Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Asus ROG Phone 8 Pro 16/512GB Phantom Black (90AI00N3-M000R0)

Код:741099
Є в наявності
Asus ROG Phone 8 Pro 16/512GB Phantom Black (90AI00N3-M000R0) video preview
Asus ROG Phone 8 Pro 16/512GB Phantom Black (90AI00N3-M000R0) фото
Asus ROG Phone 8 Pro 16/512GB Phantom Black (90AI00N3-M000R0) фото
Asus ROG Phone 8 Pro 16/512GB Phantom Black (90AI00N3-M000R0) фото
Asus ROG Phone 8 Pro 16/512GB Phantom Black (90AI00N3-M000R0) фото
Asus ROG Phone 8 Pro 16/512GB Phantom Black (90AI00N3-M000R0) фото
Asus ROG Phone 8 Pro 16/512GB Phantom Black (90AI00N3-M000R0) фото
Asus ROG Phone 8 Pro 16/512GB Phantom Black (90AI00N3-M000R0) фото
Asus ROG Phone 8 Pro 16/512GB Phantom Black (90AI00N3-M000R0) фото
Asus ROG Phone 8 Pro 16/512GB Phantom Black (90AI00N3-M000R0) фото
Asus ROG Phone 8 Pro 16/512GB Phantom Black (90AI00N3-M000R0) фото
Asus ROG Phone 8 Pro 16/512GB Phantom Black (90AI00N3-M000R0) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Оформлюй попереднє замовлення й отримуй
Новинка
cashback iconКешбек 599 ₴
59 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Більше, ніж ігри

Зробіть крок у майбутнє мобільного геймінгу – з революційним ROG Phone 8 Pro, що поєднує усі переваги флагманського смартфона з передовими ігровими функціями. Працюючи на базі мобільної платформи Snapdragon 8 Gen 3 із ексклюзивною системою охолодження, він гарантує безпрецедентний рівень продуктивності. Смартфон оснащений AMOLED-дисплеєм Samsung з технологією LTPO, діагоналлю розміром 6,78 дюймів і піковою яскравістю 2500 кд/м², а для високоякісної зйомки є система камер з шестиосьовим гібридним стабілізатором, що включає телефотокамеру з трикратним збільшенням. Залишайтеся завжди на вершині – з унікальним смартфоном, створеним для геймерського способу життя!

Зроблено для майбутнього

У своїй восьмій версії серія ROG Phone зазнала найсерйозніших змін за всю свою історію. З чисто ігрового смартфона пристрій перетворився на футуристичний флагман з більш тонким та легким корпусом, більш вузькою екранною рамкою і більш універсальним дизайном, який сподобається не тільки геймерам.

AniMe Vision

Програмоване підсвічування AniMe Vision, що складається з 341 крихітного світлодіода, здатне відображати барвисті анімовані ролики, але при бажанні його можна вимкнути, так що воно зовсім не буде помітним.

Граємо за будь-якої погоди!

Пило- та водонепроникність ROG Phone 8 Pro відповідає стандарту IP68, тому користуватися смартфоном без побоювання можна буде в будь-яких умовах.

Повний контроль

Вбудовані тригери AirTrigger підтримують безліч жестів, забезпечуючи зручне керування в іграх – як на консолі! Достатньо підключити кулер AeroActive Cooler X, і ви отримаєте дві додаткові апаратні кнопки для ще зручнішого керування в іграх. Мобільний контролер ROG Tessen перетворює смартфон ROG Phone 8 Pro на повноцінну та ергономічну ігрову консоль.

Все для перемоги!

ROG Phone 8 Pro доповнений унікальними та дуже корисними програмними функціями, які ще більше підвищують користувальницький комфорт.

X Sense 2.0

Функція X Sense 2.0 використовує штучний інтелект для розпізнавання образів, щоб не лише визначати основні події, а й автоматично збирати предмети, продовжувати розмову та розширювати можливості для бездоганного керування героєм у сумісних іграх.

X Capture

Застосовуючи штучний інтелект для розпізнавання образів, функція X Capture автоматично записує найкращі моменти гри, наприклад, якщо гравець вибиває кількох ворогів або перемагає у грі.

Фоновий режим

Цей режим працює в іграх з підтримкою автоматичного бою, тому гру можна запустити у фоновому режимі, щоб продовжити квест без втручання та не боячись, що система призупинить чи закриє її.

AI Grabber

ШІ розпізнавання образів у сумісних іграх може визначати ключові слова у розмовах або діалогах, так що гравець може легко скопіювати вміст для пошуку в інтернеті, якщо йому потрібна підказка.

Vibration Mapping

Ця функція дозволяє встановити різні рівні тактильного відгуку для кожної з кнопок, що полегшує їх пошук і використання. Наприклад, можна встановити легку вібрацію для звичайних атак та інтенсивнішу для потужних комбінацій.

Microsoft PhoneLink

Розширте можливості свого смартфона за допомогою комп'ютера! Отримуйте доступ до екрану, галереї та всього вмісту смартфона в реальному часі швидко та легко.

GameCool 8

У тонкому корпусі ROG Phone 8 Pro ховається потужна система охолодження GameCool 8, яка може похвалитися підвищеною ефективністю на 22%. А кулер AeroActive нової версії додає до цього ще 20%! Між процесорним модулем та металевою пластиною біля задньої панелі розташовується теплопровідник Rapid-Cooling Conductor, який слугує для рівномірного відведення тепла від усіх елементів смартфона. Прикріплений кулер AeroActive Cooler X виявляється саме в тому місці, де знаходиться теплопровідник, що ще більше підвищує ефективність охолодження.

Потужна конфігурація

Смартфони ROG Phone завжди задають нові стандарти продуктивності. Цьому сприяє ефективне охолодження та спеціальний X-режим, що розкриває весь швидкісний потенціал процесора. Мобільна платформа Snapdragon 8 Gen 3 працює на частоті 3,3 ГГц: центральний процесор став швидшим на 30%, а графічне ядро – на 25%. В якості оперативної пам'яті застосовується LPDDR5X (8533 Мбіт/с), а накопичувач для даних користувача використовує інтерфейс UFS 4.0.

Все найкраще – у кадрі

ROG Phone 8 Pro оснащується системою трьох камер для різних видів зйомки, включаючи ультраширокі фото, наближення віддалених об'єктів, запис відео з бездоганною стабілізацією.

Основна камера: IMX890, 50 Мп

Створена на основі новітнього сенсора Sony IMX890 з роздільною здатністю 50 Мп, основна камера з 24-міліметровим об'єктивом чудово підходить для вуличної фотозйомки. Режим дворазового збільшення без втрат якості перетворює її на еквівалент камери з 50-міліметровим об'єктивом — для зйомки портретів або кулінарних шедеврів.

6-осьовий стабілізатор Hybrid Gimbal Stabilizer 3.0

Щоб підвищити чіткість фото- та відеозйомки, основна камера використовує 6-осьовий стабілізатор Hybrid Gimbal Stabilizer 3.0, здатний коригувати рух в діапазоні від -3 до +3 градусів. Стабілізація працює в стандартному та портретному режимах, її можна успішно застосовувати під час зйомки в умовах слабкого освітлення. ROG Phone 8 Pro також дозволяє отримувати відео з бездоганною стабілізацією. Апаратна оптична стабілізація та оновлений алгоритм електронної стабілізації (із застосуванням гіроскопа для визначення руху) досягають цього шляхом динамічної зміни кута огляду.

Телефотокамера з 3-кратним збільшенням та оптичною стабілізацією

Вперше в лінійці смартфонів ROG Phone представлена 32-мегапіксельна телефотокамера, призначена спеціально для зйомки віддалених об'єктів. Вона підтримує триразове збільшення, а також має вбудовану систему оптичної стабілізації та нічний режим для умов слабкого освітлення. Технологія HyperClarity дозволяє зберегти високу деталізацію із збільшенням від 10 до 30 завдяки використанню файлів у форматі RAW.

Ультраширокоформатна камера: 0,7x, 13 Мп

Ультраширокоформатна камера ROG Phone 8 Pro з роздільною здатністю 13 Мп ідеально підходить для зйомки пейзажних фотографій або портретних фото в обмеженому просторі. Використовуючи лінзи довільної форми та сучасні алгоритми, що компенсують спотворення лінз, вона видає чудові знімки, що виглядають природно.

Ультраширокоформатна селфі-камера: 32 Мп, RGBW

Фронтальна камера з ультрашироким кутом огляду (90) ідеально підходить для групових селфі. При цьому, залежно від ситуації кут можна міняти між стандартним 1х та ультрашироким 0,7х. Завдяки наявності додаткових білих пікселів, RGBW-матриця з роздільною здатністю 32 Мп здатна вловити більше світла, отже знімки при слабкому освітленні будуть якіснішими.

AMOLED-екран із частотою 165 Гц

Дисплей смартфона ROG Phone 8 Pro заснований на гнучкій AMOLED-панелі E6 з діагоналлю 6,78”, що підтримує адаптивну частоту оновлення з метою зниження енергоспоживання. Крім того, можна вручну зафіксувати частоту оновлення на будь-якому рівні аж до 165 Гц. Щоб смартфон моментально відгукувався на дії користувача, частота опитування сенсорного інтерфейсу складає 720 Гц. Пікова яскравість підвищена до 2500 кд/м², тому грати та дивитися фільми можна навіть за яскравого сонячного світла. Точність кольору: ΔE менше 1. За рахунок витонченої рамки відносна площа екрану становить 94%. Для збільшення міцності пристрою екран покритий захисним склом Gorilla Glass Victus 2.

Просторове звучання

Технологія Dirac Virtuo for Headphone створює ефект просторового звучання у навушниках, що підключаються за будь-яким інтерфейсом, як дротовим, так і бездротовим, а для підвищення якості голосового зв'язку застосовується новітня версія технології інтелектуального шумозаглушення. ROG Phone 8 Pro підтримує кодеки aptX adaptive та aptX Lossless, які розроблені Qualcomm та забезпечують передачу аудіосигналу з високою роздільною здатністю й низькою латентністю у бездротовомум інтерфейсі – на Bluetooth-навушники та гарнітури.

Безмежна енергія

Смартфон ROG Phone 8 Pro створений для активних користувачів і тому оснащений акумулятором великої ємності. При цьому важливо мати можливість швидкого відновлення заряду, для чого є 65-ватний USB-адаптер з технологією HyperCharge. Для більшої зручності також підтримується бездротове підзаряджання з потужністю 15 Вт.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

165 Гц

Щільність пікселів, PPI

388

Захист скла

Corning Gorilla Glass Victus 2

Кількість кольорів

1B colors

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

88,2%

Додатково

Ємнісний мультисенсорний 10-пальцевий інтерфейс (можна користуватися, не знімаючи рукавичок)

Підтримка функції Always-On display із частотою оновлення до 1 Гц

Автоматична зміна частоти оновлення 1~120 Гц (технологія LTPO), вручну – до 165 Гц

Пікова яскравість: 2500 кд/м²

HDR10

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

3,3 ГГц

Графічний процесор

Adreno 750

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять

16 Гб

Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

32 Мп

50 Мп

13 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,9 + f/2,4+ f/2,2

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

50 Мп: сенсор Sony IMX890, розмір фотоматриці – 1/1,56”, 6-осьовий гібридний стабілізатор, четверний фільтр Байєра – 12,5 МП, розмір пікселів – 2 мкм, апертура f/1,9, еквівалентна фокусна відстань: 23,8 мм; 13 Мп: ширококутний об'єктив 120°, оптика довільної форми, еквівалентна фокусна відстань: 12,7 мм; 32 Мп: апертура f/2,4, система оптичної стабілізації, триразове збільшення, піксельний бінінг - 1,4 мкм (актуальна роздільна здатність: 8 МП), еквівалентна фокусна відстань: 65,3 мм

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

RGBW-матриця

Піксельний бінгінг - 1,4 мкм (актуальна роздільна здатність: 8 МП)

Еквівалентна фокусна відстань: 22 мм

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

NavIC

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Так

Особливості

Швидка зарядка 65 Вт

Автономна робота

100% за 39 хвилин

Корпус

Матеріал корпуса
Стандарт захисту

IP68

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Водозахист

Датчики

Гіроскоп

Електронний компас

Датчик прискорення

Датчик зовнішнього освітлення

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Особливості телефону

Функція налаштування звучання AudioWizard з профілями користувача

Три мікрофони з технологією інтелектуального шумоподавлення

5-магнітний динамік

Технологія Dirac Virtuo for Headphone (ефект просторового звучання у навушниках)

Колір

Фізичні характеристики

Вага

225 г

Габарити (ВхШхГ)

163.8 x 76.8 x 8.9 мм

Комплектація

Кабель USB-C – USB-C

Зарядний пристрій 65 Вт

Чохол

Інструкція користувача

Скріпка для виймання SIM-картки

Смартфон

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Завантаження