Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків27
Питання-відповіді58

Meizu 16th 6/64Gb (Moonlight White)

Код:631648
Архiв
Meizu 16th 6/64Gb (Moonlight White) video preview
Meizu 16th 6/64Gb (Moonlight White) video preview
Meizu 16th 6/64Gb (Moonlight White) фото
Meizu 16th 6/64Gb (Moonlight White) фото
Meizu 16th 6/64Gb (Moonlight White) фото
Meizu 16th 6/64Gb (Moonlight White) фото
Meizu 16th 6/64Gb (Moonlight White) фото
Meizu 16th 6/64Gb (Moonlight White) фото
Meizu 16th 6/64Gb (Moonlight White) фото
Meizu 16th 6/64Gb (Moonlight White) фото
Meizu 16th 6/64Gb (Moonlight White) фото
Meizu 16th 6/64Gb (Moonlight White) фото
Meizu 16th 6/64Gb (Moonlight White) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-70%
Вигода 9 800 ₴
cashback iconКешбек 41 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
 
 

Meizu 16th – ідеальний до дрібниць

Феєрично яскравий і майже що «живий» екран Meizu 16th з діагоналлю 6 дюймів і співвідношенням сторін 18:9 змусить вас поглянути по-новому на навколишній світ. Він займає 91,18% передньої панелі і практично позбавлений рамок. АМOLED-матриця забезпечує яскраву картинку, а роздільна здатність в 2К (2160x1080 точок) дозволяє розгледіти навіть найдрібніші деталі зображень.

   
   

Професійне оснащення для ідеальних фото

Новий флагман Meizu отримав все найкраще, щоб відповідати своєму статусу. У тому числі висококласну основну камеру від Sony з комбінацією ширококутного і телеоб'єктива. Вона складається з двох датчиків: основного IMX380 на 12 Мп зі світлосилою ƒ/1.8, а також додаткового IMX350 на 20 Мп і апертурою ƒ/2.6. Камера з легкістю знімає відео в роздільній здатності 4К і робить чудові фото. У тому числі з ефектом боке або покадрово в режимі Time-lapse.

   
   

Усе чітко й детально

Великі пікселі в 1,55 мкм мають кращу світлочутливість і дозволяють Meizu 16th робити відмінні знімки навіть в умовах слабкого освітлення Новий процесор обробки зображень Spectra 280 дає великий приріст в якості фотографій, а 2-кратний оптичний зум, лазерний автофокус і 4-осьова оптична стабілізація подбають, щоб зображення було чітким, аж до дрібниць. Операційна система Flyme 7 і штучний інтелект роблять основну камеру дійсно «розумною». Вона здатна визначати поточну сцену і підлаштовувати режим для оптимальної зйомки за будь-яких умов.

   
   

Ідеальна камера для дивовижних селфі

Фронтальна камера з модулем на 20 Мп, 5-шаровим об'єктивом та широкою діафрагмою ƒ/2.0 вміє робити приголомшливо чіткі й красиві селфі. Щоб кожне фото було блискучим, їй допомагає штучний інтелект і спеціальний софт AI intelligent beauty від ArcSoft. Він автоматично розпізнає обличчя та об'єкти і покращує зображення. Тобто вам не потрібно буде обробляти фото – ви отримуєте вже готовий до публікації знімок. Завдяки вбудованому штучному інтелекту, фронтальна камера вміє швидко і ефективно впізнавати власника по обличчю. Тому, ви легко можете розблокувати свій смартфон лише поглянувши на нього.

   
   

Нестримна міць

Усередині Meizu 16th прихована справжня міць – фламанський процесор Snapdragon 845 в зв'язці з графічним прискорювачем Adreno 630. До речі, це перший смартфон Meizu, що використовує топовий процесор від Qualcomm. Створений на основі 10-нм техпроцесу, цей чипсет забезпечує смартфону не тільки приголомшливу швидкість роботи, але й кращу енергоефективність. А разом з 6 Гб оперативної пам'яті і новою рідинною системою охолодження він дозволить вам розігнатися по повній!

   
   

Бездоганний звук

Сучасний аудіочіп та стереофонічні динаміки створюють дійсно відмінне звучання з глибокими виразними басами. Воно передає найтонші нюанси аудіо, щоб ви могли отримати справжнє задоволення від улюбленої музики та ігор. А 64 або 128 Гб вбудованої пам'яті дозволяють завантажити різноманітні музичні підбірки і насолоджуватися ними всюди.

   
   

Сканер відбитків пальців, вбудований в екран

Механічні кнопки давно залишилися в минулому, і Meizu 16th впевнено це доводить. Смартфон обзавівся супершвидким сканером відбитків пальців з мінімальним часом відгуку в 0,25 секунди, вбудованим прямо в екран. І віртуальною клавішею Super mBack 2.0, яка тепер стала смужкою і основним елементом системи свайпів Super Swipe. Це максимально полегшує навігацію по меню і взаємодію зі смартфоном.

   
   

Витончена легкість

Meizu 16th – це бездоганний стиль і вишукана елегантність форм. Його тонкий корпус, практично непомітні рамки і закруглені кути створюють принадно витончений образ. Який ідеально доповнюють гладенький скляний екран, що плавно перетікає у металевий корпус, і глянець задньої панелі. Наразі, цей смартфон – найлегший і найтонший флагман 2018 року!

   
   

Flyme 7 – краще, простіше, швидше

Роботою смартфона керує ОС Android 8.1 Oreo, доповнений вдосконаленою оболонкою Flyme 7 з безліччю зручних та практичних функцій. Зокрема, в ньому є швидкий пошук додатків без відриву руки від дисплею і сучасний алгоритм обробки фотографій. А вбудована система штучного інтелекту One Mind вивчає звички користувача і прискорює роботу смартфона.

   
   

Справжня свобода спілкування

Спілкуйтеся скільки бажаєте з Meizu 16th. Два слота для nanoSIM-карт з 4G і мікрофон з системою шумозаглушення дозволяють вам вільно розмовляти по телефону або користуватися мобільним інтернетом. А Bluetooth 5.0 і модуль Wi-Fi забезпечать швидкий і стабільний бездротовий зв'язок.

   
   

Ємна батарея з функцією швидкої зарядки

Потужний літій-іонний акумулятор ємністю 3010 мАг дасть вам достатньо часу для роботи ігор і відпочинку. Тим більше, що швидка зарядка mCharge всього за 30 хвилин здатна зарядити апарат на 67%, аби він завжди був готовий до роботи.

Смартфон для геймінгу

Грай в ТОП-5 ігор на максималках!

1. ASPHALT 9

Прийміть виклик від найхоробріших та найкрутіших гонщиків і станьте новою Легендою Asphalt – від творців Asphalt 8: На зліт. У грі Asphalt 9: Легенди представлений величезний вибір крутих швидких гіперкарів від топових світових виробників, як наприклад Ferrari, Porsche, Lamborghini та W Motors. Підберіть собі автомобіль мрії та ганяйте по найбільш мальовничих локацій по всьому світу. Геть обмеження – станьте справжньою Легендою Asphalt!

2. PUBG MOBILE

100 гравців на віддаленому острові, розміром 8 ? 8 км, змагаються за перемогу та своє життя. Переможець отримує все. Вам належить шукати зброю, транспорт та ресурси, а також перемагати інших гравців на реалістичному та тактично насиченому полі бою, безпечна зона якого поступово звужується. Приготуйтеся до висадки та збору ресурсів, а також будьте готові на все, щоб вижити!

3. WORLD OF TANKS BLITZ

Тебе чекає світ сталевої броні, хвацьких рикошетів та гуркоту гармат. Рвись в атаку, веди команду до перемоги та стань справжнім героєм! Качай World of Tanks Blitz та приєднуйся до багатомільйонної армії танкістів! Найбагатший арсенал, різноманітність бойових карт, приголомшлива графіка та зрозуміле керування перетворять твій мобільний пристрій на справжнє поле битви, де все залежить від тебе та твоєї команди.

4. VAINGLORY 5V5

Збирайте команду або бийтеся соло! Вас чекає захоплююча безкоштовна PvP MOBA з епічними героями, драконами та величезною спільнотою гравців по всьому світу, готових битися поруч з вами. Vainglory 5V5 від Super Evil Megacorp – єдина мобільна MOBA «без компромісів», з чудовим геймплеєм та глибокою стратегією, найточнішим та найзручнішим керуванням, а також кращою графікою та високим фрейм-рейтом на мобільній платформі.

5. HEARTHSTONE

Зберіть колоду та киньте виклик суперникам! У Hearthstone вам належить обрати героя та привести його до перемоги у швидкій та незвичайній картковій грі. Ваша зброя – хитромудра стратегія. За лічені хвилини ви освоїтеся з потужними картами і будете бити ворога заклинаннями, закликати під свої прапори різних істот, щоб взяти верх на полі бою; тут все може змінитися в будь-яку хвилину! .. Неважливо, хто ви – новачок або знавець карткових стратегій – Hearthstone підкорить вас своєю глибиною, азартом та неповторною атмосферою.

Дізнайся більше про мобільний геймінг!

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2018

Операційна система

Android 8.1 Oreo

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,0"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2160 x 1080

Щільність пікселів, PPI

402

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

18:9

Співвідношення екран/корпус

84,3%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Графічний процесор

Adreno 630

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,8 + f/2,6

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Основна камера: Sony IMX380 + OIS + IMX350; Апертура: ƒ/1,8 + ƒ/2,6; Уповільнена фотозйомка; Панорамна зйомка; Професійний режим; 6-світлодіодний спалах; Фронтальна камера: Апертура: ƒ/2,0; 5-елементна лінза, редактор Селфі ArcSoft; Швидке розпізнавання обличчя

Фронтальна камера

Фронтальна камера

20 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Bluetooth

5,0

NFC

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса
Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

152 г

Завантаження

Відгуків