обертатися на всі 360° зроблять вашу подорож ще комфортнішою. Вони полегшують маневрування і дозволяють везти валізу в будь-якому напрямку. А телескопічна ручка з фіксацією в трьох положеннях і додаткові зовнішні ручки дозволяють легко котити або переносити валізу, не докладаючи особливих зусиль.

 

TSA – замок з функцією митного огляду

З валізою VIF можна вільно подорожувати на будь-які відстані, не переживаючи за збереження своїх речей. Вбудований замок TSA і подвійна блискавка забезпечують підвищений рівень захисту. Замок закривається на кодову комбінацію, а при необхідності огляду митні служби зможуть відкрити його універсальним ключем, не збиваючи ваш код і не пошкоджуючи валізу.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Розмір валізи
Матеріал корпуса
Матеріал підкладки
Захист від злому

Ні

Особливості

Подвійні колеса

Обертання коліс на 360°

Кількість коліс: 4

Телескопічна ручка з фіксацією у трьох положеннях

Еластичні ремені для фіксації речей

Додаткові характеристики

Колір
Комплектація

Валіза

Найпопулярніші запити в категорії Валіза VIF Cancun M (Grey)