Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Samsung Galaxy Fold 4 F936B 12/512GB Graygreen (SM-F936BZACSEK)

Код:708322
Немає в наявності
Samsung Galaxy Fold 4 F936B 12/512GB Graygreen (SM-F936BZACSEK) video preview
Samsung Galaxy Fold 4 F936B 12/512GB Graygreen (SM-F936BZACSEK) фото
Samsung Galaxy Fold 4 F936B 12/512GB Graygreen (SM-F936BZACSEK) фото
Samsung Galaxy Fold 4 F936B 12/512GB Graygreen (SM-F936BZACSEK) фото
Samsung Galaxy Fold 4 F936B 12/512GB Graygreen (SM-F936BZACSEK) фото
Samsung Galaxy Fold 4 F936B 12/512GB Graygreen (SM-F936BZACSEK) фото
Samsung Galaxy Fold 4 F936B 12/512GB Graygreen (SM-F936BZACSEK) фото
Samsung Galaxy Fold 4 F936B 12/512GB Graygreen (SM-F936BZACSEK) фото
Samsung Galaxy Fold 4 F936B 12/512GB Graygreen (SM-F936BZACSEK) фото
Samsung Galaxy Fold 4 F936B 12/512GB Graygreen (SM-F936BZACSEK) фото
Samsung Galaxy Fold 4 F936B 12/512GB Graygreen (SM-F936BZACSEK) фото
-10%
Вигода 6 500 ₴
cashback iconКешбек 584 ₴
58 499
Колір
Black фото
Green фото
Модель
256 GB512 GB

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Виділяється. Стоїть. Розгортається

6,2-дюймовий зовнішній екран створює багато можливостей для роботи однією рукою.1 На 7,6-дюймовому головному екрані обома руками можна виконувати ще більше операцій.2 Щоб звільнити руки для виконання інших завдань, просто покладіть смартфон, установивши його під потрібним кутом.3

Вишуканий зовнішній вигляд

Елегантне поєднання унікального форм-фактора з природними класичними відтінками кольору привертає увагу за кожного розкладання.

Робіть іще більше

Для видалення завдань знадобиться менше торкань. Панель завдань — ключ до багатозадачності. На неї можна додавати застосунки для швидкої навігації й перемикання між вікнами, коли потрібно підвищити ефективність роботи.4 А за допомогою функції App Pair одним дотиком на надпродуктивному екрані можна одночасно запустити до трьох програм.5

Забудьте про кнопку повернення назад

Перемикання між повідомленнями чи перегляд електронних листів — скористайтеся всіма перевагами великого головного екрана з багатовіконним режимом. Завдяки високій потужності на рівні ПК та інтерфейсу One UI можна миттєво відкривати меню й виконувати багато інших завдань.

Пишіть там, де вам потрібно

Замість пальця тепер S Pen.6 Оцініть природну точність кожного штриха, нанесеного в знайомий спосіб — ніби пером на папері.

Вражаюче імерсивний

Тепер вам справді вдасться сконцентруватися. Завдяки відсунутим назад рамкам і ще більш замаскованій піддисплейній камері екран захоплюючого 7,6-дюймового дисплея Infinity Flex став іще більшим, а чорна крапка більше не заважатиме грати в улюблені ігри.7,8

Чіт-код для приємнішої гри

Гортання стрічки новин або гра в ігри — усе відбувається плавно на дисплеї з частотою оновлення 120 Гц. Цей екран швидко реагує на запити, а частота оновлення адаптується до параметрів зображення.9

Перші складані смартфони, що не бояться води

Нехай погода не заважає вашим задумам. Не потрібно турбуватися про прогноз, коли ви користуєтесь одним із перших у світі водонепроникних складаних смартфонів.10

Камера професійного рівня, що говорить сама за себе

Складаний смартфон уперше отримує оснащення професійного рівня — модернізовану задню камеру з функцією Space Zoom і технологією Nightography. Використовуйте величезний головний екран як видошукач, щоб покращити свої навички фотографування за допомогою нових технологій.

Зовсім інший рівень нічної зйомки

Коли насичені подіями ночі приходять на зміну насиченим подіями дням, з настанням темряви деталі все одно залишаються чіткими. Передові технології OIS і VDIS згладжують відео, а рішення Super Night Solution допомагає зменшити шум — усе це для зйомки приголомшливих кліпів за тьмяного освітлення, які так і хочеться переглянути знову.

30-кратний Space Zoom

30-кратний зум Space Zoom допоможе додатково наблизитися до об’єкта зйомки. Опиніться в гущавині подій завдяки 3-кратному оптичному зуму телефотокамери й зуму Super Resolution Zoom, що поєдналися на складаному пристрої.

Красивими фотографіями потрібно ділитися

Діліться щойноствореними спогадами. Надсилайте своїм друзям великі файли, як-от відео та фотографії у високій роздільній здатності, не чекаючи наступного дня. Просто відкрийте панель спільного доступу, виберіть імена й торкніться, щоб надіслати зображення.11

Продовжуйте там, де зупинилися

Незалежно від того, яким пристроєм ви користувалися дотепер, перемістіть свої улюблені застосунки, фотографії, повідомлення й навіть налаштування на новий Galaxy Fold4 всього за кілька простих кроків.12

Процесор
4-нм

Більша потужність. Від відеодзвінків до нагального редагування — усе має відбуватися без проблем. Найпотужніший процесор на складаному пристрої Samsung Galaxy Foldable подбає про це.

Живлення, що перевершує очікування

Два акумулятори загальною ємністю 4400 мА·год (стандартно) забезпечують пристрій живленням протягом дня, а потім швидко заряджаються завдяки технології Fast Charge.13,14,15

Простір для ваших
думок

Викиньте портфель і тримайте свої файли, фотографії та все інше під рукою. Із таким великим обсягом вбудованої пам’яті легко підтримувати баланс між роботою та особистим життям.16

1Розмір зовнішнього екрана Galaxy Fold4 становить 6,2 дюйма, якщо вимірювати за діагоналлю повного прямокутника, і 6,1 дюйма з урахуванням заокруглення кутів. Фактична зона перегляду менша через заокруглені кути та отвір для камери.

2Розмір головного екрана Galaxy Fold4 становить 7,6 дюйма, якщо вимірювати за діагоналлю повного прямокутника, і 7,4 дюйма з урахуванням заокруглення кутів. Фактична зона перегляду менша через заокруглені кути та отвір для камери.

3Режим Flex підтримується під кутом від 75° до 115°.

4Панель завдань потрібно ввімкнути в налаштуваннях.

5Певні застосунки можуть не підтримувати режим Multi Active Window чи App Pair.

6Перо S Pen Fold Edition продається окремо. Використовуйте лише перо Samsung S Pen Fold Edition, спеціально розроблене для Galaxy Fold3 5G/Fold4, або S Pen Pro. Усі інші пера S Pen або стилуси несумісні з Galaxy Fold4 (включно з перами та стилусами від сторонніх виробників) і можуть пошкодити екран. Galaxy Fold4 не оснащено вбудованим слотом для пера S Pen. Пером S Pen можна користуватися лише на головному екрані.

7У порівнянні з Galaxy Fold3 5G.

8Піддисплейна камера підтримує роздільну здатність до 4 МП.

9Робота функції адаптивної швидкості оновлення екрана може відрізнятися залежно від застосунку та умов використання, наприклад налаштувань.

10Стосується Galaxy Fold4, Flip4, Fold3 5G та Flip3 5G. Galaxy Fold4 відповідає вимогам стандарту IPX8, в основі якого лежать умови випробувань на занурення в прісну воду на глибину до 1,5 м на термін до 30 хв. Не рекомендується використовувати на пляжі чи в басейні. Немає захисту від пилу.

11Щоб надсилати чи отримувати файли за допомогою Quick Share, на обох пристроях потрібно активувати можливість підключення до Wi-Fi та функцію Quick Share. Функція Quick Share доступна на смартфонах і планшетах Samsung Galaxy з ОС Android версії 10.0(Q) та One UI 2.1 чи вище, Galaxy Book Ion, Ion 2, Flex, Flex Alpha, Flex 2, Flex 2 Alpha та Galaxy Book S, представлених у травні 2021 року чи пізніше, а також Samsung Notebook Odyssey, Plus і Plus2, представлених у 2020 році чи пізніше. Пристрій Galaxy для отримання файлів повинен підтримувати Wi-Fi Direct чи Wi-Fi Aware. Швидкість передавання даних залежить від характеристик підключення пристрою до Wi-Fi, доступності Multi Device Experience та мережевого середовища.

12Для дротової передачі версія ОС на вашому старому пристрої має бути принаймні такою: Android™ 4.3, iOS 5, Windows Mobile OS 8.1 або OS 10. На пристроях зі старішою ОС слід використовувати параметри бездротової передачі даних. Якщо у вас немає необхідного USB-кабелю/роз’єму для дротової передачі даних на Samsung Galaxy, ви також можете скористатися параметрами бездротової передачі. Відкрийте розділ «Налаштування» у програмі Smart Switch Mobile на своєму новому телефоні Galaxy або завантажте Smart Switch для ПК/Mac. Дані та вміст, доступні для передачі, можуть відрізнятися залежно від ОС. Для передачі даних з iCloud або інших служб хмарного сховища потрібне з’єднання з мережею. Щоб уникнути збоїв у роботі служб обміну текстовими повідомленнями під час перенесення даних з iOS, змініть відповідні налаштування iMessage.

13Типове значення за умов тестування в сторонній лабораторії. Типове значення є приблизним середнім значенням з урахуванням відхилень ємності акумулятора серед зразків акумуляторів, які було протестовано за стандартом IEC 61960. Номінальна ємність становить 4275 мА·год.

14Приблизна оцінка на основі профілю використання середньостатистичного/типового користувача. Незалежне оцінювання виконано компанією Strategy Analytics у період із 07.12.2020 до 18.12.2020 в США з використанням попередніх версій пристрою SM-F936U за стандартних налаштувань і підключення до мережі 5G Sub6 (тестування з підключенням до мережі 5G mmWave не проводилося). Фактичний час роботи від батареї залежить від мережевого середовища, використовуваних функцій і застосунків, частоти викликів та повідомлень, кількості заряджань і багатьох інших факторів.

15Зарядний пристрій швидкого заряджання Fast Wireless Charger продається окремо.

16Потрібно налаштувати синхронізацію даних OneDrive на вашому пристрої Samsung Galaxy. Почніть із 5 ГБ безкоштовного простору в хмарі або передплатіть сховище більшого розміру.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2022

Операційна система

Android 12

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану

QXGA+

Роздільна здатність екрана, PX

2176 х 1812

Частота оновлення екрану

48-120 Гц

Щільність пікселів, PPI

373

Захист скла

Corning Gorilla Glass Victus+

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення екран/корпус

90,9%

Додатково

HDR10+

Додатковий дисплей: 6.2" Dynamic AMOLED 2X 904х2316

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

3,18 ГГц

Графічний процесор

Adreno 670

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

50 Мп

10 Мп

12 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,8 + f/2,4 + f/2,2

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

10 Мп + 4 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

25 Вт

Бездротова зарядка

Так

Корпус

Матеріал корпуса
Стандарт захисту

IPX8

Захист корпусу

Вологозахист

Водозахист

Датчики

Гіроскоп

Датчик Холла

Акселерометр

Датчик наближення

Барометр

Геомагнітний датчик

Датчик світла

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Так

Колір

Фізичні характеристики

Вага

263 г

Габарити (ВхШхГ)

Розміри у складеному вигляді: 155,1 x 67,1 x 14,2-15,8 мм; Розміри у розкладеному вигляді: 155,1 x 130,1 x 6,3 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано