Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків7
Питання-відповіді15

Meizu 16X 6/128Gb (Black)

Код:632445
Архiв
Meizu 16X 6/128Gb (Black) video preview
Meizu 16X 6/128Gb (Black) фото
Meizu 16X 6/128Gb (Black) фото
Meizu 16X 6/128Gb (Black) фото
Meizu 16X 6/128Gb (Black) фото
Meizu 16X 6/128Gb (Black) фото
Meizu 16X 6/128Gb (Black) фото
Meizu 16X 6/128Gb (Black) фото
Meizu 16X 6/128Gb (Black) фото
Meizu 16X 6/128Gb (Black) фото
Meizu 16X 6/128Gb (Black) фото
Meizu 16X 6/128Gb (Black) фото
Meizu 16X 6/128Gb (Black) фото
Meizu 16X 6/128Gb (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-20%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 59 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Доторкніться до досконалості

Meizu 16 з його величезним безрамковим екраном, плавними лініями та витонченим корпусом, товщиною всього 7,5 мм, настільки хороший, що просто неможливо встояти перед спокусою негайно взяти його в руки. Кожна його деталь досконала і знаходиться на своєму місці, створюючи смартфону бездоганно елегантний образ.

Безмежний простір у ваших руках

Широкоформатний 6-дюймовий екран Meizu 16 – це справжній океан барв з роздільною здатністю FullHD + (2160 x 1080 пікселів). Він заповнює собою практично всю фронтальну поверхню, дозволяючи вам насолоджуватися повною, контрастною та соковитою картинкою, яку забезпечує його AMOLED-матриця. Додай яскравості у своє повсякденне життя з Meizu 16!

У гонитві за натхненням

Дует двох відмінних об'єктивів від Sony IMX380 з апертурою ƒ/1.8 та IMX350 відкриває перед вами світ повний кольору, яскравих образів та чітких ліній. Комбінація 20 Мп та 12 Мп камер, а також 4-вісна оптична стабілізація дозволяють робити чудові знімки навіть в умовах недостатнього освітлення. А різні режими, в тому числі і боке, дають відмінний інструмент для вашої творчості.

Нехай всі дивляться тільки на вас

З фронтальною камерою на 20 Мп ви здатні робити дійсно чудові селфі, які можуть ще більше підкреслити вашу красу завдяки вбудованому редактору фото з широкими можливостями.

Продуктивний процесор для швидкої роботи всіх систем

Працюйте, грайте і дивіться відео на максимальних швидкостях. 8-ядерний чіп Qualcomm Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц та 6 Гб оперативної пам'яті легко підтримають ваш темп і забезпечать справжню багатозадачність. У той час як 64 або 128 Гб вбудованої пам'яті дадуть достатньо місця для зберігання фото, відео, документів, ігор та корисних додатків.

Найсучасніший захист

Meizu 16 піклується про збереження ваших даних. Саме тому в телефоні використано лише новітні розробки. Зокрема, фронтальна камера з алгоритмом розпізнавання обличчя на базі штучного інтелекту, може миттєво впізнати власника та швидко розблокувати телефон. А вбудований в екран сканер відбитка пальця – це не лише додатковий рівень безпеки, а і дуже зручна опція. З його допомогою на розблокування смартфона у вас піде лише частка секунди.

 

Ваш смартфон – ваші правила

Використовуйте віртуальну клавішу Super mBack або перемикайтеся на систему жестів для комфортного керування телефоном. Чутлива до натиснення клавіша mBack, об'єднує в собі звичні і добре знайомі кнопки навігації, а керування за допомогою жестів дозволяє відкривати додатки, перемикатися між ними та швидко переміщатися по меню одним рухом пальця.

 

Залишайтеся на зв'язку весь день

Займайтеся своїми справами, не турбуючись про заряд, завдяки ємному акумулятору на 3100 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки (24 Вт). Дивіться відео та листуйтеся в соцмережах за допомогою WiFi або вільно спілкуйтеся, користуючись усіма перевагами високошвидкісних мереж 4G – з Meizu 16 ви зможете залишатися онлайн набагато довше.

Смартфон для геймінгу

Грай в ТОП-5 ігор на максималках!

1. ASPHALT 9

Прийміть виклик від найхоробріших та найкрутіших гонщиків і станьте новою Легендою Asphalt – від творців Asphalt 8: На зліт. У грі Asphalt 9: Легенди представлений величезний вибір крутих швидких гіперкарів від топових світових виробників, як наприклад Ferrari, Porsche, Lamborghini та W Motors. Підберіть собі автомобіль мрії та ганяйте по найбільш мальовничих локацій по всьому світу. Геть обмеження – станьте справжньою Легендою Asphalt!

2. PUBG MOBILE

100 гравців на віддаленому острові, розміром 8 ? 8 км, змагаються за перемогу та своє життя. Переможець отримує все. Вам належить шукати зброю, транспорт та ресурси, а також перемагати інших гравців на реалістичному та тактично насиченому полі бою, безпечна зона якого поступово звужується. Приготуйтеся до висадки та збору ресурсів, а також будьте готові на все, щоб вижити!

3. WORLD OF TANKS BLITZ

Тебе чекає світ сталевої броні, хвацьких рикошетів та гуркоту гармат. Рвись в атаку, веди команду до перемоги та стань справжнім героєм! Качай World of Tanks Blitz та приєднуйся до багатомільйонної армії танкістів! Найбагатший арсенал, різноманітність бойових карт, приголомшлива графіка та зрозуміле керування перетворять твій мобільний пристрій на справжнє поле битви, де все залежить від тебе та твоєї команди.

4. VAINGLORY 5V5

Збирайте команду або бийтеся соло! Вас чекає захоплююча безкоштовна PvP MOBA з епічними героями, драконами та величезною спільнотою гравців по всьому світу, готових битися поруч з вами. Vainglory 5V5 від Super Evil Megacorp – єдина мобільна MOBA «без компромісів», з чудовим геймплеєм та глибокою стратегією, найточнішим та найзручнішим керуванням, а також кращою графікою та високим фрейм-рейтом на мобільній платформі.

5. HEARTHSTONE

Зберіть колоду та киньте виклик суперникам! У Hearthstone вам належить обрати героя та привести його до перемоги у швидкій та незвичайній картковій грі. Ваша зброя – хитромудра стратегія. За лічені хвилини ви освоїтеся з потужними картами і будете бити ворога заклинаннями, закликати під свої прапори різних істот, щоб взяти верх на полі бою; тут все може змінитися в будь-яку хвилину! .. Неважливо, хто ви – новачок або знавець карткових стратегій – Hearthstone підкорить вас своєю глибиною, азартом та неповторною атмосферою.

Дізнайся більше про мобільний геймінг!

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2018

Операційна система

Android 8.0 Oreo

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,0"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2160 x 1080

Щільність пікселів, PPI

402

Кількість кольорів

16 млн

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,2 ГГц

Графічний процесор

Adreno 616

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,8

Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Основна камера: IMX380 + OIS + IMX350; Апертура: ƒ/1,8; Фронтальна камера: Швидке розпізнавання обличчя

Фронтальна камера

Фронтальна камера

20 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Bluetooth

5,0

NFC

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса
Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

154 г

Завантаження

Відгуків