Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Infinix ZERO 5G 2023 8/256GB (Submariner Black)

Код:712686
Немає в наявності
Infinix ZERO 5G 2023 8/256GB (Submariner Black) фото
Infinix ZERO 5G 2023 8/256GB (Submariner Black) фото
Infinix ZERO 5G 2023 8/256GB (Submariner Black) фото
Infinix ZERO 5G 2023 8/256GB (Submariner Black) фото
Infinix ZERO 5G 2023 8/256GB (Submariner Black) фото
Infinix ZERO 5G 2023 8/256GB (Submariner Black) фото
Infinix ZERO 5G 2023 8/256GB (Submariner Black) фото
cashback iconКешбек 129 ₴
12 999
Колір
Black фото
Orange фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Infinix ZERO 5G 2023

Більше потужності, більше можливостей

Насолоджуйтеся по-справжньому швидкою роботою смартфона завдяки оновленому чипсету MediaTek Dimensity 1080. Він відрізняється помітно збільшеною у порівнянні з попереднім поколінням частотою процесора у 2,6 ГГц, за рахунок чого здатний забезпечити більш швидкий запуск ігор та інших застосунків. Крім того, чип створений на основі передового 6-нм техпроцесу, що позитивно впливає на енергоефективність смартфона, дозволяючи вам використовувати його ще довше.

Clever 5G

Фірмовий режим Clever 5G дозволяє Infinix ZERO 5G 2023 автоматично підтримувати низьке енергоспоживання при збереженні високої продуктивності. У цьому режимі під час завантаження файлів або перегляду онлайн-відео мережа 5G об'єднуватиме зв'язок із мережею 4G, Wi-Fi 2,4 ГГц і Wi-Fi 5 ГГц, щоб збільшити пропускну здатність та швидкість мережі.

Більше пам'яті, коли це необхідно

Смартфон підтримує технологію розширення пам'яті, яка дозволяє додавати до 8 ГБ оперативної пам'яті ще 5 ГБ за рахунок постійної флеш-пам'яті, збільшуючи загальний доступний обсяг до 13 ГБ. Це не тільки підвищує швидкість обробки даних, але й прискорює роботу смартфона під час виконання різних функцій та завдань.

Потужна потрійна камера для чітких знімків

Смартфон оснащений 50-мегапіксельною AI камерою, яка забезпечує чіткі фотографії незалежно від того, знімаєте ви пейзажі, будівлі або портрети. Вона дозволяє зберегти та передати на фото більше деталей, а додаткові модулі допоможуть досягти балансу та забезпечать більшу глибину зображення, щоб ви могли отримати потрібний вам ефект.

Краса ночі

Робіть чіткі портрети при слабкому освітленні та зберігайте деталі навіть уночі за допомогою режиму зйомки Super Night Mode. І використовуйте різні нічні фільтри, щоб отримати унікальні кадри у різних стилях, навіть якщо знімаєте в одній і тій самій обстановці. З Infinix ZERO 5G ви зможете показати всім справжню красу ночі.

Режим фільму

Знімайте як справжній режисер у режимі фільму. Він пропонує різні фантастичні шаблони, щоб зробити створення відео набагато простішим, а редагування ефективнішим. Виявіть своє творче бачення та створюйте шедеври у будь-який час.

Яскраве зображення. Плавний відгук

Подивіться, як все оживає на великому 6,78-дюймовому дисплеї з роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення Super Fluid 120 Гц. Його пікова яскравість досягає 500 ніт, що дозволяє вільно користуватися телефоном на вулиці навіть у сонячний день, а яскраві кольори та плавний відгук роблять перегляд мультимедіа та ігри ще більш захоплюючими. Крім того, користувач сам може налаштувати кольоровий тон екрана, щоб він більше відповідав його смакам. Завдяки інтелектуальному переключенню між частотою 120 Гц і 60 Гц у різних сценаріях використання, телефон забезпечує не тільки комфорт, але й більш економно витрачає енергію. Тому його заряду вистачить на довше.

Батарея, яка дарує вам упевненість

Всередині ZERO 5G знаходиться батарея ємністю 5000 мАг із повністю оптимізованою технологією безпечної швидкої зарядки потужністю 33 Вт, що підтверджено сертифікатом TÜV Rheinland. Вона забезпечить стабільну роботу телефону протягом усього дня, дозволяючи залишатися на зв'язку набагато довше: одного заряду телефону вистачить більш ніж на 43 години розмов у мережі 4G. І не гаяти багато часу в очікуванні зарядки свого смартфона.*

Сертифіковане аудіо високої роздільної здатності

Насолоджуйтесь переглядом відео, улюбленою музикою та іграми з реалістичними спецефектами, які виведуть ваші розваги на новий рівень. Все завдяки аудіосистемі смартфона, що відповідає стандарту Hi-Res Audio, що підтверджено відповідним сертифікатом.

Абсолютно новий інтерфейс та широкі можливості XOS 12

Система XOS 12 відрізняється стильним оформленням і пропонує користувачеві багато корисних функцій, які допоможуть зробити телефон зручним у використанні. Так, наприклад, оновлена версія AI Gallery пов'язує весь ланцюжок зображень, що зберігаються у галереї, і допомагає легше працювати з фото. Нова функція підключення до ПК забезпечує ефективнішу взаємодію пристроїв, що робить роботу з декількома гаджетами та розваги більш плавними. А додаток Phone Master допоможе вам розумно керувати сховищем та використанням даних для підвищення продуктивності смартфона.

*Показники продуктивності засновані на тестах, проведених у лабораторії Infinix. Фактична продуктивність може незначно відрізнятися через фактори навколишнього середовища та реальні умови використання.

**Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

***Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2022

Операційна система

Android 12

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2460 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

396

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення екран/корпус

84,6%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,6 ГГц

Графічний процесор

Mali-G68 MC4

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 2 Тб

Основна камера

Основна камера

50 Мп

2 Мп

AI Lens

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,6

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

Bluetooth

5,2

NFC

Ні

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка
Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Датчики

Гіроскоп

Акселерометр

Компас

Датчик наближення

Датчик освітлення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Колір

Фізичні характеристики

Вага

195 г

Габарити (ВхШхГ)

168,73 х 76,53 х 8,9 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Смартфон

Скріпка для виймання SIM

Зарядний пристрій

USB кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано